לפעמים זה סתם דבילי

giba70

New member
גם אצל קינג קרימזון

יש אלבום שנקרא Starless and Bible Black ובו מופיע הקטע באותו שם, שאין בו מילים. אלבום אחר כך, Red ובו מופיע קטע מופלא בשם Starless (עם הקטע שמושמע ב"שתיקת הכבישים" למי שמכיר) ובו שרים את השורה Starless and Bible Black.

השיר עצמו, ד"א, די חלש.

מה שלא אופיני לקרימזו.. רוב השירים הנושאים את אותו שם כמו האלבום הם בד"כ שירים מצוינים. חוץ מפה, ביט, וthree of a perfect pair.

CaerBannog

New member
גם איילנדס

למרות שהוא נחמד והכול, ביחס לשאר האלבום הוא די חלש.

שטויות

איילנדס השיר הוא השיר הכי טוב באלבום. האקורד המינורי הזה בהתחלה, עד לצחקוקים בסוף

CaerBannog

New member
אני באמת מבקש ממך לא לקרוא לדעות

שלי שטויות... לא יודעףאני הרבה יותר מעדיף את פורמנטרה ליידי, או את המכתבים, או את גברות הדרך. דעתי, שטויות.

../images/Emo2.gif צודק..

טעות שלי. להבא: שטויות = לא מסכים. לפי דעתי השיר איילנדס הוא מדהים.. אחד הטובים של קרימזו. NP - radiohead - Exit music

Rubycon

New member
כל שיר באלבום הזה שונה בתכלית

גברת פורמנטרה זה כמו סצנת מתח. אגדת מלח זה כמו כמו הרפתקה (וממש מזכיר לי את הרצועות הארוכות ב Hot Rats) המכתבים הוא קשה לקטגוריזציה אבל הוא שקט, עם זאת עם ניחוח אוונגארדי ואחד האהובים עליי בתקליט. הגברות שבכביש הוא שובב, לגלגני, מצ'ואיסטי ומגניב. שיר השחפים הוא האהוב עליי, הוא מזכיר לי רקוויאם. יש בו משהו סטטי, כאילו נע סביב ציר אבל לא באמת משתנה. הוא אולי מבכה, אולי כבר לא אכפת לו. איילנדס הוא כמו תאום שלו. גם יש תחושה של חוסר תקווה אבל הוא יותר ציורי, פיוטי, אוונגארדי ורב משמעויות. בקיצור, אלבום חזק ומומלץ. NP: Renaissance - Turn of the Cards.

לדעתי, האלבום הזה ממש ממש..

(השארתי אותכם במתח) אנדרייטד.. לפי דעתי הוא בחמישייה המובילה של הקרימזונים. NP - King crimson - Exiles

Rubycon

New member
קרימזו

היא לא להקה שמישהו שם על אנדרייטינג כשהוא שומע אותה. לפחות לא אני. NP: Weather Report - I Sing the Body Electric.

CaerBannog

New member
מסכים.

לדעתי הוא בהחלט אחת מהיצרות היותר מוצלחות של הקרימזונים. אבל הוא לא ממש אנדרייטד, כאילו הדעה בכללית עליו היא שהוא אנדררייטד, הוא עלה לא פעם ולא פעמיים לדיון בפורום השכן, תמיד ואמרים שהוא טוב ולא מוערך, מי לא מעריך אותו בדיוק, עם זה מה שאתם אומרים? NP- grateful dead- dark star (live)

Rubycon

New member
השיר אולי אוברול די חלש

אבל יש בו חלקים מצוינים לטעמי. מה גם שהשיר שבא אחריו מכבד אותנו בנוכחותו בטריולת הפסגה של קרימזו, אם לא מנהיג אותה. NP: Weather Report - A Remark You Made.

HelterSkelter1

New member
בנוגע ל NP שלך

למרות שזה עופטופיק קטן, אשמח לדעת מה דעתך, אם אתה מכיר, על האלבום הראשון של Weather Report שנושא את שם הלהקה, לעומת אלבומיה האחרים. תודה

Rubycon

New member
שמעתי אותו רק פעם אחת

אבל הוא מומלץ ביותר. אני מנסה להשיג אותו הרבה זמן אבל או שפורח מזכרוני או שאני לא מוצא. אלבום מרשים ביותר, הן מבחינת ויטוס, זאוויניול או שורטר. דווקא את אירטו מוררה אני לא זוכר לטובה, אבל אולי לא הקדשתי לו מספיק תשומת לב. NP: Return to Forever - Romantic Warrior.

למעלה