לפעמים זה מתגנב....

orita29

New member
לפעמים זה מתגנב....

לפעמים אני נעצרת ליד התמונה שלך על המקרר... מזיזה את המגנט ומסתכלת עליך... ילד אהוב שלי. מלטפת אותך עם האצבע וממשיכה לי לדרכי... אתה יודע שם למעלה כמה אני עסוקה, עם אוהד ואבא והעבודה החדשה שיש לי בזכותך. אתה בליבי תמיד למרות שנראה שהשגרה סוחפת אותי... איך היית נראה? לא כמו אוהד, זה בטוח. איך היית מתפתח? תשמור עלינו מלמעלה. אמא אוהבת אותך מלאך שלי.

meytall0

New member
באמת לא קל..

סליחה שאני שואלת, האם דווקא משום שהתמונה על המקרר ההרגשה כבדה, או שזה צץ מדי פעם ואז את מסתכלת? בזמנו הייתה (עדיין יש באיזושהי תיקיה..) לי תמונה של הא.ס האחרון, בשולחן העבודה.. עם הזמן הכנסתי לתיקיה, וכבר שנים לא הסתכלתי. וגם האובדן האחרון, גרידה בשבוע 19, כל המסמכים שמורים בארון, אני כבר לא מסתכלת, (הזמן בכל זאת עשה את שלו..) אבל יודעת שהם שם.
מיטל

orita29

New member
מיטל יקרה...

איזה כיף שאת תמיד פה להגיב... דווקא התמונה על המקרר לא מפריעה לי. גם אצלי כל הדברים שקשורים להריון ההוא ואליו נמצאים בקופסא שאני כמעט ולא פותחת ולא זוכרת בכלל שהיא קיימת ביומיום. הזכרון של בצק מרחף מעלינו אבל לא מכסה את השמש.. ז"א, הוא קיים אבל הוא לא מפריע לאור שאוהד הכניס לביתנו וחיינו. רק מדי פעם זה עולה, כמו שכתבתי, בעיקר בהשוואות. אוהד לא זוחל ככ מאוזן, אז אני תוהה אם זה היה קורה גם איתו... ואין לי ספק שהם לא היו נראים אותו דבר... וכו' וכו'... תודה לך על התמיכה כשצריך... אורית

kinsti

New member

הי יקרה, כנראה שזה תמיד שם.....מסתתר ולפעמים יוצא ומציף. אנחנו ממשיכות הלאה ויש לנו חיים חדשים, אבל כמובן שלא נשכח ולפעמים נכאב את הכאב של האובדן ושל ה"מה אם"...... מחבקת אותך.

orita29

New member
שלום יקרה...

מה שלומכן? ברוך ה שזה עולה רק לפעמים... באמת שאוהד ממלא אותי לא רק מבחינת הזמן שאני משקיעה בו. לא חשבתי שהלב שלי יכול להכיל ככ הרבה אהבה... סתם שטפתי את הבית ופתאום עלו הדמעות... מוזר.... הלכתי להציץ והתיישבתי לכתוב לו. תעלי איזה תמונה שנתמוגג... נשיקות אורית

mic75

New member
יקירה

לפעמים זה כן כיף להזכר ולרצות לדעת מי ... מה היינו עשים עם וכאשר גם אני חושבת ששלי היו צומים לילדי המדהימים שנותנים לי אור כל יום ולא נותנים לי לשכוח כמה רציתי אותם וכמה הם שלי. אני מחזקת אותך ... ותמיד כיף לחשוב , ולהוכיח לעצמינו שאנחנו אף פעם לא נשכח יום מקסים מיכל

orita29

New member

כן... לפעמים כשאני חושבת על עוד ילדים, קשה לי לדמיין את עצמי אוהבת עוד מישהו כמו שאני אוהבת את אוהד. ואז נזכרת שבעצם כבר יש מקום בלב לעוד מישהו שלא הכרתי ממש אבל בהחלט אהבתי ותמיד אוהב.... תודה

למעלה