לפעמים זה כיף לקטר.

לפעמים זה כיף לקטר.

בשביל שתהיה לנו שבת בלי עצבים,אלא שבת שלום וטובה ונעימה, אז אתם מוזמנים לקטר פה,על כל הדברים הכי הכי הכי מעצבנים שקרו לכם השבוע ,דברים שמכעיסים אותכם..כל מה שאתם רוצים..וככה כולנו נוציא את הכל לקראת השבוע החדש שלנו... אז אהממ..תתחילו לקטר חח, ואם אתם לא רוצים אתם מוזמנים לכתוב דבר טוב ודבר רע שקרה לכם השבוע[כן כן ...קבלת שבת] אז שבוע טוב ותתפרעו[אתם מוזמנים לעשות מה שבא לכם!]

2 דברים טובים, ואחד רע.

שלחו את ידיד שלי לצפון.. ושתבינו, הוא כמו אח שלי, הידיד הכי טוב שיש לי. [טוב, זה קצת בעיה שהוא יהיה אח שלי. אבל לאמשנה
] והוא התקשר היום, סיפר לי שהכל בסדר אצלו, סיפר לי מה הולך בבסיס שזרקו אותם שם וזה היה כלכך טוב לשמוע ממנו.. קבעתי עם ידיד שלי ברחובות ואני סוףסוף אפגוש אותו אחרי שלא ראיתי אותו מאוקטובר/נובמבר[לוזוכרת] וזהו:)

בעצם, עכשיו יש שני רע.

נפל לי העגיל בחמש בבוקר ועכשיו יש לי רק חור כמעט סתום לחלוטין וקצת דמעות\:

ואניייי...

[אל תשאלו מה אני עושה ב20 לחמש לפנות בוקר על המחשב] דבר טוב- ת"א היה כיף..פשוט ככה וגם הערב היתי עם רינה,הלכנו לסרט "מכוניות"[כן כן תאמינו או לא זה אחלה סרט] והיה כיף.. ועוד דבר טוב זה שרינה נשארה אינתו עוד שלוש ימים חעחעחעחעע!!!
דבר רע- יש לי בילבולציה שלמה במוח בנוגע למשהו, גרר נמאס לי להיות לא מודעת לעצמי ...זה פשוט מעצבןןןןן.. אני לא מבינה מה נסגר איתי..אבל יהיה טוב. דבר רע נוסף זה המצב בצפון שדי מדאיג אותי למען האמת,נקווה לטוב.:]

ManelB

New member
טוב נו... אינלי משו יותר טוב לעשות

כןכן, חן, את לא לבד!! טוב אז ככה: החלפתי אוויר השבוע. תכלס, זה עשה רק טוב להיות עם החבר'ה שלי מתל אביב שלא ראיתי המון זמן... זה הרגיש מוזר אבל היה ממש כיף... הבנתי שחברים יש בכל מקום:] אה חח ועוד משו טוב: ראיתי השבוע קטע ממש ממש טוב ששלחו לי קישור אליו... של מונטי פייטון. אוי זה היה אדיר!!!! בין הדברים הקורעים שנתקלתי בהם... פשוט עשה לי את השבוע:] דבר רע...הממ יש המון, אבל אני לא אפרט את הכל... ככה: כל לילה סיוט אחר, זה מטורף. זה מטריד ומעצבן ואני לא יכולה כבר לישון כמו שצריך. אני לא במצב רוח טוב. כבר שבוע. בקיצור, יעבור. הקטע של ההחלפת אוויר עובד ממש טוב בנתיים, אני עומדת להיות בתל אביב רוב שבוע הבא. אז נסיים בנימה אופטימית:יהיה טוב!!

מנאלללללללל

א.אני יודעת שאני לא לבד כי אני מדברת איתך גם במנ' חעחעחע אני בשוק שכבר יצאה השמש["איך לא שמתי לבב?הרגע לא היה 4 לפנות בוקר?"-זה מה שחשבתי לעצמי שראיתי שיש אור מבחוץ] ב.ת"א זה כיף,אבל האוויר לא משהו שם יש המון עשן ואיכסה,אבל העיקר נהנת..זה הכי חשוב ואופטימיות מובילה רק לדברים טובים

MakeItHurt

New member
אגר...

אז ככה.. אל מספיק יש לנו קטיושות ועל כל בום קרוב רצים למקלט.. הערבים האלה לא יכולים להתחיל להפציץ באחד עשרה?! שיתחשבו! אני רוצה לישון וכבר שלוש ימים אני לא ישנה נורמאלי!

ManelB

New member
חחח תהיה גאה בעצמך...

שלחת לי משו שעשה לי את השבוע

אני לא מקטרת:)

אז ככה משהו טוב:הייתי במחנה שומרי והיה כזה נחמד עם כל הצוציקים הקטנים האלה!!! הייתי בצוות הטכני והיה כ"כ כיף באש לילה!!! והיה כזה מצחיק!!!! ואחר כך שקמנו ב-4 לפנות בוקר לקח לי 22 דקות להעיר את חן מהשק"ש בסוף כשהיא שמעה שיש לה איך להגיע לאשקלון היא קפצה בשמחה רבה מהשק"ש.... איזו חמודה.... טוב אז בגלל שהיא נסעה גם אני נסעתי לא היה לי הרבה מה לעשות שם 7 שעות בלי לעשות כלום לחכות לילה כדי לעשות משהו אז חזרתי הביתה והיה גם מגניב!! נסעתי ברכבת ואחר כך באוטובוס עד חולון ומחולון כבר באו לקחת אותי... היה נחמד! משהו רע-טוב אי אפשר להתעלם מזה.. המצב... זה רע מאוד אפילו....

jast

New member
שבוע שולאטטט!!!

דבר טוב- יום שני הייתי באשקלון תל אביב- יום שלישי.. יום רביעי- סתם ישבנו בקפה הילל.. יום חמישי- הייתי צוות טכני במחנה שומרי.. שישבת- נסעתי לאשקלון ישר מהמחנה שומרי... דבר רע? שהשבוע הנפלא הזה נגמר בריב עם אבא.. ושאני לא אצא לי' מעוניינים.

jast

New member
אה,

ויום ראשון.. הייתי בים... כמעט שחכתי מזה:}

אוף..

גם לי השבוע הטוב [בערך] הזה נגמר בריב,לא עם ההורים אבל עם אחים שלי... אבל לא נורא,יהיה בסדר:] אני שמחה שלרובינו היה שבוע טוב..זה החופש הזה..כמה טוב הוא עושה
ואפשר לשלם עד מחר לי' מעוניינים..אז קדימה חן.גו..גו עד 4 בצהרים אפשר להרשם,עדיין לא מאוחר!;]

KobIPWA

New member
אוקיי

לקטר, הא? האמת שהיה לי שבוע לא רע, חוץ מהפציעה המעצבנת. ביום חמישי, באמצע חזרות למופע, פתאום התחילו לכאוב לי הידיים. ממש. סתם באמצע מנוחה בין מתיחות צוואר, התחילו לכאוב לי הידיים. האמת, זה היה הרבה יותר מציק מאשר כואב. לא יכולתי להתרכז בחזרות, אז ביטלנו אותם. למחרת חשבתי שזה עבר, אז ניסיתי שוב לעשות חזרות, אבל הכאב חזר. מקווה שזה יעבור עד יום שני... מה שמזכיר לי - ביום שני בפ"ת, 18:00, יש לנו עוד מופע היאבקות. אם תרצו לבוא, דברו איתי ואני אסביר איך להגיע. (מחיר כניסה - 10 ש"ח! זה כלום!)

למעלה