דנבר - פורטלנד
*מעדכן את התחזית - פורטלנד ב-4.
*אנחנו מאפשרים את המסירה לגלגול הקצר, אני תוהה אם לא כדאי להביא מישהו לעזרה מראש ולהכריח את המסירה הקשתית לפינה, אולי ככה נקנה קצת זמן להתאושש.
*פורטר J היה אדיר, שתי בלוקים בהגנה אישית, הלך המון לסל. בפעם הבאה נקווה שהוא יגיע לקו, שרק ימשיך ככה.
*מרקוס הווארד קיבל קרדיט, אוהדי נאגטס אהבו את זה הרבבבבה פחות ממני. הוא לקח זריקה-שתיים מפגרות ושם נקודות על הלוח.
*ריברס חייב להיות אפקטיבי התקפית, צריך לפרגן על ההגנה שלו על מקולום tho. אוהדי נאגטס רוצים לראות את מוריס מקבל את הדקות האלו (של הווארד ושלו)
*באותה נשימה, זה המשחק האחרון בסדרה שהשלישייה מקולום/דיים/פאוול יקלעו באחוזים כאלו נמוכים יחדיו.
-מלו עשה דבר דומה בניצחון שלנו עליהם מוקדם יותר העונה.
הסיקור של המשחק עסק בעיקר באסיסט הבודד של יוק, נתקלתי בסטט שחבריו היו 1-10 מהשדה ממסירות שלו, לעומת 13-15 של דיים או משהו כזה. אז מצד אחד צפוי להתיישר, מצד שני פער האיכות במבטים היה ניכר.
בגלל שאני לא צופה שתהיה לנו סדרה ארוכה, הייתי רוצה להרחיב על כך. אני מקווה שאנחנו לא רואים טרנד, ג'וקר בקושי גירד 6 אסיסטים מלמטה בפלייאוף הקודם, אז אמנם כמות זה לא הכל, אבל בכל זאת, עושה רושם שפורטלנד ממשיכים בקו הזה. צריך להודות שכל מיני 'כיסים' של פליימייקינג די נלקחים מיוק בפלייאוף, לדוגמה ה-inverted pick&roll האגדי. בעונה הרגילה זה מסתיים בהאלי הופ לגורדון או בגלגול לסל של מורי, אבל תחת משמעת פלייאוף זה מתמסמס. כמו גם משחק החיתוכים בצל סקאוטינג משופר, או המסירות על מגרש שלם (בין כה וכה לא רואים את זה מספיק). בעונה הרגילה מה שהוא עושה עם ה-no look והטעיות מסירה אשכרה גובל ב-snake charming, מסיט את ההגנה מ-stand still. רק שבשנתיים האחרונות (יותר נכון שנה+משחק אחד) אנחנו רואים את זה פחות. בקיצור, אני מקווה שהמגמה תתהפך.
עוד משהו בנוגע ליוק, מגיע לי קרדיט על כך שבעיצומה של עונת MVP, במקום להביא ביד על כל סטט מפוצץ ידעתי לבקר את החורים במשחק שלו ולקחת דברים בפרופורציה. ציינתי 3 דברים בהם הוא באמת היה צריך להשתפר (כולם רלוונטים לסדרה), והוא לא ביצע בהם התקדמות משמועית:
1. הגנה. הירידה במשקל והכושר המשופר לא עזרו לו מאומה בכל מה שנוגע לתזוזה, ניתור וכו'.
2. התגלגלות פנימה בפיקאנדרול - הפלואטר מטווח קצר זה המהלך הכי קטלני שלנו, רק שאנחנו פשוט לא יודעים לבצע אותו. במידה ויוק היה משפר את הגלגול לסל ההגנה תתכווץ באופן טבעי ותאפשר לו למצוא אחרים, בניגוד לגלגול החוצה (מכריח אותו לקחת כמה שלשות), או לפוסט שממנו אפשר להחליט לא להביא עזרה.
3. סחיטת עבירות. הוא הלך רק פעם אחת לקו כשהמשחק עוד היה תחרותי.