לפעמים הלב מתכווץ

לפעמים הלב מתכווץ

כל כך מתכווץ שכל הגוף שלי מתכווץ יחד איתו, אני מרכינה את הראש כלפי מטה ואת הברכיים כלפיי מעלה כמו עובר. לא, אינני יכולה לשאת רוע! וכשהרוע מגיע באישור רבנים אז גם המח מתכווץ לי. ~דווקא אחרי שקיבלה לבסוף את הרישיון לעבוד כחוקרת פרטית, החליטה להניח את העיסוק בצד. “הבת שלי חזרה בתשובה וגם אני התקרבתי מאוד לדת. היה לי פתאום קשה מאוד עם העבודה. חשבתי שאני עושה משהו לא מוסרי. הלכתי להתייעץ עם הרב. הוא חיזק אותי ואמר לי שזאת מצווה להגן על מוסד הנישואים ולהוציא את האמת. לבגוד זה חטא חמור מאוד‭.”‬~ http://www.nrg.co.il/online/55/ART2/089/391.html?hp=55&loc=7&tmp=9453#after_maavaron מזכיר לי משו את ההתנהלות של ציידי הנפשות החרדיים העושים מלאכתם "קודש" בכדי להציל נפש מישראל שלא תצא לתרבות רעה. בעעע

שטויות בשביל שטויות

אין לה בעיה מצפונית אמיתית רק פנטזיות דתיות אז הרבנים עזרו לה לעשות מה שהיא באמת רוצה זו עבודתם של הרבנים במקרים רבים לשחרר אנשים מעכבות מיותרות

נישואין זה עסק רציני

לא מבין מה מפריע פה יתכן שלא צריך את מוסד הנישואין אבל מי שמתחתן מכניס את עצמו לסיפור הזה מי שנשוי ובוגד עליו להיות מוכן לשאת בתוצאות מעשיו השירות שהיא נותנת טוב ומועיל לחברה

אשה מגעילה עם רב מגעיל

מצא מין את מינו. אני יכול להבין למההיא עוסקת במקצוע זנותי ודוחה כל כך, כנראה היא זקוקה לכסף ואולי היא גם נהנית מהעבודה בכל מיי דרכים. אבל למה לעזאזל הרב הזה מעודד אותה? הוא באמת היה מסכים שגם הבת שלו תעבוד בזה?במחשבה שניה, כדי להיות טובה בתחומה היא חייבת להיות שקרנית פתולוגית, אז אולי גם הרב לא היה ולא נברא.

משום מה, נהניתי

מתגובתו של הרב. היא נכנסה לתהליך של חזרה בתשובה, רצתה לעזוב, הוא עודד אותה להשאר, מה רע?

סוג ב

New member
אני יודעת שאני ירים כמה גבות באזור

אבל לא אכפת לי. חוץ מעניין הרב, איך שהוא הסביר שזה מותר, שום דבר לא ממש זעזע אותי. אולי כל אלה שנגעלו מהמדובבת כאן, מפחדים שזה יקרה להם. אתם צריכים להבין, שכשאשה באה להתגרש (או גבר, זה לא משנה), היא מבקשת הכל ובהפרזה. אני לא חושבת שלא מגיע לה כלום, רק בגלל שהיא בגדה, אבל עורכי דין רגילים להפריז בדרישות לצד השני ואם האשה היא בוגדת שיורקת לבעלה בפרצוף, לא מגיע לה יותר מחצי. וזה מה שהבנתי מהכתבה. הם לא עושים את זה בשביל לנשל אותה מהזכויות שלה, הם עושים את זה בשביל להחזיר את הצדדים לפורפורציות נורמליות. זה לא שהיא עושה את זה בשביל להוכיח שבגידה היא דבר שפל, או בשביל לגרום להם להפסיק לבגוד, זה הכל במסגרת עו"ד לגירושין. וזה לא שהיא ממציאה מאין בגידה ליש. גם כשלוקחים חוקר פרטי לגירושין, בלי מדובבת, שעוקב אחר אחד הצדדים שבוגד ומצלם תמונות, זה גם לא מוסרי ובעע? זה דבר שקורה גם ככה, הם רק לקחו את זה צעד קדימה ואני לא רואה בזה שום גועל. הגועל הוא בגידה באמון בין הזוגות שמתגרשים. אני חושבת שאתם מתבלבלים עם הכתבה בכלבוטק, נערת פיתוי, ששם, המדובבת, אשכרה גרמה להם לבגוד כדי שיתחילו הליכי גירושין וכדי שיפנו לעו"ד מסויים, שישלשל לכיסו עוד סכום כסף מכובד במרמה. כנסו ללינק ואז תבינו מה זה גועל.

למעלה