לפעמים בא לי...

לפעמים בא לי...

טוב... נו... לא חשוב... אתם רואים את השעה שאני כאן? וזה אחרי שכבר שעה אני קוראת את הפורום... זה לא כי אני חרוצה... זה כי בא לי למות... אין לי יותר כח! אוףףףףף... (מועתק)...

מתוקית.

New member
אמממ לא עדיף

שיבוא לך לחיות? בוקר קסם כוכבית
ג´ול

בוקר אור מתוקית...

בטח עדיף!... אבל איך אפשר לחיות עם 40 חום במשך 4 ימים? ובתור דובדבן... קראתי הגיגים של כמה אנשים כאן... עלה לי החום ל- 42... אבל אחרי המסר שלך... אני מתאוששת! בוקר אור מתוקה!

גילית.

New member
כוכבית, תמיד תחשבי שיכול להיות

תמיד תחשבי שיכול להיות יותר גרוע, לנו בבית המזגן הפסיק לפעול, מאחלת לך סוף שבוע קריר על חוף הים, עם אבטיח ביד, ממני גילית

חחחחחחח גילית... עכשיו גרמת לי

להחנק מרוב צחוק חחחחחחחחח (לא בציניות)... בטח יכול להיות יותר גרוע... לי אין מזגן בכלל! אז גם אין מה שיתקלקל! זה לא מחוסר תקציב, זה בגלל שבעלי גם ב- 45 מעלות, אומר שנעים בחוץ... חחחחחח אבטיח... זה רעיון לא רע בכלל... ועוד עם גבינה בולגרית... יאמי יאמי...

אמממממ........./images/Emo42.gif

כוכביתוש......תסתכלי רק בתמונות כאן..... בוקר טוב לך
יאללה רצתי , עבודה וכאלה....

האמת... באמת יש כאן תמונות יפות...

וגם הרבה מעבר... אבל כשאתה עם חום המילים הקטנות מצליחות לעצבן... אבל זהו... אני רגועה. יום מקסים לך יקירה....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

U קיבלת "אפטר" ארוך? יום טוב לך חמוד...

חניבעל.

New member
איזה ארוך

כולה לילה בבית,מזל שאשתי היתה ערה.............חחחחחחחח יום מקסים גם לך.

חניבעל.

New member
בוקר מצויין ידידי

היו לי הודעות? משהי ניסתה לחזר אחרי ולקחת לי אותה?

שלא תגיד שלא דאגתי לך...

העברתי את כל ההודעות שלך לתיבת המסרים של טאקילה... חחחחחחחחח... חוץ מזה, אתה יודע שאני לוקח מחזרות של גברים אחרים...הן גם כך באות אלי מרצונן החופשי...
"הולך על בהונות - אוהב את הבנות"

כמי שבימים האחרונים...

ישנה ביום וערה בלילה... לא הייתי ממליצה לחזור לישון. (נהיתה לי שפה של "דניאלה היקרה"). בוקר אור לך האישה ב"ה" הידיעה.

טאקילה~*

New member
החלטה..

עקב אי יעילות, רשות השידור והבידור נאלצת להגיש לך פיטורין לאלתר "דניאלה היקרה"

למעלה