לפעמים אני...

שאנל24

New member
לפעמים אני...

מרגישה שאתה רוצה שאני אעלם מחייך..כאילו"אם את לא רוצה בדרכי,אז אל תהיי בכלל!!"כדי לשכוח לעולמים.למה מדי פעם כשקשה או כשיוצא נפגשים בצאט קצת מדברים,ושוב עד הפעם הבאה...ואולי גם בזה אתה צודק??!!

שאנל יקרה...

מה את מרגישה שמפריע לך? את צריכה לברר עם עצמך מה את מרגישה כלפיו למה את בכל זאת מחפשת אותו הוא מקרין לכיוונך ריחוק מסוים ואת מתיישרת לפי הרצונות שלו ומה עם הרצונות שלך?

שאנל24

New member
אז ככה חיפושית...

אני אוהבת בו הכל.מכל מה שהספקתי להכיר.יושר,סגנון,טעם,רומנטיקה,יחס,רגישות(וגם קצת רגשנות),אני מתקשרת איתו נהדר.הוא מצליח לעשות אותי שמחה,מאושרת וצוחקת בשניה.נפגשנו פגישה אחת.ואהבתי כל נגיעה ונשיקה...,(ואל תהיי בהלם.אבל הפגישה נעשתה כמימוש פנטזיה כשעיני עצומות ...)המשך...

שאנל24

New member
המשך

כך שהוא ראה אותי ואני רק יכולתי לחוש.שזה המון אבל לא הכל...יש בינינו ידידות אמת! שהבעיה התחילה כשהתאהבתי.והוא לא היה מוכן להפגש.אלא להשאר בקשר כך..(מסיבות שלו שאני מסכימה שהן מוצדקות אך קשה לי להתמודד עם איתן כך)אפילו שניסיתי...כי אני לא רוצה להפסיד אותו בתור ידיד..אבל..(המשך)

שאנל24

New member
המשך 2

מכיון שהיה לי קשה והתחלתי לחשוב מחשבות לא אמיתיות עליו,ועל הסיבה שלא רוצה לפגוש בי.החלטתי לנתק קשר טלפוני ושנפגשים בצאט מדברים...לא הרבה.נכון לעכשיו מכיון שהוא לא הגיב להודעות שכתבתי בבוקר כנראה זו הודאה על נכונות המחשבות שלי לגביו,החלטתי לעזוב אותו לנפשו..ולא לפגוע בו יותר..כי אני אוהבת אותו מאוד.והוא יודע איפה למצוא אותי אם הוא רוצה.

שלוק29

New member
דיי...

למה את לא חושבת שחוסר התגובה אולי נובעת מסיבות אחרות... כמו עבודה למשל???? ועכשיו לתגובה... אני מעוניין בידידות בלבד בדרכי שלי מהסיבות הידועות לך... (ולא מהסיבות שעוברות לך בראש... ושנמאס לי מהם!!!) ואת לא מעוניינת בקשר של ידידות בלבד (ואני לא אגיד כרגע... כי אני ממש לא חושב שזה הוגן להשאיר משהיא בסטנד ביי) וכן זה מאד כואב לי שניתקת איתי קשר בגלל שלא "הרשת לעצמך לבטוח בי"

יקיריי../images/Emo24.gif

אני לא יודעת בדיוק מה קורה ביניכם, אז אנסה להגיב במירב ההגינות. לפעמים אנשים נפגשים ורואים שהקשר לא נועד להיות לפעמים קשר מתנתק בגלל גורמים חיצוניים ולפעמים הקשר גווע מסיבות אחרות אין טעם להאשים, לכעוס רק לנסות ללמוד. כי מהם החיים? שיעורים שעלינו ללמוד. ככל שאנחנו עושים, מעזים, כך אנו טועים, נפגעים, כואבים. אולי יש מה ללמוד מהקשר שלא הצליח אולי תשכילו להשאר ידידים טובים. בהצלחה לשניכם בכל מקרה

שלוק29

New member
ונמאס לי

מהצאט המחורבן הזה שכל הזמן תקוע... מה שנשאר לי להגיד זה שחבל שלא ניתן להשאר ידידים ואני יכאב על ההחלטה האומללה הזאת עוד הרבה זמן... והגיע הזמן שתחליטי מה טוב בשבילך כי את ההחלטה שלי את כבר יודעת! ותעשי טובה תקראי את הפורום הזה לאט כי כולו נכתב מאהבה... אוהב המון בדרכי שלי נסיכה

שאנל24

New member
אתה נשמה ואני...

חולה עליך!!ובדיוק מהסיבות שנמאס לך וקשה לי,ואין דרך ביניים.אני לא כועסת.אני פשוט להשאר אוהבת אותך אהבה עזה כמו שעכשיו,לעולמים!!!נכון שזה כואב אבל זו הדרך .אני לא אוהבת להרגיש,קרציה טורדנית...בכל מקרה אנסה להכנס לצאט בלילה.ומצטערת שלא דנתי לכף זכות שלא ענית עד עכשיו.

שאנל24

New member
הידידות...

זה לא הבעיה...הלואי שהיה אפשר,אבל הצורה שבה היא מתנהלת(בעיניים עצומות)זה הענין!!!!זה ידידות עם תנאים מגבילים.שקשים לי...,

למעלה