לפעמים אני ...

לפעמים אני ...../images/Emo4.gif

חושבת אנשים מבטיחים הבטחות, אבל..לא מקיימים אותם.. איך אז צריך להתנהג? להפגע? להתעלם? לדפדף? אפילו אם האדם היה חשוב לך הרגשת אותו רוב לליבך היית לצידו בשעתו הקשה, אבל הוא הבטיח ולא קיים הוא איכזב, מה אז עושים? ואני בדרך כלל מדפדפת סולחת, אבל מה עושים עם הבאסה האכזבה מאותו אדם מה עושים עם זה??? יש הצעות?

טוב לסיכום קצת לפני שזזה..

אפשר לומר שלפעמים לאנשים מסוימים נוח לעשות ראש קטן, טוב שהתעוררתי, טוב מוקדם ממאוחר, כמה חבל שאני עוורת לפעמים. אני יכולה לומר תודה לך "חברה" לילה טוב פרשתי לטובת בעלי שחזר מהעבודה נשתמע אולי יותר מאוחר או מחר..

אולי....

אם היית כותבת שאליי את מתכוונת , הייתי עונה לך .... חבל , חבל שאת קופצת מהר מדי , גבוה מדי , ואחר כך עוד תצטרכי להתנצל על כל מילה שכאן נכתבה .... את יודעת בדיוק מה עובר אותי ואת משפחתי עכשיו , הבטחתי לחזור בטלפון אלייך , לא יכולתי כי , כך וכך , במקום לשאול מה קרה , את מפרסמת כזאת הודעה , ושולחת לי מסר כזה כעוס , שעד עכשיו אני פשוט לא מבינה על מה ולמה כל הכעס...... חבל שלא ביררת לפני..... גמר חתימה טובה דרדי , בריאות , והצלחה . אני סיימתי

להתנצל לא חושבת..

מישהי פעם אמרה לי יד רוחצת יד זוכרת? ועל מה ולמה?? לא רוצה להזכיר לך שאת כעסת בזמנך(ואני זוכרת את זה יופי) ה... טוב לא אפרט כאן קבלת הכל מפורט יותר במסר את זו שבחרת לחשוף כאן את שמך. תבושמי לך בריאות והצלחה גם לך! גם אני סיימתי

למעלה