לפעמים אני מרגישה

ת י א ה

New member
קוראת וכואבת

אוףףףף. אילו אנשים יש בעולם הזה. כמה אטימות ורוע. ליבי ליבי עלייך ועל הילדה.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:-

הסוכן64

New member
כפיצוי על הירידות ההדדיות שיש בינינ

ו בפעם הבאה שאראה אותך במפגש ,אתן לך פיצוי...

הסוכן64

New member
אין פה "ירידות"כמו שאתה חושב,בסך הכ

ול היא אישה לעניין. ממה שאני זוכר בעלת יופי חיצוני ובטוח גם פנימי.

ת י א ה

New member
../images/Emo13.gif

תודה. ובואו נפסיק עם זה בבקשה. הנושא של השירשור כואב מידי. תודה טלה.

../images/Emo24.gif כן קרו דברים מוזרים מאחלת

לך שיקרה גם הפעם שמחה שאת כבר לא איתו

vered 37

New member
מסתבר

שאת הקללות אף אחד לא שומע אוףףףףף. זה להוציא קיטור לשוא אבל בכל זאת אי אפשר שלא לקלל... מרגע שהתגרשתי אני מדברת אל קיר בטון אטום יצוק חזק באדמה. אנשים קטנים ואומללים שלא ממשיכים הלאה בחיים אלא מנסים להעניש אותנו ולפגוע בנו דרך הילדים. אגב הם לא זוכרים כלום, לא קיבלו SMS , לא שמעו , לא ראו. חושבת שיש באנשים האלה הרבה מרירות ,ייאוש, חוסר בטחון , וקנאה . מזכיר לי שהשבוע נענשתי. וואו איזה עונש. שלחתי לאקס SMS "האם אתה אוסף את הילדים מחר ? " כי לפעמים יש ביטולים מצידו.קיבלתי תשובה רק לאחר 12 שעות וזה עוד אחרי שנשלחו כמה הודעות נוספות מצידי. ולמה ? משום שפניתי להוצאה לפועל כי הוא לא שילם אולי מזונות חודשיים. זו הדרך שהוא מוצא לנכון להעניש אותי. העונשים הם מאד בוגרים , מאד יצירתיים מאתגרים וגורמים לו לסיפוק רב. דינה תרשי לי לומר לך משה איש קטן הוא. בוחר בדרך עקלקלה רק כדי לעשות רע ..מאד עצוב רע ומר.. אבל לשנותם מסתבר שלא נוכל .רק ללמוד לחיות עם העובדה שיש לנו עסק עם קיר בטון וכמה שנסביר ונטיף ונבקש הוא יישאר אטום וקר.

אלו מסוג המקרים שלא נותר לי אלא

להעריך את התכשיט שלי יותר ויותר.... ולהאמין יותר ויותר באימרה - כשמתחתנים תמיד צריך להסתכל ממי מתגרשים! דינה,קבלי חיבוקים ושמרי על עצמך ועל הילדה כי זה מה שחשוב באמת!

איזה אטימות.... מעצבן-

טובת הבת שלו- לעזאזל!!! מעצבן לקרוא. את יודעת מה מדהים אותי כל פעם מחדש- שאיתם התחתנו אז איך זה נהפך להיות כזה שיט?

בא לי

לקחת את השירשור הזה ועוד כמה דומים ולשלוח לנחמה (פרעה לשעבר) אבל אצלך זה אבא שלא רוצה/מוכן/יכול להשקיע קצת ואצלי זה אחת שתנסה לגרום לי בכל דרך לא להיות איתם להבין אותם קשה בטח לחיות איתם זו זוועה בקיצור רק ברכה אחת לי אליהם רפוא שלמה רפואת הנפש ורפואת הגוף.

הסוכן64

New member
בשורה התחתונה,הוא עושה לך תרגילים

חלק מהתרגילים מבוצעים אצל לא מעט גרושים וגרושות.מה שנישאר לך לעשות הוא לגמול לו...

למעלה