לפעמים אני מרגישה

deena

New member
לפעמים אני מרגישה

שאני בועטת בקיר. לא, בעצם לא בועטת. מדברת עם קיר. זה אותה תוצאה. בטון, עמודים, בלוקים, חוץ מזה, אין שם כלום. ב24 ליולי לקחתי חצי יום חופש. סחבתי את הילדה למשרד הפנים כדי לחדש לה דרכון. שבוע קודם, שוחחתי עם אביה, ביקשתי שיפגש איתי שם (10 דקת נסיעה מהבית) ויחתום בנוכחותי על האישור. שאל מתי להגיע, אמרתי, שכדי לקצר עבורו תהליך, אני אעמוד בתור, אשלם, ואתקשר אליו כדי שכל מה שיצטרך לעשות זה לבוא ל5 דקות ולחתום. הסכים. כשהגעתי למשרד הפנים התקשרתי. הוא ענה מתוך שינה (9 בבוקר) שהוא עסוק ולא יכול להגיע. אמר שיבוא לפני שיסגרו. הסברתי מה שעות העבודה. הוא שמע. למחרת שהתקשרתי ושאלתי אם הלך, אמר שלא, הולך באותו יום. למחרת התקשרתי ושאלתי אם הולך, אמר שכן הולך למחרת. אנחנו כבר ביום השלישי לדרכון הממתין לאישורו. התקשרתי, אמר שהלך וחתם. הודיתי לו. הבוקר, התקשרתי למשרד הפנים. לא הבנתי מדוע אחרי חודש שלם עדיין לא קיבלתי את הדרכון בדואר. הרי הבטיחו שתוך שבועיים מיום חתימת האב... העבירו אותי לפקידה שאמרה שאין חתימה של האב. אמרתי שיש. נקבתי בתאריך החתימה. אמרה לי שאין. אמרתי שיש. אמרה שאין. ביקשתי מנהל. המנהל בדק את הבקשה, גם הוא טען שאין חתימה. אמרתי שאתקשר לאב ואבקש לדעת מול מי חתם ובאיזה תאריך ואני אחזור אליהם עם המידע להמשך הטיפול. בשלב הזה, כמו מטומטמת, חשבתי שיש בעיה בירוקרטית במשרד הפנים, ושמשה באמת הלך לחתום, בדיוק כמו שאמר שעשה. התקשרתי אליו, ושאלתי אותו אם הוא זוכר באיזה תאריך הוא הלך לחתום במשרד הפנים. אמר שלא זוכר. אמרתי בערך? אולי בכל זאת זוכר? אמר שלא זוכר. שאל למה. (אחחחח, איזה תמימות יש בתגובה שלו) הסברתי שבמשרד הפנים הם אמרו שהוא עדיין לא חתם, ורציתי להוכיח להם מתי חתם. אז הוא הסביר בשקט, שהוא לא חתם כי לא היה לו זמן. (עבר חודש תמים מאז והאיש בכלל לא עובד, יושב בבית, ישן חצי יום, הולך ובא בערך 5 - 6 שנים ברציפות, ביזמתו). שאלתי למה שיקר לי. אמר שאני עושה "קונצים" בזמן האחרון (כנראה שהפירוש של קונצים, זה ממתינה בשקט לקבל מזונות במשך 3 חודשים מבלי לערב הוצאה לפועל ורק מבצעת אליו טלפון פעם בחודש לשאול מדוע טרם שילם את ה1500 ש''ח המזורגגים שהוא מחוייב עליהם כלפי הבת שלו) ובגלל זה לא הלך למשרד הפנים. הגדיל והוסיף, שאם לא יקבל את הבת שלו ליומיים חופשה הקיץ, לא יחתום. הבת שלו, פנתה אליו בתחילת החופש הגדול וביקשה להיות אצלו לכמה ימים. הוא סרב, אמר שעסוק מדי (שוב- האיש לא עובד) ולא יכול השנה בכלל. מאז לא שוחחנו בעניין, מעולם לא פנה אליי ולא ביקש, לא העלה את העניין בפניי בכלל, ולא ערערתי על זכותו לקחת את הבת שלו למשך מחצית מהחופש כלל (קרי:חודש שלם אם ירצה). האיש פשוט לא רצה. סגרתי עליו את הטלפון. סחיטה ואיומים לא מתקבל עליי טוב. ביום ראשון העו''ד שלי ישוב מחופשה. מזמן לא שוחחנו. מזמן מזמן. במקביל אני אבדוק כאן במשרד אם מישהו יוציא בשבילי מכתב מאיים בלי שאצטרך לפתוח תיק מחדש עם העו''ד שיצג אותנו בגירושין. ואני ממשיכה לנסות לקחת נשימות ארוכות, שלא יעלה הלחץ דם עוד מעל מה שהוא כבר עלה במשך השיחת טלפון הזו, ומסתכלת על הקיר במשרד ועורכת השוואת איכויות בינו לבין האיש בשם משה.

ספור מכוער

איך הוא יכול לעשות כך לילדה שלו? רק רציתי לאמר לך שאם תלכי להוצאה לפועל..זה סיפור יקר ומסורבל.. ולא תמיד יעיל.. מאחל לך כל טוב..

N D R

New member
מי כמוך יודע...

שכמעט תמיד, בתגובה להודעות הטעונות שלך כלפיו כאן תמיד הייתי מנסה לראות את הצד שלו בעניין. בהודעה הזו שלך, אין לו שום צד מבחינתי!!! סתם חנטריש.

N D R

New member
זה בגלל שלוש הנקודות שאני מוסיף

בסוף. ובגלל כפתור ה-Insert תודה על התיקון

יערית

New member
עלילות משה והעיר הגדולה

הבן אדם הזה כ"כ קטן,לא מקנאה בבתו ובגרושתו. יש אנשים שרק כוח מבינים-זו הדרך דינה!

rony34

New member
../images/Emo45.gif בהחלט

ולא לקחת ללב.לשחרר,לנשום עמוק,ולשמוח שהיא אצלך.מתישהו הוא יאכל לעצמו את הלב,אם זה לא קורה לו כבר עכשיו.

ב ו ע ו ת

New member
יש לי מלא קילולים לקלל אותו

אבל... המנהלת לא מרשה לנבל ת'פה. לקלל בלב מותר? נעמה

ב ו ע ו ת

New member
צוחקת

היתה לי סבתא, נסיכה מן החידקל, שבשעות הפנאי היתה מרביצה קילולים למרחקים ארוכים בשפת אמה (עירקית). את רוב הדברים לא הבנתי, אבל הלהט בעיניה, שפתיה הרושפות... אח, אח... "קילולים הם לפעמים געגועים לסבתא..." נעמה

shemesh22

New member
מצטרפת לקללות

בלב...אבל באמת מכל ה-לב! לא מבינה פשוט לא יכולה להבין מה מביא בן אדם להתנהגות כזו.

maof

New member
יענו........./images/Emo13.gif

כל המוציא דבר קללה מפיו....ינעל אבי אבי אביו
מעוף

החתולית

New member
בן זונה, פשוט בן זונה

ולא מעניין אותי אם אסור לקלל. הרבה פעמים ניסיתי להבין איך האיש הזה פועל, ניסיתי אפילו להיות devil'w advocat ולהסביר לך את הצד שלו, כאילו לספק לו תירוצים לצורת ההתנהלות שלו מולך. האיש פשוט מניאק, בן אלף שלא מגיע לו להיות אבא של הילדה הנהדרת הזאת (אפילו שהיא מפלצת). גררררררר..... החתולית נזכרת בפעם הראשונה ששיחקה בואלינג, ואיך הצליחה לפגוע בפין האחד שעמד לו שם...

deena

New member
התקשרתי לשני.

ושאלתי האם רוצה לבקר אצל אבא לכמה ימים בחופש, אמרה שכן, אבל לא לשבוע שלם. אמרתי בסדר, בואי תתקשרי לאבא ותגידי לו שאת רוצה בשבוע הבא להיות אצלו. היא חזרה אליי ואמרה שהוא הסכים. (מצויין, אבא מסכים לארח את הבת שלו) התקשרתי אליו, ואמרתי שהיא יכולה לשהות אצלו בשבוע הבא בימים ראשון שני ושלישי. היא צריכה לחזור הביתה ביום רביעי בבוקר. הוא הסכים. ואמרתי עוד, שאני מבקשת עד יום חמישי בבוקר שיגיש למשרד הפנים ויחתום, ויתרה מכך, שימציא בפניי אישור רשמי ממשרד הפנים שחתם, ולא, ביום חמישי אפנה לערכאות משפטיות. הוא השתמש בכמה ביטויים שלא הולמים את הפורום וסגרתי את הטלפון. (כמעט כל שיחה מסתיימת כך. הוא מקלל, אני סוגרת. תקשורת נפלאה לאחר יותר מ7 שנות גירושין) דבר אחד טוב יצא מזה, ששני כבר לא חושבת שהוא לא רוצה להיות איתה כמו שחשבה מאז שהוא סרב לארח אותה במשך החופשה. שלחתי פקס אליו עם פירוט של מה שהיה ומה שסוכם. בימים הקרובים איוועץ בעו''ד. אולי יפול עליו קורה והוא יקבל שכל. כבר קרו דברים יותר מוזרים.

למעלה