לפעמים אני כועסת עליו

Star_Dust

New member
לפעמים אני כועסת עליו

למה הוא היה חייב ללכת? ואם כבר ללכת אז למה בכזה פיגוע מפורסם? פיגוע שכולם מדברים עליו... שעושים עליו סרטים וכתבות ופרקים בתוכניות... ולא נותנים מנוח... מזכירים שוב ושוב ושוב... סוף סוף נגמר ספטמבר... חוזרים לשגרה... עד יום ההולדת שלו... כך לפחות חשבתי... ואז פתחתי את הטלויזיה... ושוב פרק בעוד איזו סדרה מטופשת על היום ההוא בו השתנה העולם... בו נחרב העולם שלי... ושוב פורצות הדמעות... השחקנים רצים על המסך ואני חושבת... בדיוק עכשיו הוא ראה את המטוס... בדיוק עכשיו הוא נאבק על חייו... בדיוק עכשיו הוא נגמר... ומתחילים הרחמים העצמיים... עליי... עליה... עליי... שאף פעם לא יהיה לי יותר אושר מושלם כי הכאב ילווה אותי לנצח... עליה... שאף פעם אבא לא יבוא לקחת אותה מהגן... אף פעם היא לא תשמע אותו אומר "אני אוהב אותך"... אף פעם היא לא תשמע עד כמה הוא גאה בה... בוכה עליי... על האובדן... על הכאב... על חוסר הוודאות... בוכה עליה... על שנידונה לאבד דווקא אותו ולחיות דווקא איתי ולא להיפך... לפעמים אני רוצה כל כך להיות איתו... לפעמים אני רוצה כל כך להרגיש מה שהוא הרגיש ברגעיו האחרונים... רק כדי לדעת עד כמה זה כואב באמת... חושבת על כניסה למכונית... הדלקת גפרור וזהו... רק כדי לדעת מה הוא עבר... להרגיש שוב חלק ממנו... ובכל פעם שזה עולה קשה לי יותר להרחיק את המחשבות ולגרום להן להיעלם. בינתיים אני עדיין פחדנית מדי... במקום להיכנס למכונית ולגמור עם זה וזהו... אני מתחילה בקטן... שותה קצת יותר מדי... נוהגת קצת מהר מדי... חושבת שככה, אולי, לא יחשיבו לי את זה למעלה כהתאבדות... רק רוצה להגיע אליו כבר... מה יהיה?!?

liat1953

New member
הכעסים האין סופיים

ליאת כמה אני מבינה את כעסך, גם אני חשה כעס עצום על כך שניר איננו כאן איתנו הן אני יכולתי להיות במקומו הן עברתי כבר די כבר טעמתי מספיק מן החיים וניר,בקושי הספיק... רק החל את חייו התחתן עם זו שכה אהב והם יחדיו טוו ים של תוכניות... לבנות בית לתפארת... להמשיך ללמוד... ולהביא ים של צאצאים... אך הכל נשאר בגדר חלום. מגדל שהתפרק בין לילה... במלוא מובן המילה והכעס העצום שלי הוא ל מ ה ל א א נ י במקומו. ליאת

אבק כוכבים יקרה ...

לא , אין לי כלום שיגרום לך הקלה בכאב . הדבר הזה לא נגמר , הוא ממשיך עד שאנחנו איתם. דבר אחד אני כן יגיד , תעשי אותם גאים הם בטוח מסתכלים עלינו אחרת בשביל מה אנחנו חיים? האושר שלנו הוא האושר שלהם, את אי אפשר לקחת ממנו.

bertap

New member
star-dust

אני אם שכולה ורוצה להגיד דבר אחד כלתי שתיהיה בריאה אני אוהבת ואומרת תודה לאל שנתן לי כלה טובה אני היום רואה כביתי לכל דבר ומתפללת שתמצא חתן ואז תנוח הנשמה שלי בני נהרג ולאחור נשארו תאומות בנות 3.5 חודשים ולכתוב שאת רוצה להיות איתו זה לא פייר מיצדך יש לך אותה תתחזקי ואמצי ממני ברטוש

למעלה