לפעמים... או: מילים מלב.

boten d

New member
אם תסתכלי בעולם שלי

תראי שיש לי שם את פורום רוק מתקדם. חוצמזה עשיתי לי חשק ועכשיו אני שומע את Pawn Hearts

boten d

New member
אני יכול לתת לך

מלא שמות של להקות מעולות שלא שמעת עליהם, ובפורום ההוא אני כמעט ולא מגיב, כי אנשים שם יודעים לפעמים יותר מדי.

the dudu

New member
שמע ג'טרו תל זה משהו אחר לגמרי

יש להם לחן ארוךךךךך אז זה בסדר. אבל שירה בדרך כלל לא כזאת ארוכה. לא שזה מפריע לי, שיהיה בכיף.

boten d

New member
טוב, נו....

למרות שThick As A Brick הוא יצירה מופתית בעיני אני מעריך במיוחד יצירות אינסטרומנטליות.

בעיני, קללות הן

דרך זולה להבעת רגשות קיצוניים. אני בקטע של משהו מלודי, מינורי אבל עצמתי.

לא ביקשתי

תהי מה שאת ולא מה שאחרים. אגב קללות בראפ נהייה דבר רגיל במוזיקה. אפילו בגלגלגלגלגלצ..

כול הכבוד!

יש לך כישרון כתיבה יפיפה. נ.ב בטח אחרי שכתבת את מרגישה הרבה יותר טוב והרבה יותר שלמה עם עצמך.

yaniv1216

New member
יפה

וכואב.. ואתיחס למה שאמרת שאת מעדיפה לא לאהוב כדי לא להיפגע זה גם מה שאני חושב. אבל אהבה היא דבר שאי אפשר להסביר . וכשהיא מגיעה . אפילו אם החלטת לא לאהוב יותר את לא יכולה לדעת מאיפה זה יבוא לך.. מה שאת יכולה לעשות זה להסתיר את האהבה בהתחלה .. ולראות מה הוא עושה עם זה... (ואת צודקת בזה שכל הגברים חארות אני רואה ושומע בזמן האחרון הרבה דברים וסיפוריך על בנים..ואני תוהה האם גם אני בעוד כמה זמן אהפוך לכזה וזה מלחיץ אותי ..ומצד שני גם רוב הבנות הן לא סגורות על עצמם ונמשכות אחרי כל ערס מצוי..) בכולופן שיהיה לך בהצלחה!!

תודה מותק, ואגב,

לא דיברתי בהכרח על מישהו ספציפי. אבל בגדול, אהבה זה כואב. ולפעמים, כשאני חושבת שכבר התגברתי, אז פתאום כששוב בא הצורך לאהבה חדשה, ואני לא מוצאת, אז אני נזכרת בכאבים של פעם, וזה מציף אותי. אתה אומר שאתה לא כמוהם? מעולה. בבקשה, אל תהיה. אל תהפוך להיות חלק מהם.

כל מילה נוספת מיותרת.

אהבה לא מחפשים מותק, היא פשוט באה, וכשהיא באה, היא שוב לא עוזבת. החיים יפים , את צעירה, אל ייאוש, אחרי כל שבע שנות רעב, באות 7 שנות השובע, ואני מדבר מנסיון. חזקי ואמתי, כולנו מאחורייך (אני לפחות...) תמיד תמיד.

משאלה2

New member
אואוו

גם אני קראתי פעמיים והזדהתי מאד. כ"כ מבינה אותך, כאילו לקחת לי את המילים מהפה. אבל לי דווקא קרה משהו מדהים בחודש האחרון. מצאתי ידיד טוב. שזה לא התאהבות שיכול להיות בה כאב לב ואכזבות וכל הבולשיט הזה, פשוט חבר לנפש שתמיד אפשר לבוא לקבל חיבוק וכשבא לצאת יש עם מי, וזה אחלה. זה פשוט עוזר לרגעים המבאסים האלו שהיו לי כ"כ לבד שחשבתי שאני יוצאת מדעתי. אני רוצה בשבילו שהוא ימצא אהבה וחברה אבל כרגע זה כיף. ומן הסתם כשתקרא את זה תדע. עד כמה כיף לי איתך ועד כמה אני אוהבת אותך. באמת. מאחלת לך מכל הלב:יהיה לך טוב/וכמה שיותר קרוב/שהלב שוב לא יכאב/ושתמיד הוא רק יאהב/יהיו לך עוד המון חיבוקים/ותדעי שהדברים הטובים מחכים/שלך בלי להכיר/רק ממה שכתבת על הקיר/ שולחת לך מכאן הרבה חיזוקים/תראי עוד עד כמה יהיו חייך מדליקים...

סיטרא

New member
הנני

רע לצפרדע / עמו אזעק ואשווע / כי כמוהו פי יודע / שיר המים / שיר המים. (אבן גבירול) סתם נזכרתי פתאום.

עצמאות

לא אאשים. ולא אלעג. אך דבר אחד חשוב לא דרשת. עצמאות אישית, איפה העצמאות? וכאשר הפרח נובל, אל תקמלי איתו. אל תרמסי מתחת גלגלי החיים הנעים. ומי יודע איך הם נעים? במקום לחפש את הצל להתחבאות בצילו, חפשי את האור. האור שהינה התקווה. האור שהינו את. עתידך. שהתממש מתוך עצמאותך האישית.

למעלה