לפסיפלורה 1 הי נתי אני מחפש לך כינור. אם לא זה יכול להתאים
Y YOSEW New member 14/10/04 #1 לפסיפלורה 1../images/Emo101.gif הי נתי אני מחפש לך כינור. אם לא זה יכול להתאים
פ פ ס י פ ל ו ר ה 1 New member 14/10/04 #2 ../images/Emo52.gifלא ממש הבנתי למה אתה מתכוון? מה יכול להתאים?
פ פ ס י פ ל ו ר ה 1 New member 14/10/04 #3 שאלה לגבי גלריה! אנצל"ש על ההודעה שמופנת כלפי, מקווה שזה בסדר! סרקתי את שקיות סוכר שיש לי עד עכשיו, לא ממש הצלחתי להעלות אותם לגלריה, ככה שעזרה ממנהלים תתקבל בברה במידת האפשר. אז בינתיים אני אעלה את התמונות כאן.
שאלה לגבי גלריה! אנצל"ש על ההודעה שמופנת כלפי, מקווה שזה בסדר! סרקתי את שקיות סוכר שיש לי עד עכשיו, לא ממש הצלחתי להעלות אותם לגלריה, ככה שעזרה ממנהלים תתקבל בברה במידת האפשר. אז בינתיים אני אעלה את התמונות כאן.
פ פ ס י פ ל ו ר ה 1 New member 15/10/04 #14 וואו, תודה! אני אוספת גם מחו"ל וגם מהארץ. מחו"ל יש לי רק מסלובניה, ככה שאני מאוד אשמח לקבל שקיות סוכר מחו"ל. לאן אתה נוסע?
וואו, תודה! אני אוספת גם מחו"ל וגם מהארץ. מחו"ל יש לי רק מסלובניה, ככה שאני מאוד אשמח לקבל שקיות סוכר מחו"ל. לאן אתה נוסע?
פ פ ס י פ ל ו ר ה 1 New member 15/10/04 #18 תודה! אתה רוצה את מחזיקי מפתחות? אם אתה רוצה שלח לי מסר ואני אשמח לשלוח לך אותם.