לפסיכולוגית היקרה שלי!

גם לדעתי , ואמרתי אותה כבר

כדאי ללכת ולפתור כדי שתהיה לך חוויה חיובית מעצם ההתמודדות.. לברוח זה טוב לטווח הקצר אבל מתסכל לטווח ארוך שיהיה בהצלחה

i love עדי

New member
מרגש.

ואני יכולה להבין אותך לא מהכיוון של פסיכולוגית אבל אני יכולה להזדהות שגם לי יש מישהי תומכת [שהיא לא אמא
] המורה שלי לשירה , אני מספרת לה כשעוברים עליי דברים רעים והיא פשוט תמיד שם כדי לתמוך . זה הכי כיף בעולם

../images/Emo45.gif גם לי

המורה לפיסול בחוג :) היא טוענת בתוקף שהיא לא פסיכולוגית אבל ככ טוב לי לדבר איתה. היא מקסימה והיא פתוחה והיא אמיתית לפעמים אני מחכה רק בשביל לפגוש איתה, גם אם אני לא ממש מדברת איתה על דברים רציניים, היא ממש כנה :) ותוך כדי פיסול אנחנו מפרשות את המטאפורות שבלי להרגיש אני מכניסה בעבודות שלי, ויש הרגשה של פתיחות כזאתי, שאני לא באה ללמוד והכללים מסודרים, אני באה להתנסות, ובדרך גם יש לי אותה והרבה פעמים אני חוזרת הבייתה ממש מאושרת :) חחח שיחרור :)

i love עדי

New member
יא איזה כיף .

גם אני , אני כל הזמן מחכה שיום רביעי כבר יגיע כדי שאני אוכל ללכת ללהקה , גם בגלל שהיא מורה לשירה רק לשמוע אותה שרה כשהיא מלמדת אותנו שירים מעביר בי צמרמורת . תמיד בלהקה אנחנו מתחילות לבכות כי שם אנחנו פורקות הכל..

i love עדי

New member
זה באמת נותן הרגשה מעולה. ../images/Emo26.gif

הלהקה היא הלהקה הייצוגית של חבל מודיעין

זה יפה

שהיא מעניקה לך אהבה שמחזקת אותך ואת מעניקה לה אהבה בחזרה. ככ הרבה אושר מביאה העובדה, שזה הדדי. שאת אוהבת מישהו והוא מחזיר לך אהבה. רק טוב :)

MommyHug

New member
תגידי,

חשבת שההודעה ה"תמימה" שלך תגיע לכזו תאוצה? תקבל כאלו הדים? תשפיע כל כך? כל הכבוד לך! איזה כייף זה לראות שיש פה המון חיוביות ואופטימיות!!! שימשיך ככה! אמן!...

אני שמחה בשבילך

כתבת יפה ומרגש, ואני שמחה לשמוע שהטיפול עוזר לך. אצלי הטיפול גם מסייע אבל מבחינה כלכלית אני לא מצליחה לעמוד בזה. בכל פעם שאני מנסה לבטל איזה מפגש בגלל זה המטפלת מניאה אותי מהחלטתי.

קרן ../images/Emo24.gif

פעם שלישית שקראתי את ההודעה ועדיין לא מצאתי מילים מתאימות ואולי כי לא צריך.. מרגש ומחייך כאחד

תודה לכם!!!!../images/Emo24.gif

אתם הכי מקסימים בעולם... לא חשבתי שיגיעו כ"כ הרבה תגובות.... (אני אפילו שוקלת להדפיס הכל ולהראות לה.. מה אתם אומרים? לא חושבת שיהיה לי האומץ.... אבל אשמח לשמוע את דעתכם)

L L B

New member
אני בעד ../images/Emo45.gif

זה רק יכול להוסיף ולחזק את הקשר בניכן... אבל אולי לא תרצי להראות לה את הכל... תוכלי לעבור על זה ולראות מה מתאים לך להראות לה ומה לא. בהצלחה (ונשמח אם תודיעי מה החלטת).
L.L.B

אתגר5

New member
מה , עד כידי כך?

זה באמת עד כידי כך? סתם מאוד מסקרן אותי לדעת! שיש אנשים שזה אכן עוזר להם ויש שם אהבה כזאת גדולה -= אני שואלת האם האהבה הזאת היא לא מלאכותית ? אנא דברי איתי

מלאכותי..

אם הקשר היה מלאכותי..
היא הייתה מתקשרת אלי בכל סוף יום כדי לשאול איך אני? (בתקופה הקשה שלי)
היא הייתה מבטיה בי עם פרצוף של הזדהות עמוקה ודמעה מבצבצת?
היא הייתה דורשת שאני אתקשר בכל פעם שרק בא לי לדבר..?
היא הייתה זוכרת את היומהולדת שלי?
היא הייתה אומרת "כמה שהייתי רוצה לתת לך את כל מה שאת רוצה.. אבל לפעמים את צריכה להתסדר לבד"?
היא הייתה עושה שמיניות באוויר כדי לא לבטל פגישה (ואפילו קובעת היום אחר כי אני לא יכולה להגיע)? בקיצור... לי נראה שבקשר מלאכותי לא קורים כל הדברים הללו. יש המון דברים שהיא עושה וזה ממש אבל ממש לא מתפקידה.. אז זה קשר מלאכותי או לא?

למעלה