לפסיבים:

wee man

New member
לפסיבים: ../images/Emo130.gif

בזמן האחרון שמתי לב שיש לנו הרבה משתתפים פסיבים בפורום הזה אז החלטתי לבקש מכל מי שפסיבי ולא כותב פה הודעות, לכתוב הודעה אחת שגם הוא כאן, לא בקשה גדולה מדי נכון?! אגב, כל מי שחדש בפורום, וולקאם!! ינון

Blade2

New member
ובכן....

אני משתתף פסיבי.!
פעם הייתי משתתף יותר, תחת הכינוי BladeRaider אבל מתישהו הפסקתי.

fishi14

New member
הממ...

אני שקלתי כבר כמה שמן להכריז על חזרתי לפורום, אבל לא היה לי משהו מועיל להוסיף אז אני דחיתי את העניין כל הזמן... בכל מקרה- חזרתי...

Solid

New member
אני גם איכשהו פה ושם נדחף ...

אפשר לקרוא לי פסיבי

shabaz

New member
בלייט...

שלחתי לך הודעה ולא ענית לי...באי סי קיו!

wee man

New member
חוץ ממי שכתב פה ../images/Emo130.gif

אני דיברתי כבר עם עוד כמה אנשים שאמרו לי שהם פסיבים אבל לא חשוב. תגידו, למה אתם נשארים פסיביים?? למה שלא תתחילו גם לכתוב בפורום? ינון

קינלי

New member
אני משתתף פאסיבי

ומעוניין להישאר כזה חוצמזה היו לי כמה חלו"צים את הרוב למדתי כאן

shabaz

New member
למה לעזאזל אכפת לכם

אם הם פסיבים או לא? זאת זכותם המלאה... אני יודע שאני פסיבי בחלק מן הדברים ואני פשוט סולד מאנשים שאומרים לי להיות יותר אקטיבי בזה... זה הדבר הכי מעצבן שיש אז מספיק!!!

Blade2

New member
מצטער

המחשב נדפק לגמרי (הווינדוס התעורר בוקר אחד והחליט לשחזר עותק של הרג´יסטרי מלפני שנה וחצי) ועד עכשיו עבדתי על לסדר את זה. ברגע שהכל יעבוד אני אענה לך ב ICQ

AsUwiiiiiiiiish

New member
אני חדשה פה. ופאסיבית.

האמת לפני כמה זמן הייתי פה המון ורק קראתי (כי לא הצלחתי לרשום שם משתמש). עכשיו חזרתי בערך ואני קוראת את רוב הדברים, אבל אין לי ממש מה לכתוב. פורום שווה יש לכם פה. :)

sarah

New member
שלום ../images/Emo157.gif

... שרה, כבר 4 חודשים כותבת יומן חלומות, חצלול אחד. אין הרבה מה לכתוב פה אבל אני מאוד נהנת לקרוא באעבה, שרה

למעלה