לפסטיגליסט הייייייי מה המ3ב?
מ מעייונה 2 New member 13/7/05 #2 מסרים אישיים../images/Emo140.gif../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif
מ מכושפת בטירוףp3 New member 13/7/05 #3 בלי להעליב אבל אנחנו מנסים בפורום שלא יהיה הודעות סתם! אז את יכולה לשלוח מסר !
ר ר ו י ת 14 New member 13/7/05 #4 נצל"ש ../images/Emo85.gif היי , כמה זמן לא כתבתי פה אממ..מה שרציתי לשאול זה מי הולך לעיר ערוץ הילדים ?? השמיניה יהיו שם , אני נורא רוצה ללכת אבל לא בטוח שאני הולכת
נצל"ש ../images/Emo85.gif היי , כמה זמן לא כתבתי פה אממ..מה שרציתי לשאול זה מי הולך לעיר ערוץ הילדים ?? השמיניה יהיו שם , אני נורא רוצה ללכת אבל לא בטוח שאני הולכת
S S n o w F a i r y New member 14/7/05 #5 מממ../images/Emo48.gif אני לא יודעת כי אין בבאר שבע וזה מוזר מאוד כי תמיד היה.. ואני ממש רוצה לראות את אבייייייייי חח אף פעם לא הלכתי לעיר ערוץ הילדים זה משעמם רצחח והשנה רציתי רק בגלל אביי ותוקעים לי בנתיבות וכל המקומות הנידחים במקום בבאר שבע! סתומיםם
מממ../images/Emo48.gif אני לא יודעת כי אין בבאר שבע וזה מוזר מאוד כי תמיד היה.. ואני ממש רוצה לראות את אבייייייייי חח אף פעם לא הלכתי לעיר ערוץ הילדים זה משעמם רצחח והשנה רציתי רק בגלל אביי ותוקעים לי בנתיבות וכל המקומות הנידחים במקום בבאר שבע! סתומיםם