לפנתר

MadonnaFan

New member
לפנתר

משום מה שמי אינו מופיע ברשימת משתתפי הפורום בתחתית העמוד! :-(

לפנתר - חשוב!!!

גם שמי אינו מופיע בתחתית העמוד!!!! ודרך אגב, אני חדשה אז תוכל להסביר לי איך נרשמים להוגוורטס און ליין או משהו כזה כשולם מדברים עליו?

פגעסוס

Well-known member
סבלנות

1. עליכם להתאזר בסבלנות, אם תשימו לב ליד כל שם למטה יש מספר מסויים, זהו המספר של ההודעות שכתב אותו משתמש בפורום. כאשר מספר ההודעות שלכם יהיה גדול דיו גם אתם תופיעו בטבלה. כמובן שאין זה אומר שעליכם להציף את הפורום בהודעות חסרות חשיבות. פשוט הגיבו לנושאים שמעניינים אותכם ורשמו דברים שלדעתכם יעניינו משתמשים אחרים. בסופו של דבר גם אתם תופיעו שם. 2. עליכם להתאזר בסבלנות, עוד כחודשיים. השנה בהוגוורטס אונליין מתחילה היום ולכן אין סיכוי שתספיקו להרשם לבית ולקנות את כל הציוד הדרוש. שנה בהוגוורטס אונליין נמשכת כחודשיים כך שעוד חודשיים תוכלו להרשם ולהנות שם כמו כולם. בכל מקרה הוספתי קישור לאתר.

Vilia©

New member
פגעסוס...שאלה...

אתה בהפלפאף בשנה הראשונה? טלי פוטר

הוגוורטס? מנהליה- ילדים בני חמש עשר

נרשמתי, וכמובן שלא יכולתי להיכנס, כי השנה כבר התחילה... שגיאות הכתיב שרצות שם, העלו בי את הספק לגבי ההשתתפות... נו, מילא. מקווה שזה יהיה נחמד.

זה הפעם הראשונה?

זאת עכשיו תחילת השנה הראשונה מתמיד? יעני רק עכשיו המציאו את זה? ובכלל מז זאת אומרת שגיאות כתיב גם ככה לא יכולת להכנס לאתר בגלל שלא יכולת להרשם בזמן, ולא הכניסו אותך?

neta s

New member
(-:

ואני עוד הייתי מורה פעם... לפעמים זה כמעט כואב

למעלה