לפנתאון

Harrington

Well-known member
מנהל
כמו תמיד לא יכול שלא לתהות אם לפיד בעצמו מאמין בשטויות שהוא מוכר, מה שאומר שהוא סתם אידיוט מצוי ודי חסר תבונה במטריה, או שהוא יודע היטב שהוא מדבר שטויות אבל בונה על כך שכל שומעיו טיפשים, מה ששוב הופך אותו לדי אידיוט.

בין כך ובין כך, המסקנה ברורה. אגב נדמה לי שגם היום הוא אמר משהו מטומטם באותה מידה. כלומר זה לא קטע של טעות סתמית בזמן שהדברים עוד לא היו ברורים וניתן היה כביכול לטעות. זה משהו יותר עמוק מזה אצל מר לפיד.

נערך לאחרונה ב:

evglev1

Well-known member
מנהל
כמו תמיד לא יכול שלא לתהות אם לפיד בעצמו מאמין בשטויות שהוא מוכר, מה שאומר שהוא סתם אידיוט מצוי ודי חסר תבונה במטריה, או שהוא יודע היטב שהוא מדבר שטויות אבל בונה על כך שכל שומעיו טיפשים, מה ששוב הופך אותו לשי אידיוט.

בין כך ובין כך, המסקנה ברורה. אגב נדמה לי שגם היום הוא אמר משהו מטומטם באותה מידה. כלומר זה לא קטע של טעות סתמית בזמן שהדברים עוד לא היו ברורים וניתן היה כביכול לטעות. זה משהו יותר עמוק מזה אצל מר לפיד.
זה לא רק לפיד, כל מחנה הרל"ב ראה זאת כך, במפגש בין טראמפ לנסיך סעודיה באמת זה נראה כאילו טראמפ לא סופר אותנו ואגב לא רק אותנו הוא גם הגן על נסיך סעודיה מהטענה שאחראי לרצח עיתונאי, כך שהיה נראה מהצד שטראמפ לגמרי משועבד ל-MBS. שמח שביבי לא התרגש כך והבין שמדובר בהצגה ואולי גם קיבל על כך הודעה מטראמפ שהוא צריך להתחנף ולא יתייחס ברצינות. אז מזל שלנו שזה היה חד פעמי או לא רציני אבל מהצד באירוח של MBS בבית הלבן היה נראה גם לרל"ב וגם לאירופה שישראל וביבי כבר הפסיקו לעניין את טראמפ.

marabo

Well-known member
זה לא רק לפיד, כל מחנה הרל"ב ראה זאת כך, במפגש בין טראמפ לנסיך סעודיה באמת זה נראה כאילו טראמפ לא סופר אותנו ואגב לא רק אותנו הוא גם הגן על נסיך סעודיה מהטענה שאחראי לרצח עיתונאי, כך שהיה נראה מהצד שטראמפ לגמרי משועבד ל-MBS. שמח שביבי לא התרגש כך והבין שמדובר בהצגה ואולי גם קיבל על כך הודעה מטראמפ שהוא צריך להתחנף ולא יתייחס ברצינות. אז מזל שלנו שזה היה חד פעמי או לא רציני אבל מהצד באירוח של MBS בבית הלבן היה נראה גם לרל"ב וגם לאירופה שישראל וביבי כבר הפסיקו לעניין את טראמפ.
אני שם לב די הרבה זמן שהמושגים אמת ושקר אצל השמאלנים מוגדרים אחרת מההגדרות שלנו.
בהגדרה שלנו אמת זה לומר משהו שהיה ושקר זה לומר מה שלא היה
בהגדרה שלהם אמת זה משהו שמשרת את השמאל והאג'נדות שלו ושקר זה לומר משהו שמקלקל לשמאל את האג'נדות.

למעלה