לפני...

Stillwater

New member
לפני...

20 שנה כשהיינו תלמידי שמינית עשינו סקר בפורום "מה אני רוצה להיות כשאהיה גדול" כל אחד והחלומות שלו... היום עשרים שנה אחרי, כולנו כבר רואים את גיל 40 באופק, רובנו כבר בעלי משפחה ומבוססים, חלקינו התחתנו והתגרשנו והתחתנו שוב ושוב ושוב...חלקנו חותמים קבוע בלשכה וכ'ו וכו'... ספרו, איפה אתם חברי פורום שמיניסטים 2004 נמצאים עכשיו... (*מתוך הנאום של נדב פגישת המחזור של הפורום בשנת 2024) אני מניחה שאני אשלח לכם קלטת ווידאו מאנטרטיקה או מאלסקה)

Master Neta

New member
אני...

מעדיפה שלא לחשוב על זה יותר מידי, זה רק יתקע אותי ויבאס אם אני לא אצליח להגשים את הכל...

Snoop Dogg

New member
אנ'לא דע מה קורה איתי מחר.. אז...

עוד 20 שנה? כשאני אגיע לגיל הזה אני ייראה כבר...

היית ממש משועממת, אה??

אין לי מושג מה יהיה איתי! גיל 40...מה את רוצה שאני אחטוף התקף לב עכשיו? אני בינתיים צעירה, איכסה גיל 40...

Ez sLeeP

New member
לפני שאתחיל,

אני רוצה לציין שהנאום הזה יותר מידי בנאלי מכדי שאני אכתוב אותו. אולי המזכיר האישי שלי כתב אותו, מפאת חוסר הזמן המאסיבי שנחלתי בתור עורך רייטינג.. אז אני יושב בדירתי הצפון-תל-אביבית (זו שהשתייכה למר וגברת שרון איילון.. נו, אלו מהתוכנית עם הבחורה הגברית ועוגת המלח..), ממש לפני הדד-ליין, בעלי המסוקס, עברי לידר בטלפון, ואשתי היקרה (ביגמיה?) - נושי, מדסקסת עם אביעד (קיסוס) ואיילת (שני) שקפצו לביקור.. היא מנחה תוכנית אליטיסטית בערוץ 'שיואו' (הערוץ האינטרנטי החדש.. מת"ב התאחדו עם YES, ונפלו עקב חילוק-דעות אומנותי), והוא גורו של כת הומואים נחשבת בסקנדינביה. עד היום לא הצלחתי לעבור טסט, ולא אחד. הפעלתי קשרים וגרמתי לרשיונה של יעל בר-זוהר (כיום אם חד-הורית שמעניקה מחוות מיניות עבור מוצרי אוכל בסיסיים בשערי הכנסת) להישלל ממנה, סתם כדי שארגיש טוב. הנהג שלי הוא צביקה הדר, מה היה מר גורלו לאחר סיום התוכנית 'כוכב נולד' הזוהרת.. לאחר סבב ריאלטי-שואווז, וטלנובלות כושלות הוא החל לשיר בפינת דיזנגוף 'ים של דמעות', קורא לנינט, וזו הוציאה כנגדו צו הרחקה. הצלתי אותו מאשפתות. היא אגב, ראש ממשלת ישראל. ופלשתין? זה אני אתן לכם לנחש..

למעלה