לפני
אחרי

fireman

New member
לפני../images/Emo36.gif../images/Emo26.gifאחרי

הרבה בונים יש כאן.... אבל מי מכם מתעד את תהליך הבניה? אני במהלך הבניה הייתי מבקר ומצלם מידי פעם איך העניינים מתקדמים... כשמסתכלים על התמונות מהתקופה ההיא "הלפני" אנשים שונים מגיבים בצורה שונה.... יש שנבהלים, שלא מאמינים, מתפעלים וכוליי וכוליי.... אז הנה טעימה קטנה של "לפני ואחרי" בקטע מסויים אצלי בבית

fireman

New member
אחרי....

אם יש לכם תמונות שלכם, תרגישו חופשיים להשתתף. אם לא, תגיבו, מה אתם חושבים? האם אתם גם מתעדים את שלבי הבניה בתמונות? אילו תחושות לדעתכם ייעבירו\מעבירות בכם התמונות הללו?

איריסג

New member
מקסים!

אנחנו עוד לא שם (לצערנו.... זה אי אפשר לתאר כמה בירוקרטיות וקשיים מערימים עלינו) אבל אני מקווה שתוך כמה חודשים נוכל להתחיל את פרוייקט התיעוד - אני מתכוונת לבוא לפחות פעם בשבוע (טוב, זה לא חוכמה, אנחנו בכל מקרה מגיעים לבקר את ההורים) - ולצלם את ההתקדמות - החל מהרגע שהטרקטורים יעלו על הפרדס ויישרו אותו - ועד הבית הגמור... זה נורא חמוד בעיני.

fireman

New member
אלה מדרגות חלילה צהובה\כהה

הפכה לסוג של להיט מבוקש בתקופה האחרונה. כשאני בזמנו עשיתי את המדרגות הגעתי עד לאיזור הצפון במהלך החיפושים עד שמצאתי את האבן הזו, בזמנו אף אחד לא החזיק אותה.

avi5199

New member
אני כבר גמרתי שלד ועוד לא בחרתי חלונות

אישתי היתה היום בארטפרו ומאד התרשמה לטובה, אבל בניגוד למתקינים האחרים שחלקם ( אלה מהאלומיניום ) שכבר היו בבנין וראו, ובדקו, ומדדו, וסמיר שיבא ביום שישי לבניין לראות ... מארטפרו לא היו מוכנים לבא לראות את הבית לפני שחותמים איתם חוזה , קצת קשה לקבוע איתם כי הם עמוסים, ושעות העבודה שלהם כמו בהסתדרות...- וזו נקודה לרעתם.

איריסג

New member
ראית עבודות של סמיר?

האם בדקת עבודות שלו שנעשו לפני כמה שנים? זה מבחינתי המדד הכי חשוב - העמידות של העבודה - שאין נקודות חלודה , שאין פיצוצים בצבע, שהאטימות כמו שצריך.

avi5199

New member
כפי שהבנתי סמיר יותר ותיק מארטפרו בהרבה שנים.

העסק של סמיר קיים כבר כמה עשרות שנים. אישית לא ראיתי עבודות מלפני כמה שנים לא שלו, ולא של ארטפרו. מצד שני ראיתי עבודה חדשה שלו וגם עבודה חדשה של ארטפרו בזיכרון, ובעלי הבתים שם המליצו בחום על שניהם, אני לא הבחנתי בשום הבדל. מפקח הבניה שלי עובד עם סמיר הרבה שנים והמליץ עליו, הוא לא מכיר את ארטפרו. ארטפרו לא מוכנים לבא, וגם קשה לקבוע איתם פגישה, מצד אחד זה אולי אומר שהם מאד מבוקשים, אבל מצד שני מדאיג אותי מה יקרה אם אצטרך אותם לשרות בעתיד... בכל מקרה עוד לא החלטתי, רק היום אישתי היתה פעם ראשונה בארטפרו, וביום שישי הסמיר הזה יבא אלי לבניין. למטב הבנתי בברזל, כמו בעץ, צריך לבצע תחזוקה מונעת אחת לכמה שנים, לשפשף לצבוע וכ"ד, אם לא צובעים אז צפוי שיהיו חלודות ופיצוצים בצבע , ולכן אם ראית ברזל עם צבע מתקלף זה יכול להיות בגלל תחזוקה גרועה.

למעלה