לפני 6 שנים בלבד

לפני 6 שנים בלבד

17.6.1996 – Let Me Live הגיע למקום 9. אורך השיר: 4:45 דקות. נכתב על ידי: קווין. הושר על ידי: פרדי מרקיורי, בריאן מיי ורוג'ר טיילור. אלבום: Made in Heaven

בסדר בסדר!

התבלבלתי
טעות בחישוב התבלבלו לי כל ה-6 מה עם הציון והנימוק?

Ekrembo

New member
אני דווקא נותן לו 8...

לחן טוב, סולו טוב, כל החברה שרים, קולות רקע כמו שרק קווין יודעים לעשות. וכיף בקיצור.

לודעת למה, אבל אני מאוהבת בשיר

הזה
אגב, היום הלכתי לי וראיתי גרפיטי של קווין והיה כתוב פרדי מרקורי וזה עשה לי שמח בלב .

ketas

New member
שיר מדהים! ../images/Emo99.gif

אני נותנת לו 10...ורק כי זה הציון הגבוה ביותר. הרמוניה קולית כ"כ מדהימה לא שמעתי מאז somebody to love

e dor

New member
אני נותן לו 8

כי הוא פשוט נשמע כמו שיר קווין טיפוסי - וטוב. הקול של פרדי נהדר, קולות רקע מצויינים, סולו נחמד, שיר קצבי יחסית אבל נשמע כמו השנים הטובות יותר של קווין. רק משהו שלא הבנתי... לפני 10 שנים לא היה קצת קשה לפרדי לשיר?

e dor

New member
שני דברים

א. מצאתי מידע שאומר שהסינגל יצא ב-95 ולא ב-96. ב. זה לא ידוע כאחד השירים הישנים שלהם? הרי פרדי שר אותו - אז מה הקשר ל-95?? הוא שכב במגירה כל כך הרבה זמן?
לא הבנתי את זה פשוט... תודה

Made in Heaven בעצמו השתחרר ב-95

ככה שאת כל השירים לפרדי היה קצת קשה לשיר אם הם הוקלטו אז. ומצאתי בחלק מהמקומות שהשיר יצא ב-96' ובחלק ב-95' כמו רוב השירים באלבום הזה הקולות של פרדי לקוחים מהקלטות מוקדמות ולא כאלה שנעשו לקראת צאת האלבום. במקרה הזה, זה מדמו לא גמור מ-1983 (או 82') לשיר שלא השתחרר בשם Another Piece Of My Heart, שבעצם אמור היה להיות שיתוף פעולה בין קווין לרוד סטיוארט ולהשתחרר באלבום Hot Space. הם ביקשו את הקול של רוד סטיוארט לשיר Let Me Live אבל של הקול פרדי לא היה מספיק כדי למלא שיר שלם אז בריאן ורוג'ר כתבו חלקים חדשים שהם הקליטו. מה שנוצר הוא השיר היחיד של קווין שבו שלושת הזמרים של הלהקה כולם בתפקיד הקול המוביל.

e dor

New member
פשש איזה ידע - תודה רבה על המידע!!

באמת מעניין. אז למעשה לקחו חלקים של פרדי משיר אחר, הלבישו על זה ובבתים האחרים בריאן ורוג'ר הקליטו מחדש למעשה שנים אחרי שהוא מת...? וואי איזו טלנובלה
שוב, תודה רבה. לילה טוב

למעלה