לפני 6 שנים בדיוק (23/08/00) היה הפרק האחרון של השרדות עונה הראשונה. סתם שתדעו..
ג גינגימניה New member 24/8/06 #1 לפני 6 שנים בדיוק (23/08/00) היה הפרק האחרון של השרדות עונה הראשונה. סתם שתדעו..
A amitooshacham New member 24/8/06 #2 אני מרגיש זקן =\ כמו שהסבים והסבתות תמיד אומרים, "רק אתמול הוא נולד" (או שאומרים את זה רק לי? O_O) - זה ממש לא נראה 6 שנים מאז הישרדות 1.. זה נראה לא מזמן..
אני מרגיש זקן =\ כמו שהסבים והסבתות תמיד אומרים, "רק אתמול הוא נולד" (או שאומרים את זה רק לי? O_O) - זה ממש לא נראה 6 שנים מאז הישרדות 1.. זה נראה לא מזמן..
O Oukami Kun New member 24/8/06 #3 אותי כל הזמן שואלים אם הייתה לי בר-מצווה. אנשים שהיו בבר מצווה שלי. ><
E E r u New member 24/8/06 #4 ואווו באמת זה לא מרגיש כמו 6 שנים. אני זוכר איך אני ואמא ראינו את התוכנית מדי מוצאי שבת [אם אני לא טועה], זאת היתה פשוט חוויה, כל כך אהבנו את התוכנית [ואני עדיין אוהב]. הדבר היחיד ששנאתי בזמנו היה בפירסומות בערוץ2, כמה שזה חירפן.
ואווו באמת זה לא מרגיש כמו 6 שנים. אני זוכר איך אני ואמא ראינו את התוכנית מדי מוצאי שבת [אם אני לא טועה], זאת היתה פשוט חוויה, כל כך אהבנו את התוכנית [ואני עדיין אוהב]. הדבר היחיד ששנאתי בזמנו היה בפירסומות בערוץ2, כמה שזה חירפן.
I IDOffryn New member 25/8/06 #6 מה שאני זוכר שידידה שלי הרסה לי את המנצח.. וואי זה היה בכיתה ט'! לא יאמן שכבר עבר 6 שנים..