לפני 5 דקות ...

לפני 5 דקות ...

פתחתי את העיתון "ערוצים" ומה אני רואה תחת הכותרת "סרטים חדשים" 1. שיש סרט חדש עם גוראן ויז´ניץ שקוראים לו "ד"ר סליפ" (תמיד רופא!) 2. שיש סרט חדש עם נוח ויילי! שקוראים לו "תמונות מזירת הפשע" אנשים רוצו בהמוניכם לקולנוע!

רצה רצה

על הסרט עם גוראן כבר ידעץתי (קראתי בפנאי פלוס) אבל לא ידעתי על הסרט עם נוח המתוק! יש! שיהיה לו ב-ה-צ-ל-ח-ה!

בתמונה שם הוא שמנמן.... ../images/Emo4.gif ../images/Emo4.gif

נח ווילי כשהוא היה קטן......

המממ

New member
הוא נשאר דומה לעצמו...

בגיא פינס הראו קטע מהסרט עם גוראן. הראו אותו ממש לשניה ובשאר הקטע ראו אישה אחת שהוא מנסה לגמול אותה מעישון. רק שמעו אותו מדבר. בעיתון "תרבות" של מעריב בסופשבוע הזה, יש איזכור קטן לסרט עם נוח ווילי, ורואים שם תמונה קטנטונת שלו.

WizMaster

New member
אפרופו נ-ו-א-ה ויילי...

*אני ממש שונא שכותבים את השם שלו ככה* עד לאיזו עונה הוא חתום? עשירית?

נטע200

New member
ואם אנחנו העניין של תמונות ילדות

אז הנה גוראן תינוק (מימין)

~*~gaL

New member
כן

אז יש לנו עוד 2 עונות מלאות בקרטר :) ו.. אווו! התמונה של גוראן כתינוק כזאת חמודה!

WizMaster

New member
באמת?

מעניין אם הוא יחליט לעזוב בסוף החוזה שלו, אני חושב שהוא יעזוב... גם מעניין איך הוא יעזוב, סתם ייסע לאנשהו או שייצא לו לפגוש את לוסי...

~*~gaL

New member
הוא יעזוב...

קראתי ראיונות איתו (יש הרבה כאלו בזמן האחרון) והוא אמר ש10 שנים זה זמן מצויין להפסיק ושזה כמו סגירת מעגל.. אני יודעת שהחוזה של מאורה אמור להסתיים בסוף עונה 9, אבל כולי תקווה שהיא תשאר. ואולי זה דיי אנוכי מצידי לחשוב ככה, אבל הלוואי שגם היא תעזוב בעונה 10 ואז היא וקרטר יעברו לאיזה בית יפה בכפר ויולידו 3 ילדים ו.. נו, אתם יודעים :) כי.. תחשבו על זה - כבר היה לנו את העניין שדמות עזבה והחברה שלו בסוף החליטה שהיא רוצה גם לעזוב כדי להיות איתו, אז זה לא יהיה מיוחד אם יעשו את זה שוב.. מה שאני לא מבינה, זה שלסדרה אמורות להיות 11 עונות (לפי מה שקראתי). מה אכפת לנוח להשאר עוד שנה? נכון, זה קשה.. ומצלמים את הסדרה איזה 9 חודשים מהשנה, אבל זה סה"כ עוד שנה אחת.. ולא! שלא יהרגו אותו! מספיק הרגו לנו את הכוכב הכי ראשי בסדרה! מספיק...

למעלה