לפני תקוות

לפני תקוות

יום אחד קיבלתי מחשב,וחיבור,נכנסתי לנסות אותו ,אני כבר לא זוכרת איך זה התחיל בדיוק. הגעתי לצ`אט תפוז,בהתחלה היו לי שחות בפרטי ,שיחות שהיו אז מאד מענינות ,הקשבתי לכול מילה ,דיברתי ,היית אמיתית, אני שבישנית ומקשיבה ותנסה להפיל כול תאוריה לפני שהיא תקנה אותה,אני הישנה. והזמן עבר ,היית פה הרבה לא מפסידה רגע של כיף,ואז מישהו אמר לי תסתכלי על הכללי ,הם מצחיקים,ואני אמרתי לך תצחיק איתם ,והוא אמר שהוא לא רוצה ,בסוף אני הלכתי,הכללי שינה אותי לגמרי . שיחקתי זה מה שחשבתי אז דמות של ילדה מפגרת,והיום אני רואה שאני באמת מפגרת. השיחות בפרטי שלי הלכו וקטנה כי דיברתי בכללי,כולם אומרים לי איזה חמודה,אתם בכלל מכירים אותי, והשיחות כבר לא הכיף שהיו פעם ,עכשו יש פה רמה גבוה יותר,דיונים מפגרים בכללי ,שאולי גורמים לי לצחוק,אבל גילית שאני שוכחת אותם תוך יום. היה לי משהו משהו טוב אני זוכרת איך נהנהתי ממנו והערכתי אותו,חבל שלא מספיק כדי לשמור עליו. ועכשו יש לי גם משהו טוב ,אני חמודה ,מקבלת מחמאות ריקות,ולמרות שהם ריקות הם עושות לי משהו טוב ,הרגשה של כדור מתפוצץ במפתח הלב. אבל אני מתגעגעת,לימים של פעם,למישהי שאמרו שהיא יריבה טובה לויכוח,למישהו שאמרו שהיא חכמה כי האמינו בזה, לא כי היא אמרה את זה קודם.

חושפנית של מה!!

ברוכה הבאה לפורום שלנו לא חייבת לדעת לפתוח את האי מייל ולא חייבת לכתוב בכללי, למעשה גם לא חייבת להתייחס או לענות , יכולה סתם לבהות במסך ולחשוב מחשבות.... רק דבר אחד חשוב מכל, אל תאבדי את עצמך, את מה שאת באמת, אל תאבדי את התקווה ולו הקטנה מכולן שיש אור בקצה המנהרה... ולא מפסי רכבת, ויש דברים טובים בדרך, גם אם הדרך נראית לפעמים בלתי אפשרית! שאי ברכה ושיהיה לך רק טוב!!!!!

הי, הי לעצור מיד . לא ברור לי משהו.

מה באצם את מצתערת עליו ? על זה שהתבגרת והבנת שהצאטים הם סתם אזור צייד מוכרז, אם כך ברוכה הבאה למין האנושי , אני לא רואה שוב פסול בתכונה הזאת שיש לנו להתלהב ולהתאכזב נהפוף הוא ככה לומדים, ככה מחשלים את הנסיון שלנו וככה לומדים לחזור על אותה תעות בפעם שניה תוך כדי השארת פתח מילוט. בכל מקרה ברוכה הבאה למעונינו הדל. ומאחר וכבר קיבלת את ברכת בעלת הבית יש לי רק להוסיף ולומר Dam glad to see you girl סגול

תודה

נחמד לדעת שקיבלתם אותי פה. אני עצובה כי אני מסתכלת על הזמן ,ועל שיחות מאתמול שאני לא זוכרת,ומשהו מלפני חצי שנה שאני זוכרת מילה במילה. ועל עכשו שאני מבינה שאת הכי טוב שאפשר להשיג בצאט הפסדתי,והגעתי למשהו שונה. אבל אני מאד מאד שמחה להיות פה.

היי מזל טוב על השם החדש..

אבל להיות עצובה? למה , מה יש את רוצה לשמועה משהו מצחיק אני זוכר את כל שירי האהבה שכתבו לי/אני כתבתי הכיתה י` אך אני לא זוכר שם של אף אחד מהקורסים שלמדתי התואר ראשון. אז ממש לא חשוב מה היה בצאת מה שחשוב מה היה במיטה, אוופפפפסססס שוב אני אם החוסר טאקט שלי, רציתי להגיד מה שחושב זה מה היה בבית קפה, אווףףף שוב לא יוצא לי טוב. טוב לא חשוב העיקר שאת איתנו. סגול

חוקי!!!!!

ראשית אני שמחה שאת כאן!! שנית,הביני... לא הפסדת דבר!!! מכל דבר בחיים ניתן להרוויח דבר מה, צריך רק להתסכל ולראות את התקווה העומדת בפינה... שולחת לך סל של כוכבי תקווה ואושר. רק טוב!!

דזי המתוקה...

את רואה, קל לזהות אותך גם כשאת בשם אחר...לא כי את טיפשה, חס ושלום, אלא כי את ילדה תמימה ורגשנית, שאין יפה מזה...(את יודעת, גם אני הייתי באותה הקטגוריה פחות או יותר, עד שקרו לי כמה דברים, עליהם את יודעת)... ובנוסף לכל, את יצירתית ובכלל אין כמוך... אז תשמעי, גם לי יש שיחות בפרטי, אשר אותן לא אחליף בשום דבר- כי אנשים אמיתיים יותר, כשהם לא משחקים מול קהל צופים, אבל לפעמים נורא נחמד גם סתם לפטפט עם אנשים מוכרים ולא בכללי, גם אם זה על שום דבר- רק כי בא לך לפטפט... אז תמשיכי לחייך, לחלום וליצור, אני כבר מתגעגעת לסיפוריך... אוהבת, קרנינה...

קרני מתוקה

תודה חמודה,תמיד נעים לשמוע אותך,עשיית לי חיוך על הפרצוף. מקווה שאני אחזיר לך במאה חיוכים ,את מתוקה כול כך.

למעלה