לפני שתענו על הסקר

השלושר

New member
שאלות קלות ביותר

1. לא זוכר
2. אין חדש תחת השמש
3. לחשוב פחות על דברים.
4. הישג אחד, הישג שני, הישג שלישי
5. אמא, אבא, במבה.
6. קשה להצביע על נקודה.
7. כנראה באמצע התיכון שרק שיחקתי כדורגל וישנתי הרבה.

השלושר

New member
טוב נשתדל יותר טוב הפעם, תשובות ממש...

1. זיכרון הכי מוקדם: ששברתי את היד בגן רשות.
לא נפלתי או משהו. קפצתי ביודעין. למה. ככה.

2. תמיד הייתי כזה, אני חושב. עם הזמן אני נהיה
יותר כזה לאור ההצלחה המסחררת.

3. תכונות אופי:

לשימור: אני רגוע מאד, נחמד במידה קיצונית ולא חולק על המציאות.

לשיפור: לא יודע להעמיד פנים, רציונאלי מדי. קצת אהבל.

4. 3 הישגים:

שסיימתי בהצלחה את הלימודים,
שהשוו אותי למישהו מסוים,
ועוד משהו מהעבודה.

5. אבא, אמא, האדם מהסעיף הקודם ז"ל

6. לא יודע להגדיר נקודת שיא. נראה, אולי בקרוב.
בכל מקרה, תהא מה שתהא, היא בסבירות גבוהה תהיה קשורה
להצלחה מקצועית ומה שמשתמע ממנה.

7. התקופה הכי טובה ? מאד נהניתי בבהד 1. גם באוניברסיטה.

shayCn

New member
הרבה יותר טוב

שKקירה

New member
אולי פעם בחיים אני יענה על הכל?

וואו זה שאלון שלקח לי הרבה יותר מחמש דקות של עצימת עיניים ונבירה בעבר .... 1.מה הזיכרון הכי ראשוני שאתם זוכרים מעצמכם? טוב אז לקח לי המון זמן להעלות בזכרון תמונות / סיטואציות ילדות....ונראה לי שהזכרון הכי ראשוני שלי זה אני עם אחי וחיבתנו המשותפת לשבת יחד בתוך סל הכביסה עם בד כלשהו על הראש ולזמזם .... :) זולה במימדים שלנו. 2.האם השתנתם/התפתחתם באופייכם ביחס לתקופה/ות מהעבר או שתמיד הייתם עם אותן תכונות אופי ללא כל שינוי? ברור שהשתנתי והתפתחתי... יש תכונות אופי שהתעצמווהתחדדו יש כאלה שכמעט נכחדו או נדחקו.. 3.אילו תכונות אופי הייתם מוכנים לפתח/לשנות בכם ובאילו לא הייתם נוגעים?הייתי רוצה לשנות את מהירות האור שאני מאבדת את הסבלנות ואת העניין בדברים/אנשים.. מצד שני הייתי רוצה להגביר למהירות האור את הדברים שאני עושה לאט בגלל אובססיביות לדיוק וסדר. לא הייתי משנה את החיות והמרץ שבי אפילו שלפעמים אני כמו טורנדו :) וגם את הרגישות והמודעות העצמית. 4.מנו לפחות 3 הישגים בחייכם. אני חושבת שכל מה שאני היום זה הישג ענק נתוני הפתיחה ומסלול החיים שלי יכלו להוביל אותי למחוזות אחרים לגמרי ואני גאה בכל מה שהשגתי אני משיגה ועוד אשיג.. 5.מנו לפחות 3 אנשים משמעותיים בשלב מסויים או במהלך כל חייכם. למה רק שלוש?? המשפחה שלי מאוד משמעותית וזה הרבה יותר משלוש אנשים , 6.מהי נקודת השיא בחייכם עד כה? כל פעם השיא הוא משהו חדש כרגע נקודת השיא היא הלימודים. 7.מהי התקופה הכי טובה שלכם בחיים? ההווה והעתיד.

שKקירה

New member
אני לא יודעת

מה צופו העתיד, אבל אני מאמינה וחושבת שיהיה טוב, ומחשבה בוראת מציאות :)

shayCn

New member
מחשבה בוראת מציאות

אולי בקרוב אני אוסיף את זה כחתימה

צלשלספק

New member
עונה..

(סוף סוף אין רעש
הילד הלך לראות סרט אצל ילדי השכנים שגרים מעלי, דפק בדלת וחזר במפתיע ואמר לי "אבא אני אוהב אותך"
[השאיר אותי המום] וחזר אל חבריו)

1. אוכל דני שוקולד בבריכת ה-"סחנה" בגיל שלוש או ארבע, (מצולם בתמונה עם אמא שלי), זה הזיכרון הכי אחורה שיש לי, גם אם הוא מעורפל.
2. אני משתדרג מעת לעת :) מניח שכן, ומניח ומקווה שלטובה.
3. לא הייתי נוגע בהיותי חברותי, קל לי ליצו קשרים עם אנשים חדשים ולהכיר חברים חדשים די בקלות, אבל כן הייתי לומד להפתח מעט פחות עם אנשים חדשים שאני (עדיין) לא מכיר. אני מניח שיש עוד תכונות שהייתי משאיר או אולי משנה, אבל לא עולה לי כרגע בראש.
4. הילד, והילד שהפך להיות...
, העסק, והעסק שהפך להיות
הבית, והבלגן שכרגע חוגג בתוכו

5. מעדיף לא להכנס לזה.
6. נראה לי שערב החתונה והולדת הילד היוו נקודות שיא של אושר.
7. אני בסה"כ די מרוצה מהמצב הקיים, אבל צריך קצת יותר לדחוף את עצמי ולצאת לדייטים, כשיהיה לי זמן לזה

מגיל 22-28 בשש השנים הראשונות לקשר עם גרושתי, דרך השלוש שנים הראשונות לנישואים, הייתה אחלה תקופה,
קנינו דירה, מכרתי את הרכב וקניתי אופנוע כבד, חתמתי בלשכת האבטלה ובכלל עשיתי חיים באותה תקופה...

יאללה... שמונה בערב, אמבטיה, סיפור, לילה טוב ולישון...

AsAf2810

New member
עונה רק על 6 ו-7

6.מהי נקודת השיא בחייכם עד כה?

היא עוד לפניי

7.מהי התקופה הכי טובה שלכם בחיים?

התקופה הנוכחית היא הטובה בחיי

Mama Maya

New member
יוצאת מהארון ומנסה לענות

1. הייתי בת שנתיים אולי, אמא שלי הושיבה אותי על השיש, לעזור לה להכין עוגה..

2. מאוד! מאז הגירושים, למדתי להיות עצמאית יותר, אסטרטיבית, התחלתי ליזום יותר חברויות.

3. הייתי רוצה להפסיק לקנא במה שיש לאחרים, להתמקד יותר בטוב שיש לי, להיות יותר אופטימית. ולהעיז יותר!

4. הבת שלי, תואר שני בארה"ב, לרקוד על במה מול 750 איש כשבכלל יש לי פחד קהל ואני רקדנית לא משהו..

5. הבת שלי, המחנכת בתיכון, בת דודה של האקס

6. הלידה של הבת שלי

7. עצוב, אבל קשה לי לחשוב על כזו. אולי כי אני כרגע בתקופת באסה?

סקר יפה, אהבתי!

למעלה