לפני שנים רבות...

מוטלה1

New member
לפני שנים רבות...

פעם פעם, (כשבגרוש היה חור וכו') הייתי חבר פעיל בפורום. ולמי שזכרונו בוגד בו מעט פרטים על אודותיי, נולדתי במשפחה חרדית (מקורי, לא?) מוכרת ומפורסמת, למדתי בישיבת בית מתתיהו, יצאתי בשאלה, התגייסתי לצבא והשתחררתי לפני כחצי שנה, כעת אני שב עם בקשה אולי קצת חצופה אבל בכל זאת, אני מתעתד לנסוע בחודש הקרוב לניו יורק, כשהכוונה היא לחיות במקום אחר לעבוד ואולי אפילו לחסוך כסף בשביל להמשיך לדרום אמריקה. שאלתי ובקשתי, כל היודע פרטים על אפשרות לקבלת ויזה, השגת מקום מגורים, עבודה כלשהיא ושאר עיצות מועילות ופרטים חיוניים, אודה לו במאד מאד, אם ישתפני בממצאיו או אפילו יעזור לה בסידורים הלוגיסטיים הנ"ל בתודה מוטי

Le Fay

New member
ברוך השב ../images/Emo39.gif

ב"ויזה" התכוונת לאישור כניסה לצורך טיול או לאשרת עבודה? אם ברצונך לטייל בארה"ב, מוטב שלא תזכיר אפילו שאתה מעוניין לעבוד שם. להפך, ככל שתיטיב להבהיר שיש לך אמצעי קיום מצויינים בישראל, תוכניות לעתיד כאן ובני משפחה שעליך לחזור אליהם - כן ייקל עליך לקבל אשרה.

R a c h e

New member
לא יכולה לעזור במה ששאלת

אבל שמחה לראות אותך כאן שוב

נועעהה

New member
למה את חושבת שאת שווה כל כך הרבה

יש זונות טובות ממך ובהרבה פחות כסף. (לא אני)

לא הבנתי

א. למה את קוראת להן זונות? ב. למה את עונה ברצינות, כשאני צוחקת? ג. למה את חושבת שחשבתי שאני שווה כל כך הרבה? ואני אישית ממליצה על פרוזק. (מכירה מישהי שזה עזר לה..) חג שמח.

וברצינות,

אתה צריך לגשת לקונסוליה האמריקאית/נית, להגיש בקשה לויזה, אבל זה עדין לא מקנה לך אישור עבודה חוקי. מה שאני יודעת שהבירוקרטיה ארוכה ומעייפת, והסלקציה שלהם מאד קמצנית... ככל שיהיו לך יותר הוכחות על כך שאתה מחובר לארץ (מבחינת עבודה, לימודים וכדומה)- כך יגדל סיכוייך לקבל ויזה.

mndi gold

New member
המון עצות יש בפורום ישראלים באמריקה

קח בחשבון,שחלק מהבקשה שלך,היא ויזת עבודה. והיום בדיוק פורסם,שנגמרו הויזות עבודה לשנה זו. בהצלחה באמריקה הגדולה

הי אני יודעת שיש מצב

שאמרו כבר אבל אם אתה מביא אישורים שיש לך קרובי משפחה שם או שמישהו צריך אותך שם בגלל עבודה וכו יהיה לך הרבה יותר קל אולי פשוט תקח את האזרחות האמריקאית שלי ותביא לי במקום אמההה ?לא יודעת משהו

../images/Emo13.gif

ואיך הגז בדירה החדשה? את משתמשת בו? או שבכלל אין לך זמן לבשל?

אני מוכנה להעביר לך קצת

את האהבה שלי לבישול. פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפווווו. נו, איך יצא הרוטב?

rachel21

New member
תשלח לי פרטים לפרטי -

אני קבלתי ויזת עבודה במקרה...אז אולי אני אוכל לעזור לך. כייף כאן.בוא תצטרף אלינו.

למעלה