לפני שנה

אבנר75

New member
לפני שנה

פורום זה היה מוצף בסיפורי סקס אלו ואחרים. איפה מפציצה. ענבל וכל אלו?

*g99

New member
אבנר וכולם,

הפורום עובר שינוי ובקרוב תהייה לכם הפתעה

bugbuster

New member
הבטחות הבטחות....

אולי ג'יג'ה.. תפנטזי לנו? ככה.. פעם אחת? פנטזיייה חמהההההההה פנטזייה פרועההההההההה מהההההההההההההההההההההה? (או שאני אפנטזזזזז?)

*g99

New member
באגי,

יא פולני אחד,אם אני אפנטז פה אתה תתעלף,ואז מה? מי ישאר לצידי?? מי? ובמחשבה שניה,אם תתעלף אני אשאר לבד ואז........................... תחשוב על זה

bugbuster

New member
ג'יג'ה.. להיתעלף? סו פאקינג וואט!

אבל תעלפי אותי (ואותנו..?) כבר. את מודעת לכמיהת ההמון? לעשות את זה איתה? עם המנהלת, ככה.. כמו עבד עם מלכה? כמו תלמיד עם המורה? כמו.. אהמממ, כן, בן ואימו? מה?
או סולטן כובש ואנדלי ואונסני?
מה לפנטז לך? או מה תפנטזי את שיפנטזו לך, נו כבר! תתפשטי!

*g99

New member
סליחה?

ממתי עבד מצווה על המלכה?? וטוב שלא כתבת בעל וכבה
קדימה לעבודה, תוריד חולצה..כן,כן,מה ששמעת

bugbuster

New member
אני בלי חולצה.

ובקושי עם תחתונים. אני תמיד כמעט ערום כשגולש, כמו בשיר עצמאי בשטח, למיקרה שיפגש ככה עם.. זיקפהההההההההההה להגיד את זה? שלא רק חולצה שאיננה?

bugbuster

New member
ובנוסף, תקרעי אותי? ואת השאר?

מגרה אותך ג'יג'ה? איך מפנטזים עליך? תני רמז, ככה, את יודעת למש מה הקיק שלי! תמונות עכשיו מככבות, חולצת טריקו? רטובה? עם פיטמות זקורות זקורותתתתתתתתתתתת? אופפפפפפפפ שמישהו כבר יזיין אותההההההההההההההההה

*g99

New member
אם אתה אומר?

אני ילאץ להאמין לך
אני יכולה לתאר לעצמי שתחתונים כבר מזמן אינם..ובמקומם נעמד לו לתורן איבר חם ולוהט.. אני טועה?

bugbuster

New member
לא, וזה מובן, אבל

אבל מה מעבר לו? גרי אותו!
והשאר? תזמיני את כולם לפנטז עליך?
ולא רק את הגברים?
ג'יג'ה, תני לנו ככה.. להשתולללללללללללללללל?

*g99

New member
פי מתקרב לאיבר הלוהט

והחם שלך.פיטמוטיי זקורות ונוקשות אני מלקקת את הזין שלך כמו סוכריה מתוקה,בכל הכוח ובשיא הלהט.מרגישה את הרטיבות שלי שם למטה ואת ידיך משחקות בפיטמות שלי.. תמשיך באגי,תמשיך..

bugbuster

New member
את מודעת לגילי...

גרי אותי.. שיעמודדדדדדדדדדד עודדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

יאצפן

New member
חהההה

מה זה גיל? לעומת הנצח? מי שצעיר ומרגיש זקן , ומי שהשנים כתובות, וחש ומרגיש צעיר.

bugbuster

New member
יצי... אל תסתפק תפנטז....

זיין אותההההההההה מגיע לך ולנו

אופס. נפל האסימון.

ג´יג´ה תשעים ותשע! נסחפת קצת יותר מדי, וחבל...... על מנהלת הפורום להיות יותר אנונימית, יותר שומרת מרחק, ובעצם פחות מעורבת במחלקה הזולה של הפורום (וסליחה ממי שקראתי לו זול...). פנטזיות הן יפות ומתוקות כאשר הן כתובות וערוכות בכשרון, כשהן מגרות, מחרמנות ומענגות. לא כך gg? לא חבל להפוך את הפורום לצ´ט??

bugbuster

New member
גם זול מתחיל בזין../images/Emo6.gif

זול במחיר שווקים ומדרכות רחוב ודגים מלוחים עטופים בנייר עיתון, או במחיר מופקע של טיפניס וצלופן מרשרש, זהו קודם כול ואך ורק, רק סקס

bugbuster

New member
מה יהיה?

סופ סופ המנהלת מחפשת מאתגרת ומיתרצה, ואנחנו שותקים? כן ג'יג'ה איך אני רוצה? ואם לא בעיות זיקפה, אלה הכרה במציאות. זיין מודל חמישים. בגיל של ההורים שלך. ואני מדמיין אותך? ככה? תמונה אמרתי? אותה חולצת טריקו? ת'ראי לנו! ככה ברמז, יותר מדק, ואז תכתבי על הפיטמות שלך! מיזדקפות! עלח היד שחולפת על הזיין. שלי? של עוד? גברים מסביב? לא גירית מספיק! האחרים שותקים!

אבנר75

New member
תגובות

תודה רבה לכולם על הרצון הטוב לשמר את איכותו של הפורום. אבל שוב, זה לא מעניין מה עומד לקרות, אני רותח לסיפורים אלו. נו נוואואו. אוחחחח.,

למעלה