לפני שנה בערך....
כן, תקופה כזו.... כשהכי חם. כשהילדים בחופש. עברנו תקופת שיפוצים מורטת עצבים וחיפשתי קבוצת תמיכה נפשית ועידוד... וכיום.. כשהכי חם.. כשהילדים בחופש.. אני לא מאמינה שאני עוברת את זה שוב... בא לו לרפד את הבית מבחוץ (רגע.. מנערת את האבק מפד העכבר) תגידו בנים.. מה הקטע שלכם? משעמם לכם? מה? מהההה לס'רעאבק שלכם שאתם אוהבים לשחק עם המקדחה והפטיש?
לכו תבנו איזה בית -עץ ותעזבו אותנו בשקט, יאל'ה קישטא.. בראעה.. בקיצור, יש לי מחשבות אובדניות: כמו לעלות על פיגום ולקפוץ ראש לתוך שק מלט, אין לי חיים אין לי פרטיות אין לי בית מה התאילנדי הזה שואל אותי עכשיו על "ילום ילום" לך מפה... אני צריכה לדעת שהוא מדבר על מקדחת יהלום? מותק.. יהלום במושגים שלי זה תכשיט, ובכלל אני לא יודעת ולא אמורה לדעת איך ניראית מקדחה. זה לא מענ י י י ן אותי !!
ואין מצב שזה גם יעניין אותי!! אעל'ק.... או- בע או-בע (רובע ) , חמש - שתיין למטה (חמישים ושתיים שקל למטר) .. "זה אוכל טוב" הוא אומר לי על התה. שש בבוקר אני נבעטת מהמיטה.. .. כן, בחופש.. כשהכי חם.. (אה.. ברור שהיה צריך לנתק את המזגן ולאטום חלונות) לא תתאבדו?
כן, תקופה כזו.... כשהכי חם. כשהילדים בחופש. עברנו תקופת שיפוצים מורטת עצבים וחיפשתי קבוצת תמיכה נפשית ועידוד... וכיום.. כשהכי חם.. כשהילדים בחופש.. אני לא מאמינה שאני עוברת את זה שוב... בא לו לרפד את הבית מבחוץ (רגע.. מנערת את האבק מפד העכבר) תגידו בנים.. מה הקטע שלכם? משעמם לכם? מה? מהההה לס'רעאבק שלכם שאתם אוהבים לשחק עם המקדחה והפטיש?