לפני שנה בערך...

ariel228

New member
לפני שנה בערך...

סיפרתי על עצמי שגיליתי את האנדומטריוזיס והסיבה לכך שאיני מצליחה להיכנס להריון, עברתי לפרוסקופיה ומשם ישירות ל- IVF. הפסקתי לכתוב, אך נכנסתי לפורום מדי פעם... רציתי לשתף אותכן ואולי על ידי כך גם לתת לכן תקווה (אצלי לפחות הצלחות של אחרות חיזקו ונתנו לי כוח) . יש לי תינוק מקסים בן 3 שבועות- נולד כמתנה ליום האהבה. מה היה לנו? IVF ראשון נשאבו 20 ביציות 100% הפריה 7 המשיכו את התהליך. הוחזרו 2 - לא נקלטו, 5 הוקפאו. המשכנו להחזרת מוקפאים. מתוך 5, 2 שרדו את ההפשרה והוחזרו - ואחד מהם הוא הילדון המקסים שלנו. אני לא שוכחת את הבחורה שחיכתה איתי בתור לבדיקת דם בטא (שיצאה לבסוף שלילית) ואמרה לי שאם יש לי מוקפאים לא לזלזל בהם (למרות הסיכוי הקטן יותר שלהם להיקלט) כי לה יש ילד ארטיק. אז גם לי יש ילד ארטיק ואין מאושרת ממני!!! מאחלת לכולכן את האושר הזה, תחזיקו מעמד... שבת שלום!

שלום לך ומזל טוב

תקווה תמיד יש וכשזוהי ההודעה השלישית באותו דף על הריון אז בכלל השמחה והצהלה כאן במסיבה ולכן כמיטב המסורת המון ברכות איחולים ולהריון ארוך עגול תקין ומשעממממממ... המון קולולולולולולולו.... וכל השמחים והמואשרים באו לברך.....

ha1231

New member
זק היא כבר ילדה../images/Emo6.gif תינוק והוא בן 3 שבועות....

תבואי לראות אותי ואז ....

תצחקי עלי ....רציתי סיבה לחגיגה....................... וזואילי החזירה לך אז אנחנו תיקו

ha1231

New member
בשמחה אבוא לראותך,יש לך פה גב רציני ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זואילי

New member
גב גב יש לגברת...

האמת חן, קרעת אותי עם התגובה לזק - לא היה לי אומץ לתקן אותה... כי היא כבר הייתה נכנסת בי באיזו דרך... ואז המשכתי לקרוא ונחתתי על טעות הקולמוס שלך, ועוד יותר נקרעתי כי זה המשך ישיר להערה שלך. בכל אופן, נקרעתי הרבה.

לזק - שפע ברכות מזל טוב. - רק עכשיו ראיתי

מזל טוב...יקירתי..... אני כל כך שמחה בשבילך..... מאחלת לכם בריאות.... אני ממש מאושרת בשבילך... הודעה נפלאה.
מזל טוב

shirani

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

איזה כיף לשמוע על עוד אנדואית עם ילד בידיים
. ועוד שלוש הודעות באותו דף...

זואילי

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אני זוכרת אותך מלפני שנה... כשנכנסתי לפה בפעם הראשונה. מאוד שמחה לשמוע כמה התקדמת... כמובן שסיפור כזה נותן תקווה וקיבלת מתנה נפלאה ליום האהבה. שיהיו לך ימים רבים של אהבה, בריאות ואושר.

קרנון32

New member
מזל טוב ../images/Emo39.gif

איזו יופי לשמוע עוד בשורה משמחת מזל טוב המון שמחה ואהבה

o o z a

New member
מזל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

כמה מרגש!!!! תהנו מהנסיכון

ha1231

New member
מזל טוב להולדת בנך בכורך ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

שתגלו אותו עם הרבה נחת, אושר, שמחה,אהבה והרבה בריאות. ואכן אסור לזלזל במוקפאים וצריך להודות על כך שמגיעים לזה בכלל.

ha1231

New member
עכשיו אני רואה התכוונתי לתגדלו ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בלגן2

New member
../images/Emo168.gifמזל-טוב../images/Emo65.gif

פעם ראשונה שאני שומעת על המושג "ילד ארטיק". אהבתי

../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif../images/Emo20.gif../images/Emo13.gif../images/Emo141.gif../images/Emo57.gif../images/Emo45.gif

הרבה נחת מהקטנטן הארטיקון החדש
(אני מכירה אישית עוד כמה ילדי ארטיקים מקסימים)

למעלה