לפני שנגמר...

TOMYGER

New member
לפני שנגמר...

שלום חברים.. אשמח לקבל עצה מכם לפני שאני עושה את הדבר הבילתי נמנע וחותך בלית ברירה. אני וחברתי, אהובתי! מזה שלושה חודשים, על סף פרידה. ההרגשה שהיא נותנת, היחס, הקרירות והריחוק שהיא גורמת הגיעו למצב שאני לא מקבל את היחס לו אני זכאי וצריך. הדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה להיפרד, אך ראשי אינו במשחקי אגו וכבוד, ולא במשחקים להחזיר דברים והרגשות שכבר פרחו להם מהזוגיות. זה מונע ממני להתקדם ולהמשיך הלאה כי הלב נמצא במקום הנכון ורוצה להישאר אך כל השאר אומרים לי ללכת.

פרח0קיר

New member
תדבר בכנות

תספר לה איך אתה מרגיש ותראה איך היא מגיבה, אם לא תרגיש שמשהו השתנה לטובה בעקבות השיחה, ותדע שניסית כל מה שאתה יכול, תסיים את זה - אבל חבל "לחתוך" בלי שמנסים לפתור את העניינים קודם. לא ממש תארת מה בדיוק קורה ביניכם, אבל תשים לב מה מקור הבעיה: האם היא לא נותנת מספיק או שאולי בעצם אתה דורש יותר מדי מוקדם מדי (כי 3 חודשים זה עדיין סוג של התחלה). אם תגיע למסקנה שהבעיה קשורה אליך ואולי נובעת אמפאק בתפיסה שלך, יש לך הזדמנות לעבוד על זה.

שלום

אמור לה מה שאתה מרגיש. אמור לה שנחמד לך אתה, שהיא נחמדה בעיניך ואתה מוצא בה תכונות אופי יפות, אבל אתה מרגיש שזה לא מתאים. היה אמתי ונחמד אליה.

Megie

New member
רק אתה יודע..

הפתרון הכי נכון יהיה ההחלטה המשותפת בינכם.. תדבר איתה על הנקודות שמפריעות, תחפשו יחד פתרון.. אל תמנע מלבדר-מהפחד לאבד.. כי כרגע אתה מאבד גם את עצמך בתוך החוסר ודאות.

למעלה