לפני שמעיפים אותי...

BlogTV Police35

New member
לפני שמעיפים אותי...

היום קרתה תקרית שקובי טען שעשיתי משהו לא בסדר, אבל אני לא ממש הבנתי מה. הוא נשמע מרוגז, וכנראה יפעל עם ענת להדחתי. חבל לי, אבל אני מכבד את החלטתו. המקרה שהיה כך היה. קיבלתי דיווח על בחורה שמתפשטת בשעות היום. כשנכנסתי לחדר האמור, כולם צעקו "פוליס! פוליס!", ועד שהוידאו נטען, כבר לא היה מה לראות, מלבד בחורה עם חולצת בטן וג'ינס נמוך מנוך מרקדת מול המצלמה. החלטתי לצאת מהצ'אט, אבל להמשיך לצפות בוידאו, וראו איזה פלא! איך שיצאתי, יד הושטה אל כפתור המכנס אשר נפרם במהירות, ולאחריו שאר הכפתורים לא איחרו לבוא. ואם לא די בתחתון מינימאלי, הרי שגם הוא מצא את דרכו מטה במהירות רבה. הופ! המצלמה עולה לכיוון החולצה שמתרוממת לה וחושפת זוג שדיים מכוסים בחזיה אשר בוודאי לא תישאר שם זמן רב. הופ! המצלמה חוזרת למטה, לעבר פות מגולח למשעי אשר לא נשאר בודד כאשר יד יורדת ומתחילה לשחק בו... טוב, זה כבר יותר מדי, אני חושב לעצמי. המטרות המידיות (בסדר הזה): 1. להפסיק את שידור העירום 2. לסגור את החדר לצורך הפסקת העירום, נכנסתי חזרה לחדר וצעקתי "פוליס!". כמו ילדים טובים כולם חזרו אחרי, והבחורה הזדרזה להתלבש. יופי, מטרה מס' 1 הושלמה. עכשיו לסגירת החדר. אני בודק ברשימת החברים שלי (שם רשומים כל השוטרים) מי מחובר. אין אף אחד שיכול לעזור. הדבר הראשון שעולה בדעתי הוא להתקשר לענת. אני מחייג... מספר שלוחה... מענה קולי. אני משאיר הודעה עם הפרטים של החדר. אני חוזר למחשב. בשלב הזה הבחורה הספיקה את השידור (כנראה נבהלה ממני), אז כל שנותר לי לעשות הוא להישאר בחדר ולהראות נוכחות. לצורך כך אני עונה לחלק מהאנשים ומעיף את אלה שמקללים (בעיקר אותי). בין לבין אני שם לב שהחלון שלי מוצף בעשרות שיחות פרטיות בסגנון "למה סגרת לה את השידור?", "הגיע הזמן שתעשו משהו", "יא הומו מסריח", "למה אתה מתייחס אליהם?" וכדומה. אני סוגר את השיחות הפרטיות וממהר לחדר הכללי, שם אני מוצא את בעלת החדר (עדיין לא בשידור) כותבת "נהנתם חרמנים שלי??". מייד אני מעיף גם אותה, ומקווה שלא תחזור לשדר. אני ממשיך להראות נוכחות בתקווה שענת תפעל בקרוב. מספר שיחות פרטיות חדשות ממשיכות להופיע, באחת מהן מישהו אומר לי "מה אתה ממשיך איתם בהתחכמויות אני לא מבין אני מעביר את זה עכשיו לענת". מי זה יכול להיות? אני מסתכל על השם... kobi 27. האם זה הקובי שלנו? למה הוא לא מזדהה? ואז הוא אומר לי "ואם לא הבנת זה קובי שוטר 9", וסוגר את השיחה. אני מצרף להודעה את המשך השיחה שלי עם קובי, ואת השיחה שהתקיימה בחדר הכללי. לפי מיטב ידיעתי, לא עברתי שום עברה, אבל אני כנראה טועה ואשמע מענת בקרוב. (יש לשמור את הקובץ המצורף על הדיסק הקשיח ולשנות את הסיומת שלו ל-zip)

BlogTV Police35

New member
שיחה פרטית עם קובי

אני מצרף את תמליל השיחה גם פה, למי שמתקשה לפתוח את ה-zip.

BlogTV Police9

New member
פוליס 35 היקר בוא נבהיר אחד לאחד

ראשית כל מה זה אפעל ביחד עם ענת להדחתך? מישהו דיבר על הדחה? אני אמרתי כזה דבר? לי יש סמכות להדיח? המנהלים הם ענת ואייל !!! אתה עברת צ'אט לפי דברייך ולא ראית שאני בחדר הנ"ל ושכבר חסמתי אותו. אתה אומר לי שאתה חסמת שידור לאחר שזרקת את המשדרת. אתה לא בר חסימה השידור נחסם על ידי וענת יכולה לאשר זאת בבדיקתה שתערך. אתה לא זורק משדרת כי היא יכולה לחזור לשדר אבל ברגע שמתבצעת חסימה היא לא יכולה לשוב לשדר. בטח שאין לך למי לפנות כי מסנג'ר אתה לא רוצה כמו שטענת ביומך הראשון. רשימת החברים אונליין בתפוז לא תמיד מעודכנת מנסיון. לאחר שחסמתי את השידור נכנסת לחדר הרחקת את המשדרת והתחלת במסע הרחקות של כל מי שרק מחה כנגד חסימת השידור. ביקשתי ממך לצאת מהחדר ולא להכנס איתם לוויכוח מיותר מאחר וחסמתי את השידור! מה הייתה תגובתך? היא מייד תחזור שוב לשדר. אתה כנראה לא מבין מה ההבדל בין חסימה של המורשים לבין הרחקת משדר. אתה מהיום הראשון סרבת לדבר ולקבל קצת הסברים וטענת ענת הסבירה הכל. כך אמרת לי כשקידמתי אותך בברכה ביומך הראשון. אבקש מענת לתת הסברים על הנושא הזה.

BlogTV Police9

New member
תקרא את המלל שצירפת כאן

גם לאחר שהזדהתי בפנייך והסברתי לך כי היא נחסמה לא הבנת את מה שאמרתי. והמשכת בשלך להתווכח

BlogTV Police35

New member
לקובי

קובי, כשאתה נכנס כמשתמש רגיל, אין באפשרותי לזהות אותך. גם לאחר זיהוי (מה שלא נעשה מלכתחילה במקרה הזה), עדיין יכולים להיות ספקות לגבי אמינותך, מכיוון שכל משתמש יכול להכנס לשיחה פרטית עם שוטר ולהציג את עצמו כשוטר או עובד תפוז. כשאתה חוסם חדר, אני לא יכול לדעת שהוא חסום. כל מה שאני רואה זה "השידור הופסק". ככל שאני יודע, יכול להיות שהמשדר הפסיק את השידור. אותה שיקופית מופיעה בשני המקרים. אני בשום שלב לא אמרתי לך שאני חסמתי את השידור. אני לא יודע מאיפה הסקת את זה, אבל אתה מוזמן לעיין שוב בפרוטוקולי השיחה ולראות שלעולם לא טענתי זאת. נהפוך הוא, גם לאחר זריקת המשדרת, נשארתי בחדר כדי לראות אם היא חוזרת לשדר. לא הרחקתי אף אחד שמחה נגד חסימת השידור, מהסיבה הפשוטה שבשלב ההוא עוד לא ידעתי בכלל שהשידור חסום. כמו שציינתי בהודעתי הראשונה, הרחקתי אנשים שקיללו, בראש ובראשונה כדי להראות נוכחות שוטר (אתה היית סמוי לאורך כל התקרית), וגם בגלל שזה נגד הכללים של תפוז. ניתן לעיין בתמליל השיחות בחדר הכללי המצורף להודעתי הראשונה כדי להיווכח שכה היה הדבר. לא ביקשת ממני לצאת מהחדר, אלא שאלת למה אני "מתחכם" איתם. איך מזה אני אמור להבין שאתה רוצה שאצא מהחדר? אם יש לך משהו להגיד, אז תגיד, ולא ברמזים. בכלל, נראה שהתבלבלת בשיחתינו הפרטית, ואני מציע לך לקרוא אותה שוב. תאמין לי שאני מבין את ההבדל בין חסימת שידור להרחקת בעל החדר, וכמו שאמרתי ענת הסבירה לי את העיניינים אלה בצורה ברורה ביותר. אתה כנראה הכנסת לך לראש אני לא מבין, ומפרש את מה שאני אומר בצורה הזאת. לגבי המסנג'ר, לא נאמר לי בשום שלב שהוא תנאי מוקדם למינויי כשוטר. יתרה מזאת, בראיון קבלה עם ענת אמרתי מפורשות שאין לי מסנג'ר והסברתי את מניעיי. לענת לא היתה התנגדות למינויי כשוטר גם ללא מסנג'ר.

BlogTV Police9

New member
צחי אני לא אתווכח איתך ענת תקבל

את לוג השיחה שלי איתך כפי שמופיע אצלי אתה כנראה מצנזר מה שלא בא לך. לגביי המסנג'ר זו דרך יעילה מאוד לקרוא לבעל הרשאות במהירות ולא לחפש אונליין מי יכול לחסום וכדומה. אגב זו לא פעם ראשונה שאתה מעיף שידור כך נטען ע"י אנשים (ואני נזהר בלשוני כי אני לא יודע ממקור אישי). אמרתי לך שאני 9 ופניתי אלייך בשמך, כיצד ידוע לי שמך הפרטי? תגדיל ראש בבקשה ממך.

Queenati

New member
ויכוח מיותר לחלוטין

חברים, מה קורה פה, ממש ויכוח מיותר. אז קרה אירוע, וצחי הוא עדיין חדש בכוחותינו. וממש לא מדובר כאן על "הדחה", המילה הזו עושה לי צמרמורת... בסה"כ במקרים מסוג זה, ניתן רק ללמוד ולהפיק לקחים. ובסה"כ כן נחסם החדר המדובר. צחי - בדף ההרשאות שקיבלת, רשומים לא מעט אנשים שיכולים לבצע חסימה. והודעה במענה הקולי שלי במשרד - מצטערת אבל כנראה אני אשמע אותה רק למחרת, אז רצוי להתקשר לנייד שלי - שגם הוא ברשימה אבל בכל מקרה: 051-742275. קובי, אני מבינה את צחי שלא הבין מי פונה אליו - עדיין יש כל כך הרבה מתחזים (למשל המתחזה של המלך פונה אלי ואומר לי - נו, מה עם אייל, הוא הבטיח לי פיצוי!!!) הרבה אנשים מכירים שמות, וצחי עדיין חדש אז עם קצת סבלנות גם הוא יוכשר - כמו כולם. והבנתי ממנו שהוא יפתח במהלך השבוע מסנג'ר על מנת לתקשר עם כולם - אז קצת סבלנות. בסה"כ יש לי כאן צוות מעולה שעושה עבודה נפלאה, ואני מעריכה אותה, מאוד.

BlogTV Police9

New member
ציפיתי לתשובה לקונית אבל לא תארתי

לעצמי שזו התגובה שתהיה כאן. יש שוטרים עם כל הכבוד חדשים ממנו שרק הצטרפו אך נקלטו כמו שצריך, כי רצו להיקלט ולהבין. עם כל הכבוד שוטר 35 בעיניי שרוף

BlogTV Police35

New member
אוף

פרסם את לוג השיחה כאן, מעניין אותי לראות מה "צנזרתי". אם כבר התחלנו עם שמועות, גם אני שמעתי דברים עליך, אבל אני הוגן מספיק כדי לא לפרסם אותם פה. נכון שהזדהית, אבל רק אחרי שלא עניתי לך בתור משתמש רגיל. אני שרוף בעיניך? מה זה אומר בדיוק? אגב, עד רגע זה ממש אין לי מושג קלוש למה אתה כועס עלי. טרחת לכתוב לי הודעות ארוכות, אבל לא להסביר את השאלה היחידה שלי. ומה זאת ההערה הזאת, להמשיך להעיף משדרים? לא זכורות לי עוד פעמים שזה נעשה, אבל אולי אתה יכול לרענן את זכרוני? אגב, נחמד לדעת שאתה "מחפש אותי" עכשיו. כשפניתי לבחורה עם מחשוף גדול מדי בפרטי בבקשה לא להבליט אותו יותר מהדרוש, אתה פנית אליה ושאלת אם ניצלתי את מעמדי וביקשתי את מספר הטלפון שלה. ממש כיף לעבוד באווירה הזאת.

BlogTV Police9

New member
צחי אוליי זה מעצבן אותך אך זו האמת

אתה יכול לשמוע עליי דברים מכאן ועד להודעה חדשה. אף אחד כאן מהשוטרים לא מכיר אותי לעומק זה שהיה מפגש וראינו חלק מן האנשים זה לא מספיק בכדי להגיד מי הם. במשפט אחד אני עושה מה שצריך לעשות. אני כועס ? למה שאכעס? אני הפסקתי מזמן לכעוס יש לי סיגריה ביד וקולה לידי (זו התרופה שלי לעצבנות יתר). אני כועס מפניי שגם לאחר שהזדהיתי וגם לאחר שאמרתי לך שהשידור נחסם על ידי אתה מעיף את המשדרת וכל מי שכתב שוטר מניאק או בן זונה בעקבות חסימת החדר הרחקת אותו. ואתה מתווכח איתי על כך שהשידור הופסק כי זרקת את המשדרת. אני הסברתי לך שחסמתי את השידור שלה ומה אתה כותב לי : היא עלולה לשוב בכל רגע לשדר. כמו שכתבתי לך כבר ברגע ששידור נחסם המשדר לא יכול לשוב לשדר. צחי הבחורה אומנם הבליטה אבל הוזהרה גם על ידי אם היית טורח להתעדכן כל זה היה נמנע.

BlogTV Police10

New member
אני מסכימה עם זה שאם היה לך מסנג'ר

היית מוצא מישהו שיכול לחסום. הייתי אונליין באותו הזמן.

למעלה