לפני שבוע

nekochan88

New member
לפני שבוע

התחלתי להתכתב באי-מייל עם בחור שמצאתי באתר הכרות ונראה לי נחמד...הוא ענה לי מייד והאי-מיילים שלו היו חביבים, אינטליגנטיים, ולאט לאט הוא התחיל להוסיף משפטים של מגע וגעגוע וכו'...אני המשכתי בכתיבה רגילה ספרתי דברים על עצמי על דברים שקרו לי שאני חושבת או מרגישה. אתמול פתאון הבחור שולח לי מייל מלא כעס וטענות, ואולי גם האשמות - למה אני מפחדת? למה אני קרירה מה הקטע שלי? וכולה - שבוע התכתבות........ מה אתן אומרות שם?

r e d head

New member
לדעתי...

הבחור מתגעגע למגע וכו'....הוא כתב לך במפורש. עכשיו נשאלת השאלה אך מתגעגעים למגע עם מישהו שיש עימו קשר וירטואלי שבוע...לדעתי עושים זאת בעזרת דימיון עשיר. הרי אנשים עושים גם סיבר סקס ... ונכון אני צינית לכן אני לא מנסה להכיר אנשים מאתרי הכרויות באינטרנט כי ככה זה נראה בעיני עד שיוכח... הזכרת לי קטע פעם פנה אלי מישהו באתר הכרויות והתחלנו להתכתב בהתחלה הוא נשמע לי מאוד אינטליגנט ומעניין אני הייתי מספרת על עצמי והוא היה כותב מאוד יפה אבל לא ממש אישי....יותר פיוטים מיום ליום נראה לי מוזר יותר דיברנו פעם פעמיים בטלפון והוא המשיך לכתוב ולא הביע רצון להפגש יום אחד הוא שלח בטעות אותו אימייל ששלח זמן קודם לכן ואז התחלתי לחשוב שיש לו מכתבים מוכנים שאותם הוא שולח באופן קבוע להרבה נשים עד שיום אחד הוא התחיל לכתוב לי שהוא רוצה לבוא אלי בלילה בחושך. בסופו של דבר חסמתי את האימייל שלו, הוא פנה מאימייל אחר עד שהפסיק. והוא עדיין מסתובב שם באתרי ההכרויות עד עצם היום הזה...

just yael

New member
אחחח....רד....../images/Emo99.gif

אני עוד זוכרת את השירים המדהימים שקיבלתי מאיש אחד פיוטים שריגשו אותי עד ש... קלטתי... שכנראה שיש לו רפרטואר עשיר...לכל סיטואציה ואירוע...

ליעל ורדית

האיש הזה שכותב נורא יפה, ולא אישי? הוא כתב גם לי. מה זה רגש אותי, שבועיים הסתובבתי עם ראש בעננים מהמכתבים שלו, עד שקלטתי שמלים יפות יש, אבל דיאלוג לא... אחרי כמה חדשים, חברה מקריאה לי בטלפון מכתב מדהים שקבלה ממישהו, ואני מזהה את הבטויים, אותו אחד... אחרי כמה ימים נפגשנו עם חברה נוספת וסיפרנו לה על ה"קטע", ומה מסתבר? גם היא התכתבה איתו... אז גם שלכן זה אותו אחד? מציג את עצמו כדורון או אדם או עירא, כותב מדהים, אבל משהו שם דפוק לחלוטין... במחשבה שנייה, בטח יש כמה כאלה... חיבוק לכן, פייה

../images/Emo6.gif

לא חסרים כאלה פייה בכל מיני צבעים ושמות בימים שנכנסתי לאתרי ההיכרויות הקפדתי תמיד לעשות הצלבות עם חברות (נו מה, אין ברירה
) וגם קרה יום אחד שרצה לקבוע פגישה ועד שהחזרתי תשובה (אחרי עשר דקות) כבר קבע עם חברה טובה

r e d head

New member
לפייה קסומה....כנסי כאן

נו שויין אכן לא חסרים כאלה ויותר גרועים א ב ל...זה ההוא... אני לא יודעת אם זה נחמה אבל זה השם מה שכתבת שם. בעעעעההההה....

just yael

New member
בעעעעעהההה, בעעעעהההה../images/Emo129.gif

ועוד פעם בעעעעההההה.... זה הוא...
רוצות להשוות את הפיוטים????!!!

r e d head

New member
לפני שניה רציתי לכתוב כאן...

שנראה לי שזה עוד יגדל... ולא הספקתי ולמה אני משועשעת??????

just yael

New member
../images/Emo88.gifנו באמת.....

כבר שבוע את מתכתבת איתו... ועדיין לא חשה קירבה, אנטימיות וגעגוע למגע שלו.?? אני חושבת...שהגיע הזמן ללכת למכווץ מוחות...ולבדוק איתו מה האירוע הטראומטי בעברך שגורם לך להיות קרירה כזו...

מה אומרות? יש לי ג'יס בכיס!

סתם סתם רק חתול תעלול עשה לי פלשבקים על דוקטור סוס. אני הייתי אומרת ביי, ומהר. טענות שאת קרירה ומפוחדת? עם יחס כמו שלו (געגועים למישהו שלא מכירים, רצון למגע לפני שראית את הבנדם) גם אני הייתי מפוחדת וקרירה. אחרי שתכירו הוא יכעס למה את לא מרגישה כמוהו לגבי עוד דברים, לא? חפשי לך איש אחר, יש מספיק כאלה שלא יתגעגעו אלייך לפני שהם מכירים אותך, ושגם לא יכעסו עלייך אם את לא מרגישה בדיוק כמוהם.

ophra

New member
ב|סלולר| דיברתם????

מבחינתי, יש שלושה שלבים בהיכרות עם אדם באמצעים וירטואליים השלב הראשון - תכתובת (מיילים וכדומה) זה למעשה בעיקר שלב סינון ראשון הוא עוזר להחליט "מי לא" ופחות "מי כן" השלב השני - שיחה טלפונית בכוונה כתבתי "שיחה" ביחיד ולא ברבים לפעמים מספיקה שיחה אחת כדי להגיד "לא" לפעמים מספיקה גם שיחה אחת כדי להגיד "כן" (לצעד הבא) אישית אני מעדיפה מיעוט שיחות טלפוניות אבל זה שלב חשוב שמלמד הרבה על האדם בצד השני השלב השלישי - פגישה ומכאן - כל הדרכים כמובן פתוחות לכל כיוון
כל אחד מהשלבים האלה הם בעיני סוג של "התחלה מנקודת אפס". למדתי, מנסיון, ששיחות ברשת אינן כשיחה בטלפון ושיחת טלפון איננה כפגישה האדם ש"נקלט" אצלי בכל אחת מהדרכים הללו יכול להיות שונה בתכלית מזה ש"קלטתי" בשלב המוקדם יותר. ב"שיטה" הזו שלי גם נעזרתי כדי לזהות "מאוהבים וירטואליים" למיניהם אישית, אחרי התלהבות ראשונית וקצרה מאד מהמדיה למדתי ש"התאהבות וירטואלית" אינה בשבילי כשמה כן היא - היא אינה אמיתית ואינה מוחשית ולכן גם ריקה מתוכן אבל יש לא מעט (גברים ונשים) שהמדיה ממשיכה לקסום להם והם טווים חלומות ורוקמים פנטזיות על בסיס היכרות אינטרנטית שאין לה שום אחיזה במציאות עדיין הגבר שאת מספרת עליו נשמע לי כמו אחד מאלה הוא בנה מגדלים באוויר תלה עליהם דגלים שמתנפנפים ברוח הפריח בלונים
והעיף זיקוקים וכשעצר לנוח מכל זה גילה שאת לא ממש מתפעלת מכל אלו.... אז הוא כועס....
התשובה היחידה שיש לי לעניין היא זו שאנחנו משתמשות בה הרבה אבל היא עדיין נכונה: זה שלו. רק שלו אל תטרידי את עצמך בשכאלו... עפ

ש פ ר ד

New member
סליחה על ההתפרצות..

לי זה נראה ההתנהלות הזו כמו מעין אזור הדימדומים פיק אפ וירטואלי "עצבים" ו"העלבויות" א-לה מטריקס. שהרי אף שיח זה מתנהל באותה הרשת הכאילו אישית. שפרד

ש פ ר ד

New member
תודה.אשמח בחברתכם.

ואני הוא אני.ובעולם החי שייך למחלקת הזכרים. ש.

אזזזזזזז

ברוך הבא שפרד ואוו איך הפורום התמלא לנו יאללה ח'ברה לסדר מקומות ישיבה

למעלה