לפני שבועיים בערך

yair24

Member
לפני שבועיים בערך

שאלתי שאלה בקשר לקבלת דואל ברגע שמישהו עונה לי על שאלה בפורום השאלה היתה להפוך את זה לברירת מחדל ולא שיצטרכו לסמן את זה הבעיה כמובן שזה עלול להציף תיבות דואר ולגרום למטרד אבל ההצעה היתה לאפשר לכל אחד לבחור אם הוא מעונין שזה יהיה ברירת מחדל כלומר לעשות את זה פר חשבון מה נסגר עם זה?

למה???

לא יותר פשוט, לסמן את התיבה של "קבלת תשובה באי מייל", מאשר להיכנס להגדרות, ולהתחיל להגדיר את זה (וזה בטח לא יעבוד, ויגרום הרבה סיבוכים, תלונות ושאלות...). חוץ מזה, שרוב הגולשים (הקבועים) בפורומים, אינם צריכים את זה, למעט מקרים בודדים וחשובים, אז למה לסבך את החיים כ"כ (שגם ככה הם מסובכים יתר על המידה, "בזכות" תפוז ה"מהוללים")???

yair24

Member
תמיד אני שוכח....

תראה אני מדבר בהרבה פורומים ולפעמים אני שואל שאלה גם בפורום שאני לא מבקר בו הרבה ואז אני שוכח את השאלה. אם זכרתי לסמן את התיבה אז אני אראה שענו לי על השאלה ואם שכחתי לסמן (מה שקורה הרבה פעמים) אני שוכח את השאלה.

הבעיה היא אחרת! ../images/Emo43.gif גם אליכם.

בפורום IOL זצ"ל - אם היית מסמן את התיבה שאתה רוצה לקבל תגובה להודעתך באי מייל, אז היית מקבל לאי מייל גם את נוסח ההודעה (שזה דבר מעולה, אם נניח אתה חייל, או גולש פעם ב... באינטרנט, ומשאיר הרבה הודעות ושאלות). אבל כנראה, מערכת תפוז חוששת, שאם היא תעשה כן - אנשים שממתינים לתשובות, לא יטרחו לקרוא אותם בפורומים אלא יעשו זאת דרך האי מייל. דבר נוסף - זה לשעיתים אני שואל שאלה, ומעוניין לשמור את התשובה (אני כבר צופה מראש את התשובה), אך כל מה שניתן לעשות - זה לסמן את התיבה של האי מייל, ובסופו של דבר מגיע לאי מייל, רק הכותרת של ההודעה, ולא כל ההודעה
וחבל. סלבו.

ההודעה לתיבת הדואר מכילה

קישור להודעה עצמה. הגולש מוזמן להיכנס לפורום, לקרוא את ההודעה ולהגיב אליה. לאחר מספר בדיקות וסקרים, בשלב זה לא נהפוך את האפשרות לקבל הודעה לדוא"ל לברירת מחדל, שכן רוב ברור של הנשאלים העדיפו שלא להתשמש באפשרות זו.

למעלה