לפני שאני נעלמת...

ילדונת~

New member
לפני שאני נעלמת...

אז ככה אני יורדת היום לאילת לא הכי בא לי אבל בטח לא יזיק לי לשנות אוירה צריכה שינוי בזמן האחרון עוברת המון שינויים ומתחילה ללמוד לקחת את השינויים כדבר חיובי ולא לפחד מהם (באותה הזדמנות ממליצה לכם בחום לקרוא את הספר ``מי הזיז את הגבינה שלי`` זה ספר שמתאר בעזרת משל חמוד איך להתמודד עם שינויים ספר מדליק לאללה) אז אני יעלם עד יום ראשון אני אשתדל להיכנס משם אם אראה מחשב למרות שהבטחתי לכמה פה שאני לא אתקרב למחשב.... (-: וזהו בבקשה תשמרו על עצמכם ותזכרו שאני אוהבת המון ואם אתם צריכים הטלפון שלי זמין 24 שעות ביממה ואפילו 25 אם צריך.... ועוד דבר היום הרחבתי את ארוחת הצהריים שלי אכלתי טיפה אורז ולא רק סלט.. וזהו בעיקרון אוהבת המון וכבר מתגעגעת שלכם עם חיוך אני

karen_karen

New member
ילדונת מתוקה

תעשי חיים אוהבת אותך תשמרי על עצמך כבר מתגעגעת... קארן באהבה

הי חמודה שלי

תהני לך.. את כן צריכה שינוי אוירה.. תחשבי על מה שדיברנו אתמול בצ`ט.. כדאי לך לדעתי.. לגבי הספר, עדיין לא קראתי.. אולי מתי שהוא... אוהבת המון.. תהני מכל רגע, גם בשבילי אני

תרנגולת

New member
ילדונתששש...

:) אהבתי.. תהני תהני תהני (אני סתם רוצה, גם אם את לא שומעת). --<-{@ גאה בךךך.!

A-naT

New member
את לא הולכת!

....איך נסתדר פה בלעדייך?! :0) ברצינות.. תלכי להנות לך, את תראי שלמרות שלא בא לך את תשמחי שנסעת. זה מקום שאי אפשר לא להנות בו! ויופי על האורז, זה נשמע לי הדרך הנכונה, ההדרגה הזאת. אבל אל תקשיבי לי, אני לא מבינה כלום בזה.. והספר- לא-נראה-לי! אני קראתי עכשיו ספר בדיוק, והוא מה זה מהמם, ומה זה לא מקורי.. כן כן.. הארי פוטר.. אבל באמת, הוא מה זה שווה! חובה לקרוא! תהני לך, אני אתגעגע, עינת

עינתי הי

אז ככה, חשבתי על ספר שאת חייבת לנסות לקרוא.. לדעתי הוא קרוע על כל הראש, אבל אני זקנה, אז מה אני יודעת.. תנסי בכל מקרה - ``חכמת הביגלה`` חוץ מזה, אולי תתקשרי כבר, אני צריכה לשמוע עידכונים.. בי, אוהבת אני

A-naT

New member
פחחחחח...

תובנות הספגטי.. מי הזיז את הגבינה.. חכמת ביגלה.. האירוניה היא שאנחנו לא מסתדרות איתם משהו..

תרנגולת

New member
הא.. :) אבל עינתי..

אני צחקתי על הספרים שהם הביאו לכאן.. לא נראה לי שבאמת יש ספר שנקרא תובנות הספגטי . אבל אפשר לכתוב, את יודעת :)

eYaL

New member
המממממ

רגע...ומה איתי? :cool: את נוסעת לך לאילת ואני נשאר פה עם הגלידות..... :cool: עד תחזרי זה ימס..(או שאני אחסל את זה לבד.מה שיבוא קודם) :cool: שתהיה לך חופשה מקסימה ילדונת,תשמרי על עצמך.אני פה.. אתגעגע, eYaL

למעלה