לפני שאני מעלה

Light woman

New member
אני סבורה שזה מאמר שמבוסס על

עובדות מוצקות ואמיתיות!!! ^^ משעשע ביותר. עכשיו תכתוב אחד על: "הפיגור השיכלי של מיסטי- ילדה יפה מתאהבת בחננה קטן עם נטיות אובדניות..." הי הי הי^^^

hydro pump

New member
מאמר נחמד...

אגב, נראה לכם שהקטע שפיקאצ'ו היה ב"סרט" בא להרתיע מסמים? כמעט קרה לו מה שקרה לילד המטומטם שהסניף פראון ממזגנים...

hydro pump

New member
אגב...

ראיתם את הספויילר השבועי? גסי גילחה את הגולם שלה או משהו?

Houndour

New member
באמת נחמד

אבל אם לרוץ אל שדה הכח של האנון לא נקרא "לקפוץ לחזית האש" אז מה כן? אני מציע לך לפסק נכון את הטקסט, לעשות הגהה ולחלק לפסקאות.

Warcraft3

New member
אחלה מאמר....

ואני מסיק ממנו שרצית לומר לנו בצורה יפה שאש קאטצ'ם הוא ילד מפגר, חסר שכל,מטומטם,אהבל,משוגע,והרשימה עוד ארוכה......

Warcraft3

New member
טוב.....

גם הסקר החדש היה נחמד.... אנשים תיסלחו לי אבל אני חייב להוסיף את התמונה הזאת.. תודה רבה על ההיתחשבות

R m4n1

New member
LOL!!!

צודק במאה האחוז. למרות שיכול להיות שיש סיבה לנטיות האובדניות שלו. ואני עליתי על זה. המצב בזמן האחרון לא מי יודע מה, התאומים נפלו, מלחמות, אבטלה, סארס וכו'. אש שלנו מובטל כבר המון זמן ולא נראה שהוא מוצא עבודה או מקור הכנסה קבוע. בגלל ביבי, ידידנו שר האוצר, אש הגיע למצב שהוא מתחת לקו האדום רעב ללחם ומבוטל. לאש לא הייתה בררה אלא... להתחיל להשתמש בביטוח הבריאות שלו, הוא משלם כ"כ הרבה, מגיע לו. תארו לכם כמה הוא קיבל על כל "נפילה" שלו ועל כל "הקלעות למצב מסוכן" שלו... בטח היום הוא בווילה, חי את החיים הטובים עם 200 פוקימונים. אבל יראו לנו את זה? לא...

R m4n1

New member
לא נראה לי שאמא שלו מובטלת

למה אתה חושב אין לו אבא?

למעלה