לפני שאיבה

מצב
הנושא נעול.

ריקי בש

New member
לפני שאיבה

לפני שאיבה
רציתי לשאול כמה ימים לפני שאיבה אסור לקיים יחסי מין?? מבחינת הזרע אני מתכוונת. אתמול נתתי דגימת זרע לבדיקה ומחר אני אמורה לעבור שאיבת ביציות ולתת שוב דגימת זרע של בעלי... כל הלילה לא ישנתי כשחשבתי שלא ידפק לי כל הטיפול בגלל משהו כזה... איזה לחץ!!!

orname

New member
אם אין בעיות מיוחדות בזרע את יכולה

לפני שאיבה
רציתי לשאול כמה ימים לפני שאיבה אסור לקיים יחסי מין?? מבחינת הזרע אני מתכוונת. אתמול נתתי דגימת זרע לבדיקה ומחר אני אמורה לעבור שאיבת ביציות ולתת שוב דגימת זרע של בעלי... כל הלילה לא ישנתי כשחשבתי שלא ידפק לי כל הטיפול בגלל משהו כזה... איזה לחץ!!!
להירגע. יש רופאים שדוגלים בהזרעות של יום אחרי יום - כך שלא אמורה להיות בעיה. בטח לא בהפרש של יומיים. בהצלחה!

ריקי בש

New member
תודה , גם אני מקווה!!

להירגע. יש רופאים שדוגלים בהזרעות של יום אחרי יום - כך שלא אמורה להיות בעיה. בטח לא בהפרש של יומיים. בהצלחה!
תודה , גם אני מקווה!!
פשוט אתמול מסרתי דגימה לבדיקת זרע ואמרו לי שלבדיקה צריך שלא לקיים יחסים לפחות 4 ימים לפני ועלה בראשי שאולי העניין דומה גם לפני שאיבה- שלא יהרוס לי את כל הטיפול בגלל זה היות ואני גם לא יודעת מה יצא בבדיקת הזרע ומה טיבו לפי הבדיקה האחרונה- לכן אני חוששת. מקווה לעדכן בהמשך בבשורות טובות!! אמן!!!

venus13

New member
לפעמים זה אפילו לטובה

תודה , גם אני מקווה!!
פשוט אתמול מסרתי דגימה לבדיקת זרע ואמרו לי שלבדיקה צריך שלא לקיים יחסים לפחות 4 ימים לפני ועלה בראשי שאולי העניין דומה גם לפני שאיבה- שלא יהרוס לי את כל הטיפול בגלל זה היות ואני גם לא יודעת מה יצא בבדיקת הזרע ומה טיבו לפי הבדיקה האחרונה- לכן אני חוששת. מקווה לעדכן בהמשך בבשורות טובות!! אמן!!!
לפעמים זה אפילו לטובה
גם אם יש בעיית זרע אצלנו למשל, בהברקה של רגע - לאחר שאמרו לנו שכמות הזרע לא מי יודע מה נתנו אחרי כשעה דגימה נוספת - שהיתה יותר איכותית וטריה - והיא הוספה לדגימה הראשונה שיהיה בהצלחה ונוס

אני קראתי בספר "פוריות מא' ועד טף"

לפני שאיבה
אני קראתי בספר "פוריות מא' ועד טף"
שמותר ורצוי לקיים יחסי מין לאחר זריקת הכוריגון כי יכול להיות שיהיה ביוץ ומה גם שזרע "בקנה" הוא זרע ישן ורצוי לחדש את המלאי אני צמיד שמרתי שבעלי לא יבזבז זרע 3 ימים לפני השאיבה ועכשיו אני יודעת שזו טעות מה גם שמוכח שככל שיתנו זרע יותר התמונה תלך ותשתפר המון הצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה