לפני שאיבה...

1ליאתמ

New member
לפני שאיבה...

שלום לכולן ביום ראשון אני הולכת לשאיבה ראשונה! היום עשיתי אולטרסאונד: 11 רירית הרחם, 6 זקיקים : 17,15,13,14 ושניים 10 11 האם זה נראה לכם בסדר? אני ממשיכה עוד יומיים להזריק את הזריקות שלי וביום שבת כוריגון. כמו שאמרתי ביום שני השאיבה. יש לי שתי שאלות: 1. האם מבחינת גודל הזקיקים אתן חושבות שזה בסדר? 2. מתי מחזירים את העוברים? תודה ליאת

הרגעה

הזקיקים בסדר גמור, הם יספיקו עוד היום ומחר להבשיל קצת ולגדול יפה ויהיו מעולים ביום ראשון! הגודל שלהם מצויין. חוצמזה החזרה עושים בדרך כלל יומיים אחרי, את מתקשרת יום אחרי השאיבה לשאול ונותנים לך הוראות מתי לבוא(ככה זה אצלי אולי הנוהל קצת שונה ממקום למקום אבל יסבירו לך הכל ביום ראשון!) והכי חשוב בהצלחה ובאמת שהשד בכלל לא נורא!

בבוצי

New member
../images/Emo24.gifבהצלחה ענקית

מאחלת לך שהכל יעבור בשלום וב"ה מהטיפול הזה תזכי להריון המיוחל. תעדכני אותי איך היה ,כי נראה לי שגם אני בדרך לשאיבה- יומים שלושה אחריך. דרך אגב- יש לך אחלה רירית

בהצלחה ../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif

מצטערת, עדיין לא בשלב הזה, אבל שוב בהצלחה גדולה ודרך אגב, היתה פה מישהי השבוע שהצליחה ב=IVF ראשון.

sugar aya

New member
בהצלחה

מחזיקה לך אצבעות אני עוד לא שם אבל מתקרבת..
קדימה אחות!

בולה101

New member
לאחר שכבר ענו לך ../images/Emo24.gif

לאחר שהמרגיעה הלאומית והאישית שלי (מרקיטיטו) ענתה לך לא נשאר לי אלא לאחל לך שהכל יעבור לך הכי קל שאפשר. גם אני לפני הפריה ראשונה- מתחילה הזרקות ביום ראשון.
בהצלחה ענקית וספרי איך היה

נועם@בת

New member
בטח בסדר../images/Emo57.gif

יש לך 4 זקיקים לפחות שיהיו גדולים ויפים ביום השאיבה. מן הסתם יהיו יותר. את העוברים מחזירים אחרי יומיים עד שלושה, את תאריך הלידה תחשבי כבר לפי הספר של דר' בר
. בהצלחה
נועם

למעלה