לפני לפרסקופיה

שירשיר29

New member
לפני לפרסקופיה

למי שמכיר ולמי שלא, בת 29, סובלת מאנדו עם מוקדים באגן ולאחרונה גם ציסטות בשחלה, לאחר יסורים רבים הגעתי לד"ר סוריאנו, תודה לאל שהוא קיים, וביום שני אני עוברת לפרסקופיה להסרת המוקדים. קצת לחוצה, היות והמוקדים נוגעים בחלק מסויים במעי אבל סומכת עליו. בהצלחה לי....

vered140870

New member
שיהיה בהצלחה

גם אני עברתי לפרוסקופיה. ההתאוששות באמת מהירה יחסית. את בידיים טובות. קחי הכל באהבה!!!

ר ו מ י ה

New member
בהצלחה ../images/Emo45.gif

ממליצה לך לקרוא את השירשורים שהיו פה בעבר בנושא הלפרוסקופיה, ע"מ שתתכונני לבאות. מאחלת לך המון הצלחה ובעיקר החלמה קלה ומהירה- את נמצאת בידיים טובות

ha1231

New member
בהצלחה ../images/Emo24.gif

שיעבור בקלות ובלי סיבוכים החלמה מהירה וקלה.

בהצלחה

שהניתוח יעבור בהצלחה, את באמת בידיים טובות, ושההחלמה תעבור בקלות. דמות

galim29

New member
שיהיה בהצלחה. טיפ קטן: מנוחה מרובה

היי שירשיר. את בידיים הכי טובות שיש. שיהיה בהצלחה. רק טיפ קטן: תכיני את עצמך שההחלמה לא כל כך מהירה. אני נותחתי לפני חודש ולקח לי 3 שבועות לעמוד על הרגליים. קחי בחשבון שתצטרכי לנוח יותר ולא תתחילי לרוץ אחרי יומיים. בכל מקרה, את תרגישי הקלה אחרי הניתוח גם נפשית וגם פיזית. שיהיה המון בהצלחה. מחכה לשמוע איך היה...

שירשיר29

New member
עבר בהצלחה

תודה לכולכן על התמיכה, בייחוד לך זק, שבתי הבייתה לפני יומיים, ד"ר סוריאנו הצליח לדעתו להסיר את המוקדים שגרמו לכאבים החזקים, אני כעת במנוחה מרגישה הרבה יותר טוב ממה שחשבתי וכולי תקווה... אז שוב תודה לכולכן.

למעלה