לפני כמה שעות

חובזה...

New member
לפני כמה שעות

הייתי בדבר הכי מפחיד ומלחיץ שקרה לי בחיים!!! (כמעט!!) אין לי כח לספר את כל הסיפור..אבל אני מבטיחה להגיד את כל החוויות שלי מחר..! אז כככה..אנחנו בבית ספר בפרויקט גשר חי..שזה שיש ילדים שמתכתבים עם ילדים מקנדה..אני מתכתבת עם אחת שקוראים לה ג´נה.. אז היום היה לנו שידור חי איתם!!! ואם אתם לא מבינים זה אומר..שאנחנו הולכים למקום כלשהו ומדברים במיקרופונים והם רואים אותנו ואנחנו רואים אותם במסך.. וזה היה כ"כ מלחיץ..ואתם יודעים מה..אני כבר יספר את הכל וזהו!! אני הייתי בטוחה שהמקום הזה סתם כיסאות ומצמידים לכל אחד מיקרופון לחולצה.. ואיך שאנחנו מגיעים לחדר אני רואה שנמי מסכים ענקיים כאלו!! וליד זה מחשבים כאלו..ואיזה שלוש שורות כאלו..של מן שולחנות כאלו..עם מיקרופונים..שנראים כמו קופסאות שחורות עם שני כפתורים..!! והיינו אמורים להציג את עצמנו...ואני נכנסתי למזה לחץ..ואין כשאני מרגשת אני פשוט מזה ..לא יודעתת התחלתי לרעוד..כל הרגלים שלי רעדו (מתחת לשולחן..חחח) השיניים הידיים..לא יכלותי לחשוב על כלום..!! ואז הגיע התור שלי..ולחצתי על הכפתור של הON והתחלתי לדבר..ואז הסתכלתי על המסך לראות את עצמי..איך אני נראית..חח וניסיתי לסדר את השיער בטמטומי..והיה לי יותר מדי דברים..גם לחשוב גם להלחץ גם לקרוא מהדף..!! ובסוף אמרתי כמה דברים ושכחתי להגיד כמה דברים!!!! וזה היה מזה מפחיד!1 וראו אותי..חחח בשידור חי!! זה היה מזה מגניב והיה מזה צחוקים!1 טוב זהו בטח לא היה לכם כח לקרוא..אבל אני חייבת להוציא את זה איפשהו!!!!!! ביי ביי שרה שכבר לא לחוצה!!

קראתי הכל...

איזה מגניב לכם, למה לנו אין כאלה דברים בביצפר? וגם אני נורא נלחצת כשאני צריכה לדבר באנגלית לפני אנשים, למרות שאף פעם לא ניסיתי לדבר באנגלית לפני מצלמה בשידור חי.... לא נורא, לה לה לה לה

שלומצי

New member
איזה גדולה...!

כל הכבוד. אני בטוחה שאת מרגישה שנלחצת הרבה יותר ממה שהם קלטו ממך.. אני כל כך מכירה את ההרגשה הזו, אני תמיד מרגישה שכולי קופאת בבת אחת, ונהיה לי חם וקר... העיקר, השיער נראה בסדר?

gili_14

New member
גם לנו..

בבית ספר יש גשר חי ועוד כמה חודשים הם צריכים לבוא לארץ אני לא יודעת איך זה יהיה כי רוב הכיתה בכלל לא מיתכתבת אני שמחה שאת כבר לא לחוצה כי אין לך בשביל מה,זה רק אנשים שאת לא מקירה גילי

חובזה...

New member
חחחח תודה על התגובות!

וזה באמת כיףף כל הפרויקט הזה ותאמת גלי שאני מרגישה ממש קרובה למתכתבת שלי!! חחח (רק 10 הודעות באייסיקיו וזהו..) המתכתבים שלנו מגיעים בעוד הרבהה זמן באביב..

למעלה