לפני כמה ימים

את המאמץ

{אם בכלל אפשר להתיחס לזה כמאמץ} עושים לפני היד על הכתף. כי כששם,כבר מאוחר.אישית לא חסיד,ואומר זאת הכי נקי שניתן. ילד בן שתים עשרה בבית ספרי {או לפחות ביתי}לא מחליט איפה הוא חי... עצם העובדה שזו בכלל אפשרות שניתן לשקילה הי כשלעצמה הבעיה שמולידה התוצאה... חברים יש באגדבמיליונים,,הורים יש בקושי שתים.

Raychoo

New member
את ההחלטה הזו

החלטנו אני ואבא שלו. בבית ספרינו מקשיבים לילד ומנסים לעשות מה שנכון לו ולקחת בחשבון דברים שהוא אולי לא רואה. הוא ביקש. אנחנו החלטנו. מאמץ? התאמצתי. מאד. טעויות בוודאי עשיתי. לא יודעת אם השהות אצל אביו בתקופה זו נולד כתוצאה מטעויות או חוסר מאמץ שלי עד עתה.

קטי30

New member
../images/Emo24.gifהגוזל פורס כנפיים

הגוזלים בסופו של דבר תמיד עוזבים את הקן הטיימניג' בדרך כלל משתנה מגוזל לגוזל עכשיו כל מה שנותר זה לשחרר ולתת לו לעוף בידיעה גמורה שהקן תמיד ישאר שם בשבילו . היכולת לחשוב בצורה שכזאת ולראות את טובת הילד לנגד עיניך עם כל הכאב והעצב היא נפלאה ומקסימה בעיניי
אל תהיי עצובה אמא תהיי גאה

magic40

New member
בגיל שלו הוא במלחמות עם עצמו

ולא רק איתך גם אני חושבת שהיתי משחררת אם היתי יודעת שעם אבא יהיה לו טוב עשית את זה ברגישות וזה ישמור על קשר טוב בינכם שזה הכי חשוב

לילי301

New member
אמא נשארת אמא לעולם!

גם כשהיא גרה בבית אחר.. מחבקת חיבוק
ומחזקת ..

עשית את הדבר הכי נכון שיכול להיות!

וכמו שכבר כתבו לך, זה יחזור אליך בריבית דריבית. ומי יודע, בעוד חודש חודשים, שלוש, הוא עוד עלול לשנות את דעתו! את מבחינתך, עשית נכון, למרות הרגשות, פעלת בצורה הגיונית - כל הכבוד ! את אמא נהדרת!

d a n i e l s 5

New member
שאלה....

כמובן חושבת כמו כולם ....שיפה לך הגישה , ויפה לך שאת מבינה את הצרכים שלו ....... ובכלל חושבת שאין כאן עניין של כישלון ...... השאלה שלי היא.... למה רק פעם בשבוע.....למה זה לא יותר? סתם מנסה להבין איך זה עובד....ובעיקר למה זה עובד כך ולא אחרת .....

Raychoo

New member
בעיקרון

הילד יבוא אלי כל יום אחרי בית הספר לאכול צהריים. אחר כך יילך לאביו. אנחנו גרים קרוב. הוא רוצה לישון שם ולהיות ממוקם שם. לצאת משם לבית ספר. שהבסיס יהיה שם. מצידי שיישן אצלי כמה שירצה.

d a n i e l s 5

New member
חייכת אותי :)))

זה כבר נשמע הרבה פחות דרמטי .....:)))))))))) אני בעדכם !!!!! הלוואי על כולם חלוקה יפה כזו . יום שכולו חיוך שיהיה לך .

Raychoo

New member
לכל המגיבים....

...ובעיקר למנוסות שעמדו במצב דומה. תודה על ההפרייה ועל השיתוף מניסיונכן. ומעניין שלא שומעים כאן מגברים במצב הדומה למצבו של האקס שלי....שהילד מבקש לגור איתם לאחר שנים אצל האם. אין כאן החלטה גורפת "הוא גר אצל אביו", אלא מעבר שלא עשינו ממנו דרמה ולא דובר על לאורך איזה תקופה. . נראה לפי מצבו של הילד. תמיד אמרתי שהוא זקוק לאבא שלו יותר ממה שהוא מקבל אבל אביו עד כה לא הסכים להיות יותר פעיל. כעת כשהילד "בר דעת" ומבקש בעצמו, אביו מקבל זאת אחרת. לא מבינה את עצמי....כל השנים עודדתי אותו לבלות יותר עם בנו ועכשיו כשזה קורה במקום לשמוח, עצוב לי. קוקואית לגמרי.

מגשימה1

New member
את בכלל לא קוקואית , זה טיבעי בהחלט

ואולי באמת בגלל שהיה כל-כך חסר לו אבא , הוא רוצה לעבור לגור איתו , מקווה שהניסיון יהיה מוצלח , שהוא לא יתאכזב , בכל מקרה לא נראה לי שהוא ישאר אצלו לתמיד זו רק תקופה כזאת , אני מקווה שזה יעזור לו ובכנות אני מקווה שהוא יחזור אלייך במהרה . אני מקווה שגם יצא מהניסיון הזה רק טוב לכל הצדדים , תחזיקי מעמד , לא איבדת אותו , מבטיחה לך שהוא יתגעגע בקרוב , גם אם הוא יבחר להשאר בנתיים עם האבא . חג אהבה שמח !

Raychoo

New member
תודה.

גם אני מקווה שהדברים יסתדרו כך שהוא יחזור לביתי. לא האמנתי שהעניין הזה יהיה לי קשה כל כך. והוא דווקא נראה מאושר. אני צריכה לשמוח בשבילו. אולי בהמשך זה יבוא לי. יש משהו לא טבעי בניתוק הזה. בזה שהוא לא כאן בבוקר כשקמים. מחיר הגירושין - תמיד אחד ההורים מרגיש את החסר ואולי הילד מרגיש את החסר הזה כל הזמן...לא משנה איפה הוא, תמיד הורה אחד חסר.

למעלה