לפני כמה ימים

הייזל

New member
לפני כמה ימים

התחלתי לעבור על הארכיון של הפורום (לאן קרייטון נעלם? חבר הפורום הותיק ביותר לדעתי) והייתי די מופתעת מכמה הפורום היה דליל בימים ההם. ידעתם למשל שהפורום בן שלוש שנים ויש לו רק 48 ימים בארכיון? זה טרגי. העובדה שבסקרים (ואני יודעת שהם לא מדהימים) עוד לא עברנו את ה 20 איש זה טרגי גם כן. חבר'ה, שנסו מותניים. אם לא תכניסו תכנים, אם לא תפתחו הודעות מה יהיה הטעם בפורום? למה שלא נכניס קצת ניתוחי פרקים? אפילו משחקים. קדימה.

aerynsun

New member
הנה משחק - הבועות ../images/Emo40.gif../images/Emo40.gif

מה הדמויות אומרות אחת לשניה...הפעילו את דמיונכם

sprqy

New member
Got one...

Aeryn/Chiana: How the frell Chiana is wearing this frelling tiny custum??? Sikuzu/Stark: SHUT THE FRELL UP!! I only have one eye! I don't have depth perception at all!

sprqy

New member
את לא מעודכנת

כמה הערות להגנה על הפורום: הפורום היה סגור תקופה ארוכה כי לא היה מי שינהל אותו ופארסקייפ לא שודרה בטלוויזיה בארץ באותה תקופה ולכן הוא לא היה פעיל. ואגב קרייטון ידידי היה אח של מנהל הפורום לשעבר והוא באמת נעלם.

Crichton

New member
../images/Emo6.gif

נחמד לדעת שיש לי אח
מאז שסיימתי לראות את המיני סדרה ועברתי לראות את סטארגייט ועוד סדרות, אז יותר ביקרתי בפורומים ההם מאשר זה, למרות שאני עדיין קורא פה הודעות.. לא היה לי ממש זמן להגיב כי הייתי די עסוק, פסיכומטרי, צבא, לימודים, ושטויות אחרות..

sprqy

New member
התכוונתי לקרייטון השני..

יש 'CRICHTON' ויש 'קרייטון' לא יודע למי היא התכוונה

למעלה