לפני כמה ימים נכתב כאן

AYELET1

New member
מסתבר שלא רק המתבגרים של שכן

ירוקים יותר, אלא גם הבעלים של השנה ירוקים יותר
בכל אופן הסיפור על הרומנים הוירטואליים שתל גם אותייייי

yossi_gu

New member
המלצות שלי

חוץ מפרחים שזה נחמד ויפה לשתול ולזרוע גם כל מה שאפשר לאכול השנה זרענו: חסות, צנוניות, חצילים, כוסברה, פטרוזיליה, שמיר, גזר, סלק, רוקט, ראשד, בזיליקום ובטח עוד כמה דברים ששכחתי. וזה בנוסף לרב שנתיים שמשמשים בעיקר לתה ולתיבול. עוד רשימה של לפחות 15 סוגים. לבריאות לכולם. ולגבי יוסים, לא בגינה שלי. למה? כי זה לא מסתפק במים, רוצה גם בירה. העלים שנושרים לא צומחים עוד פעם באביב. לפעמים זה לא כל כך מחובר לאדמה. זה אף פעם לא פורח. ולפעמים זה עושה כאב ראש נוראי. צודקת. רדי מזה.

yalyul

New member
יוסי , אתה פשוט ענק !

בשביל שאשתול אותך באדנית שלי כל כך נהנתי ממה שכתבת

yossi_gu

New member
רגע רגע, יש עוד בעיה

זה יקר אנחנו משקים את כל הגינה שלנו עם מחשב אחד שמעתי שיוסים צריכים לפחות שלושה. הבעיה שלי עם אדניות, ולא משנה מה אני עושה, שהחתולים (שכפי שאמרתי גרים בחוץ) אוהבים מאוד לשכב עליהם. כל פעם שאני מרים את תריס אני צריך לגרש חתול ולמקם מחדש את כל ה"פטנטים דוחי החתולים" עצות למישהו? עם יוסי בעציץ זה לא היה קורה.

AYELET1

New member
אצלי זה מידי פעם היונים...

זוועה ואין לי מושג אם זה היה קורה או לא אם היו יוסים באדנית

זה מקום הגידול הטבעי של חתולים

לא ידעת? מזמן אצלי האדניות שהיו אמורות להיות עם פרחים משמשות את הנסיכה הג´ינג´ית למגורים. יש לה אדנית קיץ, אדנית חורף אדנית ליום גשם, אדנית ליום צל ואם כל זה לא מספיק, היא התמקמה לאחרונה בארגז של ספרים ישנים, שנמצא מעל הארון במרפסת ששם גרה קודם משפחת צפורים נחמדה. אבל גרניום, אני מגדלת רק וירטואלי. כי אין לי שום סיכוי מול הנסיכה הזו. עציצים ואדניות זה הבית שלה. הכלבה לעומת זה מעדיפה את הצמחים בגינה . מאד סקרנית לדעת מה יש בשורשי כל צמח. רק החשופיות לא מציקות לצמחים שלי.

bimbo.

New member
יש לי אדנית פורחת,../images/Emo187.gif ../images/Emo142.gif

אבל מהיום אני מתחילה לחפש שם אולי בקעו חתלתולים מבין ניצני הפרחים.
הלוואי!!

yalyul

New member
../images/Emo20.gif סיגליות של דיויד ברוזה....

הייתי חייבת.... ואם אש"ש הזכירה את סיגליות... פנטזיה במיטבה הנה המילים

bimbo.

New member
ממש יפהפה ../images/Emo141.gif ../images/Emo142.gif ../images/Emo20.gif

אין ניק של סיגליות.

למעלה