לפני כמה דקות...

BinBaR

New member
לפני כמה דקות...

חזרתי מאוסישקין, והיה פשוט מאכזב ומבאס ועצוב וחבל. עכשיו גם גביע כדורסל אין לנו. מה נותר מהעונה הזאת? אם לא נעבור את הפועל חיפה, זו תהיה העונה הכי מבאסת בשנים האחרונות. ועוד מכבי הולכים לקחת ת'פיינל פור. =(

ה ר ז ה

New member
היי לכל האדומים

אני רוצה לברך אותכם על זה שהגעתם בכלל לפיינל פור אף אחד לא ציפה שתגיעו לשם כל הכבוד יש לכם קבוצה מדהימה באמת וואלה. חבל שחטפתם תבוסה קשה עוד רק בחצי גמר לאיזה קבוצה עלובה היה מגיע עוד גביע לישראל חבל

תודה לכל המנחמים../images/Emo141.gif

אני לא יודעת בדיוק מה קרה. הפסדנו זה כואב. אבל לא נורא. באמת.ממשיכים הלאה. השחקנים בכדורסל הגיעו לפיינל פור.וזה הישג. אל תשכחו ששנה שעברה היו בליגה אחרת. נאחל להם מפה הצלחה להמשך. יבואו ימים יותר טובים מכינרת אחרת האדומה תמיד לעולמי עולמים לנצח נצחים כי אין לי קבוצה אחרת ואין לי ארץ אחרת.
חמסה חמסה שום בצל יין

איל1לשם

New member
באשמת אייברי

לא מכייווןן שהוא לא שיחק....... מכיוון שמאז שהוא הגיע להפועל כל משחק ההתקפה של הפועל בנוי עליו( ועל פשאקבציו'ס )והוא לא שחקן קבוצתי....... הוא הביא לירידה חדה ביכולת של נאור חג'ג' ובמיוחד ביכולת של הוקיץ..... למרות שהם לא באותו תפקיד תחילת שנה הוקיץ היה לוקח את הקבוצה על הכתפיים שלו ברגעים הכי קשים( להזכירכם המשחק מול הפועל ירושליים באוסישקין) הוא היה מנהיג .. היום הוא כולו היסוסים הוא לא בטוח בזריקהנ שלו וזה מטבטא בזריקות משגעות לשוש וגם באחוזים נמוכים בזריקות הקלות.... אייברי לעומת הוקיץ של תחילת השנה כאשר צריך אותו במנאי טיים הוא נעלם לא בא לקבל כדורים ולא מפיח ביטחון בקבוצה...... נק האור היחידה בהפועל היא יניב גרין....משחק הגנה נהדר נק' ריבאונד התקפה ואפילו הטבעות מרשימות אם הוא היה יותר זהיר ולא מקבל את העברה הרבעית היינו עולים..... בכל זאת אחרי כל ההתבכינות חצי גמר זה הישג מצוין .... תודה לך הפועל אדום עולה שבת שלום

שלזי1

New member
צודק אבל יש לך טעות

הוקיץ' ממש לא בירידה מאז שאייברי הגיע הוא בירידה מהרבה לפני מהמשחק מול בני השרון (הפסדנו ב3) בסיבוב הראושן שבו הוקיץ' עשה 0 מ17 מהשדה הוא לא משחק טוב מאז היו לו רק שתי משחקים טובים (שאייברי היה בקבוצה)

BinBaR

New member
**

**דרור חג'ג'. או מתן נאור?! ואממ..פראסקביצ'יוס..

BinBaR

New member
צודקת! חצי-גמר זה הישג נפלא.

שאני לפחות לא ציפיתי שנגיע אליו..

למעלה