לפני כחודש

ליגה76

New member
לפני כחודש

העברתי שיחה בעבודה לכל הקומונריות. אני עובדת בבני עקיבא והנושא של חודש אירגון היה "עושים עליה". וזה לא רק עליה לארץ, אלא עליה רוחנית, עליה במעשים, התקדמות בחיים... הצוות שלנו בא אלי ואמר שהסיפור שלי בדיוק מתאים לנושא שהם רוצים שאדבר. כבר כמה שנים שכמה מדרשות מבקשים שאעביר שיחות. הכנתי את שיחה, חצי שעה לפני הקראתי אותה לגיסתי, היא בוכה ואני בוכה. חשבתי לבטל הכל אבל כמובן שלא ביטלתי אנשים יצאו המומים, גם הצוות היה בשוק, הם לא ידעו כלום מעבר לזה שהתאלמנתי. ו האמת בסופו של דבר זה עשה לי טוב, הרגשתי משוחררת. ומאז המון בתי ספר תיכוניים רוצים שאדבר אצלם. זאת הייתה הפעם הראשונה שדיברתי לפני קהל. לא יודעת אם יהיו לי כוחות לזה. אבל מצד שני בסיפור שלי היו המון ניסים ואני מרגישה שאני צריכה לפרסם את הנס, ובנוסף זה עוד פרנסה, מספיק לי 4 שיחות כאלו בחודש וזה תוספת נחמדה. לא יודעת מה לעשות. זה טוב לחזור שוב ולגרד את הפצע??? לכאוב הכל מחדש בכל פעם? צריך המון כוחות.... מה אתם אומרים?

קחי את זה כשליחות

את שעברת את זה, את יכולה לספר את הסיפור שלך הם ילמדו ממך, ושהם יגיעו למצב שצריך לנחם הגישה שלהם תהיה נכונה יותר והדרך שאת עשית את מעבירה להם חויה שהם לא ילמדו באף שיעור פורמלי את מלמדת אותם איך שורדת אמא שאחראית לילדים שלה וממשיכה להוביל את המשפחה לחוף בטוח וממשיכה לפרנס את הילדים שלה בכבוד את אשת חייל ויש לך שליחות ללמד את הילשים שיעור בחיים תהיי חזקה ותעבירי את המסר הלאה יקירה אני גאה בך

2א מאה2ה

New member
את לא חייבת מראש להתמסר לעניין

קחי כמה הרצאות, ותבדקי אם יש לך כוחות אם העניין לא מתיש אותך והכי חשוב .. (לדעתי) האם החזרה על הסיפור האישי שלך לא "מחספסת" אותך האם את לא מאבדת את הרגש שבסיפור. את זה תוכלי להבין רק בזמן ההרצאות אז לכי בכוחות עצומים והצליחי.. ואם כבר פרנסה.. אדרבה את מפיצה כוח וחיוניות בעמנו.. ותוך כדי משפרת את מצבך הכלכלי רווח כפול יש לך כוחות עצומים אם את מצליחה למצוא מסרים בתוך סיפור אישי מרגש .. בהצלחה ו.. אני אמנם לא שילמתי אבל אשמח לשמוע את סיפורך .. ניסים תמיד עושים לי טוב .. ובכלל להכיר ..... מומי

פשו שי ת

New member
יקירתי

לא קל לספר שוב ושוב את מה שעברת אבל לדעתי אם יש בזה פירסום ניסים וגדולת בורא עולם זו מצווה ואני בטוחה ויודעת שבורא עולם יתן לך כוחות להצליח במשימה שלקחת על עצמך ובעז''ה תצליחי . שולחת לך חיבוק ענק מאחלת לך בהצלחה אוהבת המון חגית

yamkachol

New member
../images/Emo45.gifכל הכבוד על שעשית זאת.

זו באמת התלבטות. אם את יכולה לא להתחייב, אני חושב שהייתי בודק אם יש לי כוחות לפעם אחת. אם כן, הייתי הולך. אם לא , אז לא. אם הלכתי, אזי הייתי "עושה חושבים" - ומחליט , אם מתאים לי עוד פעם. מצד אחד אני מאמין, שלכאוב עוד את הפצע, יכול לעזור לחיות איתו. מצד שני, זה תלוי במידה. כך שמדובר בניסיון, ובהתאם לתוצאה אני הייתי מחליט מה הלאה. זה שזו גם פרנסה, מצוין - אך זה בתנאי שאת מרגישה שמתאים לך לעבור זאת. כל הכבוד לך על ההתמודדות.

ליגה יקרה

מה שעברת הוא חלק ממך לתמיד, בזכות התמודדות שלך את מה שאת היום . כשדיברת בהרצאה הרגשת שהשתחררת, חילקת את הקשיים שלך עם אחרים..חלק מהנטל התחלק.. כן ,צריך כוחות לעמוד ולספר לחוות מחדש, האומנם את חווה מחדש כל פעם? לדעתי החוויה אייתך כל יום, הפצע הגליד הצלקת אייתך. שיתוף אחרים יכול לתת לך כוחות להתמודדויות שעוד צפויות לך.כוחות גדולים יותר צריך כששותקים ושומרים הכל עמוק בתוכינו.. הבחירה עם לספר את סיפורך בידייך..אבל למה להתחייב, קחי הרצאה אחת או שתיים, ותראי מה זה עושה לך , ואם תרגישי שזה משחרר אותך ועושה לך טוב , זה יהיה הפסיכולוג שלך...במידה ולא טוב עבורך- פרשי... ועוד הבונוס שלך הוא רווחה כלכלית אז אדרבה. כל הכבוד לך , זה לא מובן מאליו. מצפה לפגושך טלי

סמאדי

New member
ליגה, טלי ביקשה שאתייחס לשאלה שלך. מקווה

שזה בסדר... אובדן של בן זוג, זו חוויה כואבת וטראומתית. האובדן שלך קרה בגיל כל כך צעיר... נשארת לבד, להתמודד עם גידול של שלושה גוזלים כשאת בעצמך ילדה... אבל עשית זאת. שרדת. זה לא מובן ולא ניתן לתפיסה, מה שקרה לך. את יכולה לתעל את זה לכיוון שיהפוך את זה לקצת יותר שפוי. להוציא מתוק מעז... ברגע שתדברי על מה שקרה ותעניקי לאחרות את ההבנות ואת הבגרות שנסיונך יצר אצלך, תעשי שימוש חיובי וטוב למען אחרים ובכך, לא בלבד שתזכי את נשמתו של בעלך ז''ל, אלא גם תרפאי בך את מה שלא יכול להשלים עם מה שקרה לך. בפעמים הראשונות זה יכאב יותר. כי את נוגעת בפצע שלא הגליד. אבל יותר ויותר תגלי שאת מרפאה את עצמך כשאת מדברת על המקרה. שהעובדה שאת מחלקת את הזיכרון עם אחרות, מסייע לך להוציא אותו מהבטן. מה שיתרום לך. כי מה שלא מוציאים החוצה, נשאר בפנים... לא מכירה אותך, אבל שולחת לך חיבוק מחזק. סמאדי דוד. מתקשרת, מרפאה ומורה רוחנית.

tul9ad

New member
לליגה 76

אני לא מכירה את הסיפור שלך, אשמח מאוד לשמוע, אך מלבד זאת, אני בעד להפיץ את הסיפור האישי שלנו אני חושבת שכל אחד הוא שליח של השני, אני מאמינה שהסיפור שלך יכול להיות נחמה לאנשים אחרים ולהפך, חשוב תמיד לספר את הסיפור, אנחנות כולנו שליחים אחד של השני.

ליגה76

New member
תודה רבה!../images/Emo24.gif

תודה רבה לכולכם, אין לכם מושג כמה כח נתתם לי. לקחתי לתשומת ליבי הכל. למי שלא מכיר - אולי אעשה עליכם נסיון?
אבל תצטרכו לפנות שעתיים.... מברכת את כל יושבי הבית הזה שתדעו מעכשיו רק שמחה ובשורות טובות.

הצעה נהדרת ליגה ..

מאד אשמח לשמוע את סיפורך .. כל שנותר הוא למצוא מקום למפגש שבו נוכל לשמוע את סיפורך . שלך טלי .

למעלה