לפני ימים מספר,

Hermione

New member
לפני ימים מספר,

בצהרי יום דוחה נוסף של אמצע הקיץ, יצא לי מסיבה בלתי מוסברת לראות דוסון קריק, והיחסים בין כולם שם פשוט הזכירו לי את הארי פוטר בצורה מדהימה. דוסון וג´ואי, חברים טובים, זוג אוטומטי אבל כל כך לא מתאים. (הארי-הרמיוני, זוג מתבקש ביותר מסיבות בלתי ברורות). דוסון-ג´ניפר. הגיבור הנבוך והבלתי מנוסה שמתאהב בנחשקת מכל (הארי... צ´ו...), וכמובן, יותר מכל, ג´ואי ופייסי, הזוג המ-ו-ש-ל-ם, שנראה כאילו הם פשוט נוצרו אחד בשביל השני, שני חבריו הטובים ביותר של הגיבור, שהיו להם בעיות רבות והתכשויות רבות כדי להגיע למצב הכל כך חביב הזה. (רון והרמיוני לנצח, וכל מילה נוספת פשוט מיותרת) שלא להזכיר את העובדה ששם המשפחה של ג´ואי הוא פוטר. והשאלה המתבקשת עכשיו היא: האם ג´יי קיי רואה דוסון קריק? ת-ע-ל-ו-מ-ה

זוהי

New member
חחח - אפילו אני לא חשבתי על זה

ואני מכורה לדוסון קריק פשוט לא קישרתי את זה חוץ מעניין משפ´ פוטר (אגב....הוא גם שלי)..שהוא דיי נפוץ אוף-טופיק (משום מה האיקון לא מתקבל....) אה.....רציתי לשאול אותך באחת ההודעות שתלית הזכרת שאת ´בת חווה´ וגם בפורום של מגיה הזכרת משהו כזה ואני ממש לא הצלחתי להכנס לראש שלך קוויק אקספלניישן פליז זוהי

LuNaTiC

New member
ואם אני לא טועה,

לאמא של ג´ואי קוראים לילי!! לילי פוטר, דאט איז! אווו...

אר...

ממה שהבנתי, אמא של ג´ואי מתה וקראו לה לילי... כתבו את זה פה כבר קודם...לפני חודש בערך...המפ? -ליאת-

Hermione

New member
כן, זה קורה לעיתים קרובות...

נשים פשוט לא מצליחות להכנס לראש הפמיניסטי להפליא שלי... את מבינה, יש לי נטיה לכתוב כל הזמן בלשון נקבה (ואני גם נלחמת! תראו בפורום פמיניזם, הן גם קוראות לי שם בשמות הגנאי: "מדהימה" וכו´. מומלץ), ואני, במקום לכתוב בת אדם, משתמשת במינוח "בת חווה". את מבינה, אני לא בן-אדם, אז במקום להסתפק ב"בת אדם" החלטתי שאני הבת של חווה באופן שווה ואף יותר מהבת של אדם. בינבינותת? אבל הבעיה שלי, היא שאני לא יהודיה וגם לא נוצרייה ולא שום דבר בסגנון, ואני לא מאמינה באלוהים, ושם לא בסיפור הבריאה. ככה שגם בת אדם וגם בת חווה הם שמות מיותרים. אבל וואט אבר

LuNaTiC

New member
אוקיי, עכשיו אני יכולה להגיד ש

שמעתי משהו חכם היום. בת חווה. אנה, זה היה משהו די גאוני וחביב שאמרת כאן. נצרתי לנצח. -ענבל-

Nagini Potter

New member
אה כן! נראה לי ששמעתי את הביטוי הזה

פעם איפשהו.... אבל אני לא זוכרת איפה. פמפ. Nagini Potter

Hermione

New member
כן...

אחרי שהתחלתי להשתמש בביטוי, הוא פתאום נשמע לי מאוד מצלצל מאיפשהו, אז פשפשתי קצת, וגיליתי אותו ב"אריה, המכשפה וארון הבגדים", כשהיצור הזה בהתחלה קורא לסוזן וללוסי "בנות חווה"

מתה על הסיפור הזה!

אבל אני מתחילה לכתוב במחברות בלשון נקבה. מתי את מתחילה את העצומה על לכתוב שוב לאחראית (עינת משהו?) בקשר ללימודים עם כתיבה על הלוח בלשון נקבה?

Hermione

New member
העם נגד עינת גונן

אני כותבת לה עוד מכתב, כתגובה על הבדיחה הפתטית שהיא שלחה לי פעם שעברה. הדבר היחידי שאהבתי המכתב הזה זה שהיא קראה לי "הגברת אנה ויסלברג" נשפכתי מצחוק...

Nagini Potter

New member
פמפ!

מה?! קראתי את ´האריה המכשפה וארון הבגדים´ ולא סיפרתם לי?! חוצפה!! טוב, כנראה שהביטוי היה בספר אחר (באמת היתה לי הרגשה שקראתי את זה באיזשהו ספר) כי אני בחיים לא קראתי את האריה המכשפה וארון הבגדים! למרות שרציתי.... אבל אין לי מושג איזה ספר זה. פמפי. Nagini Potter

יש לך יותר מדי "פמפ" ו"המפ".

חחח... "הגברת"? מה הייתה הבדיחה? תקימי עצומה! אני אהיה הנרשמת הראשונה שלך! אני משתתפת בדבקות למען המטרה! I´m your woman!!!

רחלי!

New member
גם אני חשבתי על זה

אבל יותר בכיוון של דד"ס... ---[אל תקראו אם עוד לא סיימתם לפחות את ד"ד]--- יש לנו את בן מס´ 1(פייסי\הארי) שמאוהב בבת מס´ 1 (ג´ואי\הרמיוני), והיא מאוהבת בו. הם כאילו ביחד והכל, אבל עדיין מפריע הקשר הקודם של בת מס´ 1 עם בן מס´ 2 (דוסון\דראקו), למרות שזה בקושי בדד"ס ויותר (מדי!) בדוסון קריק. ---[מפה אל תקראו אם לא קראתם לפחות עד סוף פרק 5 בסיניסטר]--- ואז, באה ממקום אחר אהבה לבן מס´ 2 בדמות של בת מס´ 2 (גרטשן\ג´יני)... ---[עכשיו כולם יכולים לקרוא]--- נו, מה אתם אומרים????
רחלי
נ.ב.:לפני כמה דקות הייתה הפסקת חשמל ענקית בכל הרחוב רק רציתי להגיד

S.tal

New member
מי שלא קרא את DS, לא לקרוא!

ולמרות שבכלל לא התחלתי את DS, אני יודעת על דראקו ועל ג´יני! כי מישהו אמר את זה פה בלי להזהיר מראש...! והמצב באמת די מזכיר את דוסון קריק, אבל אני לא אוהבת להשוות ביניהם! ואני אוהבת לפעמים כשיש הפסקות חשמל..., אבל לא כשאני מתקלחת... טל, t@l

idit potter

New member
אני מצטערת לומר לך שאת די טועה...

אני רואה דוסון קריק כבר מאז שהסידרה בארץ...
כהתחלה ג´ואי היא הדמות הראשית... כמו הארי יאני ג´ואי היא הארי (מקריות לשניהם קוראים פוטר) ג´ואי/הארי ופייסי שיכול להיות רון הם לא הזוג המושלם... בסידרה בעתיד הם ניפרדים והיא חוזרת לדוסון...
דוסון שיכול להיות צ´ו וג´ואי/הארי הם נשמות תאמות והזוג המושלם...
פייסי/רון ואנדי הם הזוג הכי קרוב (בינתיים..) לרון והרמיוני אנדי חרשנית לא קטנה... והם לא היסתדרו כל כך טוב בהתחלה כמו רון והרמיוני... אין לי מושג מה קורה פה עם ג´ינפר היא בכל מקרה לא כל כך חשובה למשולש האהבה הזה... וזאת הפרשנות שלי לכל העניין... אולי אני טועה... וזה לא משנה שהדמויות לא חופפות במין שלהן, היתעלמתי מזה...

o.h

New member
אנשים!

אני אבקש ממכם יפה: תפסיקו להשוות בין דוסון´ להארי פוטר, בשני המקרים זה יותר מסובך. והקשר היחיד בינהם הוא שבפרק אחד דרו קורא לג´ואי הארי פוטר. בסדר? (אני קצת מעוצבנת, נשברה לי ציפורן)
אופיר

למעלה