לפני יומים .....

יעלה2006

New member
לפני יומים .....

לפני יומים כששכבתי עם בעלי יצא לי בטעות פלוץ קטן.. מאז הוא לא מוכן יותר שוב לעשות אהבה... מה לעשות? איך לגרום לו שוב תשוקה אלי??

talushy

New member
תשקיעי.

תקני איזו חזייה שווה, ביריות, באלגנים...

Miss CBR

New member
יש דרך ...

כבר שולחת ( אם הוא יסכים ) את הגבר שייתן מענה ויספר על דרכים בהן נשים יכולות להתמודד עם "פוקים" שנפלטים ...

Gal Str

New member
../images/Emo6.gif

זכור לי מקרה ,בו בחורה מסויימת (לא נזכיר את שמה
) סרחה בלא כוונת תחילה....בעודי נכנס לחדר וחוטמי מספר לי ש....משהו רקוב בממלכת דנמרק.....החצופה הצביעה ללא כל בושה על החתולה המדהימה שלנו,מיד רצתי לחפש היכן בדיוק עשתה החתולה את צרכיה.... כאשר שבתי לחדר (המסריח) לאחר שלא מצאתי כל עקבות להפרשות החתולה,העלתה אותה בחורה
השערה שאותה חתולה אלמונית עשתה צרכיה מתחת למיטה...וכך בעודי נשלח לחפש ולמפשפש בכל רחבי הדירה, פרצה אותה בחורה אלמונית בצחוק גדול והסגירה את עצמה. מוסר השכל לא להאשים בעלי חיים חפים מפשע! לאותה בחורה אני מוסר

Miss CBR

New member
אהבתי את הסיפור...../images/Emo13.gif

הומור הינו דרך בהחלט לא רעה לצאת ממצבים מביכים
ובעיניין... איך סבא שלי היה אומר: "עדיף בעולם הגדול מאשר בבטן הקטנה"

גלית35

New member
יש בינכם בכלל אהבה???../images/Emo20.gif

קצת מוזר לי שזוג "אוהב" מגיע למצב כזה....

smartone1

New member
תהפכי את הקערה על פיה

יעלה, היות ומדובר ביומיים בלבד כל שעלייך לעשות זה להגיד לו שאת זו שלא מוכנה לקיים יחסים. לדעתי תוך פחות משניה הוא זה שיתחנן לסקס! להודות על האמת, אין בעולם דבר קל יותר מלשכנע גבר לקיים יחסים. תהנו

יעבור לו ../images/Emo8.gif

אם הקשר ביניכם פתוח וטוב, אז זה משהו קטן וזמני ותקשורת פתוחה תאפשר הטבה. אם ממילא יש בעיות של תקשורת ופתיחות, אז זה סימפטום של הקשר כולו וכדאי לטפל בשורש העניין

אין שום סיבה לביריות וחיות אחרות...

אין יותר אנושי מפלוץ קטן באמצע משגל ובכלל באמצע כל דבר שהוא. בעלך יצטרך לקבל את העובדה שאת בת אנוש, ונובע מכך שאת מפליצה מידי פעם. אין טעם שתפתחי עצירות כרונית ותפליצי בחדרי חדרים בגלל בעל שחושב שפלוצים סותרים תשוקה ושנשים אינן מפליצות. אין גם טעם שתתחילי "לפתות" אותו מחדש באמצעות בגדים ביזאריים ולא נוחים. קשה לי להאמין שמעתה ואילך תחדלו לעשות אהבה בגין "ארוע" כזה, ואם כן, נדמה לי שישנן סיבות אחרות לחוסר נכונותו.

באמת - אף פעם לא הפלצת לידו?

נראה לי לא הגיוני. בכל אופן, תהפכי את זה חבדיחה במקום לפאדיחה, ותצחקי על זה. אני במקומך, בגלל התגובה הקיצונית שלו, הייתי ממשיכה להפליץ לידו פלוצים רעשניים ועסיסיים, כדי שיבין שזה שום דבר, ושכולנו בני אדם. גם גרעפסים, אגב.

Goth Girl 666

New member
אולי גם שתדליק אותם באותה הזדמנות

אני בטוחה שהוא ישמח. מופע אור-קולי-ריחני. נו באמת?!?!? כמה דפוק אתה?

המממ...

אני תוהה עם הכל בסדר היום איתך. את מגיבה ממש בתוקפנות לנשים יקרות שכותבות כאן בפורום באופן קבוע ושכותבות בתמימות. אני שואלת באמת: הכל בסדר?

אם כבר אז אני דפוקה ולא דפוק

וכתבתי ברצינות, אני לא מבינה מה הבעיה להפליץ, לעשות גרעפס, או כל דבר טבעי אחר מול בן/בת זוג? פעם יצאתי עם בחור שלא היה מוכן לשמוע אפילו על זה שגם נשים מחרבנות לפעמים... הקשר בינינו לא נמשך זמן רב. למה אני צריכה להתנצל או להרגיש לא נעים על משהו טבעי? על זה שיש לי מערכת עיכול??? עם הבן זוג שלי בהתחלה הרגשתי לא נעים להפליץ, אבל אחרי תקופה מסוימת כבר הרגשתי נוח לעשות כל דבר. אנחנו מפליצים ביחד, תוקעים גרפסים ביחד, וזה לא שאנחנו 2 מגעילים, פשוט נוח לנו אחד עם השני. הוא כמו חלק ממני, ומה לעשות, גם פלוצים הם חלק ממני... אני לא יכולה לתאר לעצמי מערכת יחסים ארוכה ורצינית בה אם אני צריכה להפליץ, אני אקח רגע מטוס לקצה השני של העולם כדי שחס וחלילה בן הזוג לא ישמע או יריח...

למעלה