לפני יום כיפור

לפני יום כיפור

אני מבקשת סליחה מכל מי שפגעתי בו כאן, זה לא נעשמה מרוע לב. אינני כזאת. מאחלת לכם רק טוב, אושר, בריאות, הצלחה בכל! שנה טובה, גמר חתימה טובה ושתיחתמו לטוב בספר החיים! (לכל מי שמאמין
)

amitk80

New member
ואני אוסיף שני משפטים

אנחנו מאמינים בני מאמינים, ואין לנו על מי להשען, אלא אלא על אבינו, אבינו שבשמים! ה' הוא האלוהים, ה' הוא האלוהים, ה' הוא האלוהים, ה' הוא האלוהים, ה' הוא האלוהים, ה' הוא האלוהים, ה' הוא האלוהים!!!

deathcaster

New member
דבר בשם עצמך

אני לא מאמין בן לא מאמין, ואין לי על מי להישען כי אבא שלי אינו בחיים. אין אלוהים, אין אלוהים, אין אלוהים, אין אלוהים, אין אלוהים, אין אלוהים אין אלוהים !!!

deathcaster

New member
תגובה

מהשיחות שהיו לנו במסרים, זכור לי שעבר זמן מה מאז שאביך נפטר(אני "פז"מניק" בקטע הזה, אבי נפטר לפני 21 שנים) , עד עכשיו למרות הכאב הגדול, אני חושב שהצלחת לעמוד בזכות עצמך, ללא אותה "משענת" ובטח שלא היית צריכה "משענת" וירטואלית בדמות אל שקר כזה או אחר.. מה את תעשי ? תעשי מה שאת תמיד עושה... תסמכי על עצמך... עד שתמצאי (ואנחנו חורגים לשלרשור אחר שפתחת
) מישהו שתוכלי לסמוך עליו ולחלוק איתו את חייך (ואנחנו חוזרים לשרשור הנוכחי
) ולא אני לא מתכוון לאל שקר ושתחלקי איתו את חייך בדמות נזירה/ רבנית/ שקר כלשהו אחר.

גם אתה יקירי

הצלחת לעמוד ולהצליח לבד. הכאב הוא אותו כאב, ואתה יודע זאת. אבא שלי נפטר בלי לראות אותי מסיימת את התואר הראשון. אני כמעט בגללו נאלצתי להפסיק את הלימודים כי לא יכולתי מבחינה נפשית. אני יודעת שאתה עברת הרבה ממני בקטע הזה אבל אני בטוחה שגם לך הוא חסר ואתה מתגעגע אליו. אין תחליף להורים ואני לא אחפש תחליף לאבי ובמיוחד לא בדמות בן זוג. בן זוג זה משהו אחר לגמרי. וגם אני מאחלת לך שתמצא את הטוב ביותר, שתמצא את אהבת חייך ותיהיה מאושר תמיד. לגבי אובדן הורה, אין ממש מה לעשות.

למעלה