לפני טסט ראשון..

לפני טסט ראשון..

היי ח'ברה, נקבע לי טסט לעוד שבוע+ בבוקר,הטסט הפנימי הלך חלק ללא הערות. הבעיה היא שאני לא מצליחה להחנות כמו שצריך
על חניה מכשילים?וכמה זמן אורך הטסט? שיהיה בהצלחה לכל הנבחנים ומזל"ט לאלה שעברו טסטים!

100vardit

New member
הי

כן,על חנייה מכשילים. תנצלי ת'זמן להתאמן על חניות טובות,אולי שיעור שרובו יוקדש לכך-יוכל לפתור לך את הבעיה. אורך טסט ממוצע=20 דקות שיהיה בהצלחה

ממ למען האמת

זה חלוק במחלוקת, אני לא הצלחתי לעשות חנייה טובה בטסט הראשון שלי, ועברתי למרות זאת. 20-25 דקות טסט תלוי בדרכים ובזמן. בהצלחה =]

100vardit

New member
עדיף לא לקחת צ'אנסים../images/Emo103.gif

אז נכון שיחסית לכלל הטסט-לחניה יש משמעות קטנה יותר. אבל עדיין טסטרים שדורשים חנייה,יכולים להכשיל על חנייה לא משהו. כנגשים לטסט צריכים להיות מוכנים לכל,לא לכולם משחק המזל. לכן,עדיף להשקיע כסף בעוד שיעור נהיגה,ולא בטסט נוסף.

תשובה מדוייקת מאמי

זמן המבחן המעשי הוא לא עולה על 25 דקות..... חניה זה דבר פשוט שאת עושה חניה בשביל שהרכב יחנה טוב קרוב לשפת המדרכה תשמרי על רוח מצומצם מאוד מהרכב שלידו את עושה חניה פשוט חצי הגהחצי הגה ימינה את מכניסה את הרכב עד שאת רואה במראה שהגלגל האחורי קרוב למדרכה שוברת את כל ההגה לצד השני ואת נכנסת רק עם הקלא"ץ ללא גז שלא תכנסי ברכב שמאחורה. וכן מכשילים על חניה לא טובה וגם על שינוק בעילה תקפידי וגם על מתן זכות קדימה ותסעי 50 קמ"ש כל הנסיעה בתוך העיר שייה לך בהצלחה

Itamarro

New member
אל תגיד שטויות

מבחן מעשי יכול להגיע להרבה יותר מ25 דקות... שלי היה מעל 35 דקות.

M o l

New member
תגובה

להבא, כדאי שתפסק את ההודעות שלך, סתם שיהיה יותר נוח ונעים לקרוא. שנית, מבחנים יכולים להיות גם יותר ארוכים מ25 דק', זה הזמן הנפוץ אבל תמיד יש יוצאי דופן.

למעלה