לפני זריקות...

• פותח הנושא mbo
  • פורסם בתאריך

mbo

New member
לפני זריקות...

הי בנות עוד 3 שעות אני הולכת לאחות ללמוד להזריק גונל, אני בלץ ובמצב רוח רע. תספרו לי קצת מה מצפה לי מבחינת תגובות ואיך זה להזריק לבד... צריכה עידוד... תודה...

ronylew

New member
../images/Emo20.gifהיי

אין מה לפחד לי היה יותר כייף להזריק לבד האחות תמיד הכאיבה לי ,מבחינת תגובות עייפות ונפיחות בבטן לא יותר מזה זה לא נורא מאחלת לך הצלחה ומחזיקה לך אצבעות רוני

אולה *

New member
אני מאוהבת בגונאל ../images/Emo3.gif

מבחינתי - אין הורמון יותר ידידותי מגונאל אף. הוא לא שורף בכלל (לי). אנחנו מזריקים בטוסיק - בעלי מזריק לי, אבל מספר פעמים נאלצתי להזריק לבד לבטן וזה הלך קלי קלות (למעט הידיים הרועדות
) המלצה - לדלל במעט מים. ניתן לדלל 3 אמפולות של גונאל במדלל אחד בלבד. זה מקל. בהצלחה!

mbo

New member
ומה עוד ?

מה עם מצבי רוח (מלבד הקבועים ?!?) אני גם אמא לילד בן שלוש וחצי, מה תהיה רמת העייפות - רגיל או הרבה.

אולה *

New member
אצלי אין שום תופעות לוואי לגונאל

לא מצבי רוח, ולא עייפות. מקווה שגם את לא תסבלי.

בתור מי שיש לה מחט-פוביה איומה

אני שהייתי מתעלפת בבדיקות דם, עוצמת את העיניים בקטעים של דם בסרטים וכו´, אם אפילו אני למדתי להזריק לבד ומוצאת שזה ממש ממש לא סיפור - אז כל אחת יכולה. לא כדאי להיות בלחץ. קחי לך כמה טיפות של רסקיו רמדי כדי להרגע לפני שאת הולכת (או תעברי בדרך בבית מרקחת אם עוד אין לך, כדאי שיהיה בבית). לגבי תגובות, להפתעתי לא היו לי כל תופעות לוואי משום סוג. זה לא כאב, לא שרף ולא השפיע על המצברוח (בניגוד לאיקקלומין ולכוריגון). גם ההזרקה עצמה לא כואבת. תספרי לאחות כמה את חוששת ותבקשי ממנה להסביר לך לאט לאט ובסבלנות. אני גם מציעה לך שמחר תבואי אליה שוב, להזריק בעצמך בנוכחותה. בהצלחה!

הייתי קוראת זריקה ידידותית../images/Emo3.gif

באמת לא נורא כל כך, רצוי שתלמדי להזריק לעצמך כי זה פחות כואב מנסיון אישי. בהתחלה בעלי הזריק לי ביד אבל בטיפול האחרון אני הזרקתי לעצמי בבטן וזה ממש אבל ממש לא כאב. לי לא היו שום תופעות לוואי מלבד עייפות שאני בכלל לא בטוחה שזה לא היה לפני זה, כך בעלי טוען
אז שיהיה בהצלחה והכל מתגמד לקראת המטרה הסופית
או
והכי חשוב להסתכל על הכל באופטימיות ולדעת שאת התקופה הקשה הזאת בחיים את תעברי וזה רק שאלה של זמן

limordc

New member
לי זה עשה

רגישות בחזה. לא יודעת אם זה כך אצל כולם אבל אצלי כן

נועם@בת

New member
מבו חמודה, זה הדבר הכי קל בעולם ../images/Emo8.gif

טוב, נסחפתי, להכין סלט זה יותר קל
אבל רוב הנשים מצליחות ללמוד להזריק מיד בפעם הראשונה. אני למשל בכלל לא למדתי מאחרים. פשוט ראיתי פעם פעמים חולי סכרת מזריקים לעצמם. קראתי את ההמלצות שהיו בפורום, הפשלתי חולצה- והזרקתי. ומאז שום אחות לא ראתה את הישבן שלי יותר. גם בעלי נושל מתפקיד המזריק הלאומי. פחד מדקירה הוא פחד די חזק. הרבה דובר על זה בפורום. אנחנו מוכנים לסבול כאבים שונים ומשונים אבל מתים מפחד מדקירה, למרות שזה בסך הכל דקירה
אולי בגלל שהכאב הוא כל כך חד ופתאומי. אבל בשניה שעוברים את מחסום הפחד, מבינים שמדובר בשניה אחת של כאב, ונוחיות שאין לה תחליף. אז תנשמי עמוק, זאת רק מחט, זאת רק דקירה, אבל זה מה-זה קטן עליך
נועם

mbo

New member
תודה

אני אעדכן אתכן איך היה... מקווה שיהיה בסדר. דרך אגב מה אחוזי הצלחה בטיפול הנ"ל בהנחה שכבר יש לי ילד אחד בהריון עם איקקלומין, הזרע של בעלי תקין פחות או יותר, אין בעיה מכנית ואני בת 30 ?

נועם@בת

New member
הזרעה או אהבה חופשית?

האם יש בעיה מוגדרת? בגדול מדובר על מעל 30% הצלחה, אבל זה תלוי בהמון גורמים. נועם

אבל אני לא פוחדת מהכאב עצמו...

הגעתי למצב שכח הסבל שלי לכאב, די גדול.... מצליחה לסבול בשקט מכאבים... פשוט כי היו מקרים שאין ברירה... אצלי הפחד הוא עצם הדקירה עצמה, זאת אומרת עצם הפעולה של ההזרקה... מזה אני מפחדת וזה מוזר אבל זה זה, לא יודעת מה לעשות כשאגיע לזה וחסר מעט זה שאתחיל בזה...

למעלה