לפני ואחרי

GreyWarden

New member
חשוב גם לזכור שזה אורח חיים שאני סוחב אותו

כבר כמעט שנתיים - לטוב ולרע. עם כל הכבוד למאמצים קצרי טווח, כבר די קשה לי לזכור אורח חיים אחר. אפשר לומר שהתרגלתי.

וואוו, איזה סיפור!! ממש אגדה.

אתה באמת נראה מצויין, הרבה פחות מהמשקל שלך.... ובאמת בתור מנותחת טריה- 4.5 חודשים, שתקועה בירידה, אני מקבלת המון המון כוחות מלקרוא אותך. אין לי ספק שאני לא אלך בדרך של סגירה הרמטית, אבל עם הסגירה שלי אני מאמינה שהירידה עוד תגיע. כל הכבוד!! תמשיך לכתוב לנו עוד ועוד, בשנה האחרונה הפורום הזה הוא הסם חיים שלי, אני נכנסת אליו כמה פעמים ביום, וכל סיפור חדש כזה, או תמונות מפיחים רוח חיים. אז תודה לך, ובהצלחה.

טיפטיפ69

New member
סיפור יפה ומאוד מרגש

סלח לי אבל קשה לי לומר כמו קודמי כל הכבוד.... גם אני אוהב להתלבש יפה גם עם מותגים ( יש אותם גם במידות גדולות) ואני מת להרזות, אבל לא כך אני רוצה לרדת!! היום אני כחודשיים אחרי הניתוח וירדתי רק 4-5 קילו אבל סגרתי כבר 3 פעמים, ולמרות שאני לא יורד אני לא הולך לסגור שוב כי יש לי כבר הגבלה די גדולה וירידה בכמויות במעל מחצי, כך שאני בטוח שעם ההליכות שאני משלב יום כן, יום לא ( ויום למה לא ) אני ארד במשקל אם לא היום עוד כמה חודשים. חשבתי לרגע לסגור ביום ד' וזאת למרות שבסגירה האחרונה סבלתי מאוד, אבל לאחר שקראתי את הסיפור שלך החלטתי סופית שאני לא סוגר. אני אוהב לאכול ולא לאכול בכלל ולחיות רק על מים וגם זה פעם ביום נשמע לי לא לעניין, מאוד לא בריא ובטח לא מה שאני רוצה. אתה ובטוח שגם אני לא ירדנו בגלל כל דייאטות היו-יו המטורפים האלה וגרמנו נזק למערכת החלפת החומרים שלנו. ומה שאתה עושה היום נכון גרם לך לרדת ומהר אבל חשבת לרגע מה יהיה שתחזור לאכול ( אולי עדיף שלא תחשוב ע"כ) ועדיף כמו שאמרו לך אלה שעם הידע והניסיון הנכון לאכול ולאכול נכון ובריא. מי שתרצה אותך תרצה אותך למה שאתה ולא איך שאתה רק נראה או מה שאתה לובש. אני מאחל לך רק בריאות עם המון אור שפע ואהבה!!!

כל הכבוד לך גריי, אבל יש כמה דברים...

אני רואה את השינוי שלך, ואני אומר לעצמי : וואו, כאלו תוצאות אני רוצה! אני 191 עם 145 קילו ביום הניתוח (לפני חודשיים) וכעת אני על 130 קילו ויורד. וכל הכבוד לך! זכית בהצלחה, ודרך חיים חדשה.. אשר תוביל אותך לאושר בחיים החדשים. אבל אני חושב שהתעללת בעצמך בדרך. לסגור עד למצב חניקה, ולהגיע למצב שבו אי אפשר להכניס אוכל זה פשוט שואה. השיקול אם לעשות את זה או לא לדעתי הוא פשוט לא. ישנן הרבה דרכים להביא תוצאות. בחרת בדרך האכזרית ביותר. אני יכול לומר לך גם כל הכבוד על הדרך שבחרת - כי הרבה היו נופלים בדרך ולא כולם חזקים כמוך. בנוסף, זה יכול להביא להרבה הפרעות נפשיות - לדעתי. אוכל הוא דבר חשוב, בלי קשר לעובדה שהוא משמין, הוא מזין את הגוף. במיוחד כשמוסיפים לדיאטה גם פעילות גופנית. אתה בא לומר לי שאחרי אימון לא הוספת חלבונים לבניית השרירים? יש לך מושג מה רמת השרירים שלך בגוף? בדיקות דם יכולות לצאת תקינות, אבל באיזה תקיפות עשית אותם? פעם בשנה?! אני החלטתי שלאחר הטבעת אני יעשה בדיקת דם פעם ב 4 חודשים לבדוק שלא חסר כלום. אני מאד מקווה שהגוף שלך לא יקרוס מתת תזונה בעוד כמה שנים. שיהיה לך רק בהצלחה ! ושתמצא בזכות השינוי הזה את אושר חייך.

טוב, יש הסתייגות. ההתנהלות שלך לא תקינה למרות

הסיפור המרגש ושכתוב יפה כל כך. אז שים לב!

חמ סה

New member
גם אני קראתי הכל ../images/Emo13.gif

כל הכבוד לך על ההישג....אם כי מתחברת לדברי המסתייגות מעליי מבחינת שגרת האכילה/השתיה שלך. הירידה נפלאה אבל שים לב שהגוף צריך להכנס למנגנון תקין ולאורך זמן, במצב כמו שתיארת - אתה עלול לגרום לעצמך רק נזק. בכל מקרה, אתה מיטיב להתנסח. זיהיתי מס' דברים מקבילים בינינו מבחינת דרך קבלת ההחלטה לקראת הניתוח. (התחלנו +- מאותו משקל...ונותחנו בהפרש של חודשיים
) בהצלחה לך

עכשיו רק נשאר לעשות שידוך...

שניכם אינטליגנטים, חכמים וירדתם המון, יש לכם נושאי שיחה משותפים ואתם גם גבוהים. אז מה נשאר? קביעת אולם או גן ארועים. לא לשכוח לשלוח הזמנות. (אגב, אצלנו משלמים 1000 דולר מכל צד לשדכן. במזומן ולפי שער של 4 שקלים).

בעלי מת על המשחק הזה ../images/Emo8.gif

והוא בדיוק קנה את החלק השני אתמול... כל הכבוד על הדרך שעשית ושאתה עוד עושה! הרבה הצלחה בהמשך ותמשיך לעדכן אותנו!

GreyWarden

New member
זה לא משחק - זה סט תופים :)

שאני בדיוק מצוי בהרכבתו, כפי שרואים בתמונה. זה תחביב ענק שלי והיה המקצוע שלי לפני שהתחלתי לעשות מה שאני עושה עכשיו.

GreyWarden

New member
אה, על זה את מדברת!

גם אני סיימתי את החלק השני זה עתה - בעלך איש עם טעם טוב :)

טלטל276

New member
וואו... ממש ריגשת עד דמעות...

כל הכבוד על ההישג היפה... יישר כח. מאחלת לך שתמשיך לשמור על משקלך

LATIN GIRL77

New member
מדהים ומרגש!!!!

מדהים לקרוא את התהליך, את התחושות ולראות את השינוי העצום!!! העניין של השתיה קצת צורם וגם אני לא כול כך מסכימה איתו, רואה שהנושא כבר דוסקס... כול הכבוד

רוייקו

New member
סיפור הצלחה נוסף שמתווסף לאינסוף סיפורי

הצלחה, גם אם יש שם רק 50 או 60 אחוז ירידה במשקל העודף. גם זו הצלחה גדולה ואף יש לי תחושה שאתה בדרך להשיג את משקל היעד שלך. אני לא יודע כמה חשוב נושא העור העודף אבל גם הסרת העור העודף עוזרת להשיג תוצאה עוד יותר טובה, כשמוסרים מהגוף תאי שומן וריפודים שממתינים לשוב ולגדול מחדש ובכך לגדל את הגוף מחדש. זה חלק מהתהליך שאני חושב שהלוואי וכל סיפור הצלחה כמו שלך יהיה מקצה השיפורים שמסיים את סגת ההשמנה הקיצונית. צריך לקחת בחשבון שאתה גבוה ולכן אם תשיג משקל של 100 קילו הרי שאתה קרוב מאוד למשקל היעד שלך. היו לי תקופת שכתבתי פוסטים קיצוניים יותר מהאופי שלהם היום. היום אני כותב הרבה פחות תוכן (פחות בשר בכל הודעה) ונידמה לי שאני נותן לאנשים להחליט לבד מה הם רוצים. פעם חשבתי שהידוק חזק של הטבעת הוא מצב שמביא הצלחה מירבית אבל גיליתי גם שיש כל מיני שלבים. אני עברתי בעצמי ולכן אני יודע שיש כל מיני מהמורות בדרך. פעם סוגרים ופעם הולכים קצת לפתוח כשמרגישים עייפים ומותשים מהתהליך. אני בעד ללכת עם ההרגשה הפנימית: יש מנותחים שבוחרים הגבלה משמעותית ויש כאלה שזקוקים רק להגבלה חלקית כדי להצליח באותה מידה של הידוק חזק. זה עניין של אופי. כל אחד אוכל אחרת ואנחנו יודעים שאין שיטה אחת לכולם ואין כיוון אחד (של הטבעת) לכולם. היום זה מה שטוב לך: אתה רוצה הרבה הגבלה ואתה נותן את הפוסטים הישנים שלי מלפני כמה שנים כדוגמא. היום אני יכול לספר לך שאני עם טבעת חדשה מלפני שנה כמעט והיא גדולה יותר בנפח שלה מהשבדית הישנה שהיתה לי. סגרתי אותה רק פעמיים והגעתי איתה לארבע וקצת סמ"ק. אני לא מוגבל בשתיה ולא מוגבל בשעות האכילה. אני במקום שונה בתכלית ממה שהייתי בו לפני שנה עם הטבעת השבדית הישנה. אני מוגבל חלקית אבל מרגיש שאני מתמלא מהר ושובע מהר ומעיק לי מהר. לא יודע לאמר בדיוק אבל יכול להיות שאני נהנה פחות מאוכל היום. יכול להיות שאוכל כבר לא מהווה עבורי גורם מנחם. יכול להיות שאני כבר לא יכול לאכול פיזית את מה שאכלתי בעבר. יכול להיות שאני עייף ומותש מהתמודדות עם הגבלה ביכולת האכילה. כל מיני "יכול להיות ש.." יכולים להיות בסיפור שלי. אני שמח שהפוסטים שלי טמונים פה איפשהו ומהווים עדיין לכל מיני "חפרנים" (במובן הטוב של המילה) בסיס להצלחה אבל צריך לקחת בחשבון שיש גם פוסטים חדשים יותר שלי ואני היום חושב קצת אחרת ממה שחשבתי בעבר וזה נובע ממה שעבר עלי באופן אישי. שמחתי לקרוא את הפוסט שלך שתמשיך להצליח

GreyWarden

New member
כן, כמו בכל תהליך ארוך

הוא עובר אבולוציה ובסופו של דבר יש לנו עוד כמה שנים על פני העולם הזה. אני בטוח שלא לעד אהיה במקום שאני מצוי בו עכשיו. תגיד, למה החלפת את הטבעת? אתה יכול לפרט קצת על ההבדלים?

../images/Emo140.gifאתה אלוףףףףף../images/Emo106.gifכל כבוד !!!

קראתי הכל בשקיקה ..... תודה רבה :))))

למעלה